För Safari vill Apple komma ikapp Chrome och ber om din feedback

Safari MacBook Pro © © Nathan Le Gohlisse för Clubic

Inbäddad som standard på MacBook
och iPhone
, Safari
har tappat sin lyster i användarnas ögon. Resultatet, den webbläsare
Apple anses av många vara den nya Internet Explorer.

En föga smickrande jämförelse, som inte lämnar Safaris utvecklingsteam oberörd.

En uppmaning till feedback för att förbättra Safari

Långvariga olösta buggar, verktyg som inte stöds, saknade funktioner och sämre än konkurrenterna, Safari tar det för givet på sociala medier och forum. Kritik som inte har gått obemärkt förbi sedan en av utvecklarna av Apples webbläsare tog ordet på sitt Twitterkonto för att ta ett första steg mot att lösa dessa problem.

Jen Simmons, ansvarig för användarupplevelsen för Safari, frågade de först intresserade vad som var fel med webbläsaren.

Alla i mina omnämnanden säger till mig att Safari är den sämsta webbläsaren, den nya Internet Explorer… Kan du berätta för mig vilka specifika buggar och brist på support som är frustrerande eller till och med hindrar dig i att utveckla webbplatser eller appar? »

En uppmaning till feedback ganska väl mottagen av communityn, som redan hade tagit steget upp för inte så länge sedan när Apple hade försökt att drastiskt modifiera gränssnittet för sina webbläsarflikar. Möjligheten att lyssna på äppelmärket är inte längre att bevisa, och biljetterna som tas emot i slutet av denna omgång på sociala nätverk bör tillåta Cupertino-företaget att modifiera vissa problem. Hur snabbt återstår att se.

Relaterade Artiklar

Back to top button