För skaparen av DogeCoin är 95% av krypton bedrägerier

Dogecoin

Att spotta på universum av kryptovalutorvem bättre än Billy Markus, en av grundarna av ett av de mest extravaganta projekten, krypton DogeCoin ?

Enligt en statistik som uppfunnits av Markus själv är 95 % av kryptoprojekten bedrägerier och 95 % av människor som är involverade i krypto är “rövhål”. Genom att kasta många spader av samma slag på Twitter fångade mannen Elon Musks uppmärksamhet, som är väl värd all DOGE i världen.

Skjut ambulansen, men var vän med Elon Musk

Billy Markus Twitter-bio tillkännager färgen. Med ett smeknamn som Shibetoshi Nakamoto förklarar han att han inte längre är en del av DogeCoin-projektet, men är fortfarande mycket involverad i handel NFTs och spridningen av projekt som, liksom dess legendariska hundstämplade token, inte verkar ha så mycket intresse annat än vilda spekulationer. Hans senaste Twitter-inlägg förblir i samma veva.

Med nästan 1 950 retweets, kokar budskapet som mannen vill förmedla ner till det faktum att kryptovalutornas universum fortfarande styrs av “jävlar”, som han helt och hållet erkänner att han är en del av. Enligt hans uttalanden i december hade mannen mer än 220 000 DOGE, en summa motsvarande 19 000 nuvarande dollar.

Å andra sidan, sajten BeinCrypto rapporterar att DogeCoins grundare är på god fot med Elon Musk, som delar hans smak för provocerande uttalanden. Kom också ihåg att länkarna mellan Teslas chef och DogeCoin är ganska intressanta. I februari 2022 meddelade Musk att betalning för Tesla-derivat skulle vara möjlig genom DogeCoin.

Debaclet med kryptos, bedragarnas fel

Som alla kryptotillgångar tog DogeCoin stryk i början av maj, när det redan var väldigt långt ifrån sitt All Time High maj 2021, där det handlades för 0,52 euro för 1 DogeCoin. Ambitionerna för denna token, vars ekosystem var baserat på ett stort skämt, är nedskalade och till och med dess skapare tog avstånd från projektet för några år sedan.

Billy Markus hävdar fortfarande att hela kryptovalutamarknaden består av bedragare, vilket säkerligen hänvisar till det senaste fria fallet för Terra och Lunas ekosystem, tokens vars priser rasade och förstörde tusentals i processen för investerare. Anstiftaren till dessa projekt, en sydkorean vid namn Do Kwon, kom nyligen ner från sin piedestal med mer än 45 miljarder dollar förångade i naturen.

Om samma ämne:
Kollaps av krypto Terra och Luna: riskerar grundaren ett fängelsestraff?

Källa: BeinCrypto.com

Relaterade Artiklar

Back to top button