För Prime Days, hitta dessa tre Kindles på rea

Tre modeller av Kindle e-läsare finns tillgängliga till låga priser med anledning av Amazon Prime Days.

välj tända

Den 12 och 13 juli återkommer Amazon med sina berömda Prime Days, en period under vilken det är möjligt att fylla på med bra erbjudanden på näthandlarens webbplats, och i synnerhet på Amazon-märkta produkter. Här ger vi dig tre fantastiska erbjudanden över Kindle-serien av e-läsare, på Amazon Kindle, Amazon Kindle Paperwhite och Amazon Kindle Oasis.

Se de bästa Amazon Prime Day-erbjudandena

De 3 Kindle-erbjudandena som säljs för Amazon Prime Days:

  • Amazon Kindle e-läsare för 39,99 euro
  • Amazon Kindle Paperwhite e-läsare för 89,99 euro
  • Amazon Kindle Oasis e-läsare för 179,99 euro

Amazon Kindle kostar mindre än 40 €

Amazon Kindle e-läsare har blivit en marknadsreferens tack vare dess mycket attraktiva pris-kvalitetsförhållande, och Prime Days gör den ännu mer tillgänglig. I svart eller vitt säljs den till ett pris av 39,99 euro i sin version med reklam, istället för de vanliga 79,99 euro. När det gäller versionen utan annonser erbjuds den till 49,99 euro istället för 89,99 euro.

amazon_kindle1600

Hitta Amazon Kindle för 39,99 € på Amazon

Den lilla pekskärmsplattan som kan transporteras var som helst är den idealiska följeslagaren för nomader som vill kunna läsa sina böcker och tidningar på ett enkelt, bekvämt stöd. En Kindle kan innehålla tusentals titlar från biblioteket du bygger. Dessutom får Amazon Prime-prenumeranter gratis tillgång till över tusen titlar.

En av dess främsta styrkor är dess mycket betydande autonomi: enhetens batteri räcker i veckor, medan det hos traditionella pekplattor inte varar mer än några timmar innan det måste laddas om.

Kindles skärm är ljusstark och antireflex, så den är lätt att läsa i starkt dagsljus eller på natten. Pagineringen av romanerna respekteras i Kindle-formatet, och upplösningen på 167 pixlar per tum gör att du kan njuta av en bra bildkvalitet. Vi uppskattar också funktionerna med framhävning, definitioner och översättning av ord, såväl som justeringen av storleken på texten utan att lämna sidan.

50€ rabatt på Kindle Paperwhite

Kindle Paperwhite i sin modell med 8 GB lagringsutrymme finns till ett pris av 89,99 euro, mot 139,99 euro normalt. För att ta bort annonserna som visas på låsskärmen och i standby-läge måste du välja 99,99 euro-versionen (istället för 149,99 euro).

Kindle pappersvit

Hitta Amazon Kindle Paperwhite för 89,99 € på Amazon

Kindle Paperwhite har en större skärm än den klassiska Kindle. Den mäter 6,8 tum och är omgiven av tunnare kanter. Skärmkvaliteten är också förbättrad, med bildupplösningen ökad till 300 pixlar per tum och justerbar varmbelysning för ökad läskomfort.

Kindle Paperwhite kan enkelt tas med till stranden, till poolen eller till och med användas i badet. IPX8-certifierad, läsaren är resistent mot stänk och oavsiktlig nedsänkning i vatten. Autonomi tillkännages upp till 10 veckor och surfplattan drar nytta av bättre prestanda: sidor vänds 20 % snabbare.

För att ta reda på ännu mer, tveka inte att läsa hela vårt test av Kindle Paperwhite på Clubic.

-28 % på Kindle Oasis

Amazon Kindle Oasis 8 GB säljs för 179,99 euro istället för 249,99 euro för dessa Prime Days. Läsaren finns även i en 32 GB-version, för 209,99 euro med Wi-Fi och för 269,99 euro med WI-Fi och mobilanslutning.

Kindle Oasis

Hitta Amazon Kindle Oasis för 179,99 € på Amazon

Skärmen på 7 tum drar fördel av den senaste e-bläcktekniken och visar en upplösning på 300 pixlar per tum med justerbar ljustemperatur för läspass som är trevligare och mindre tröttande för ögonen. Surfplattan är också mycket lyhörd och det är extremt flytande att byta sidor. Precis som Kindle Paperwhite är enheten IPX8 vattentät certifierad.

Kindle Oasis har en tunn och lätt design, vilket gör den väldigt praktisk: idealisk för tunga läsare som sammanlänkar timmar av läsning. Dess sidvändningsknappar integrerade i chassit är mycket praktiska för att fortsätta läsa utan att behöva röra händerna för att skanna skärmen. Denna modell är också den enda i Kindle-familjen som stöder automatisk sidorientering, vilket gör det lättare att byta händer eller position.

För att ta reda på ännu mer, tveka inte att läsa vårt fullständiga test av Amazon Kindle Oasis på Clubic.

primeday_banner

Prime Day: vårt urval av stjärnerbjudanden

Som varje år sätter Clubic upp en speciell enhet med anledning av Prime Day för att dela med dig av erbjudandena att ta till vara omgående. Upptäck våra tips och vårt utbud av kampanjer som du inte får missa idag!

Relaterade Artiklar

Back to top button