För NVIDIA är GeForce Now långt ifrån att överskugga en PS5

GeForce Now © NVIDIA

Även om ständigt utvecklas, tjänsten GeForce nu från NVIDIA inte riktigt kan ersätta din PS5 eller din speldator.

Och det är vicepresidenten och generaldirektör av tjänsten, Phil Eisler, som säger så.

GeForce Now är (ännu) inte ett alternativ till konsoler eller PC-spel

Tidigare kallad GRID, NVIDIA GeForce Now-tjänsten har varit tillgänglig för allmänheten sedan februari 2020. Det är en prenumerationsbaserad molnspeltjänst som tillåter användare att få tillgång till en katalog med strömmande spel, den senare värd direkt på NVIDIA-servrar. “ Den ultimata spelupplevelsen i molnet “, enligt NVIDIA.

Men i en intervju nyligen med TechRadar-spelGeForce Now VP Phil Eisler förklarar att tjänsten inte är redo att ersätta din PS5 (eller Xbox Series X) eller speldator ännu, men det är ” ett utmärkt alternativ “.

NVIDIA GeForce planerar nu © NVIDIA

Vi är inte där än, men molnspel är ett bra alternativ för dem som inte har råd med en ny konsol eller speldator eller bara vill spela sina spel på andra enheter », förklarar Phil Eisler. Den senare indikerar också att han tar mycket hänsyn till feedbacken från spelarna för att förbättra tjänsten.

Nya förbättringar planerade

Sedan lanseringen har GeForce Now kommit långt, och NVIDIA förväntar sig att tjänsten kommer att fortsätta att förbättras tills den erbjuder en prestandanivå som kan överträffa PS5 och Xbox Series X. “RTX 3080” (till €19,99/månad) låter dig njuta av förstklassig prestanda, med en RTX-kompatibel plattform, 8 timmars spelsessioner, men även 4K-upplösning och möjligheten att klättra upp till 120 fps på vissa spel.

Kom ihåg att NVIDIA GeForce Now-tjänsten är tillgänglig från vissa webbläsare, men också som en applikation för Windows, MacOS, Android TV, för att inte tala om tillgänglighet på vissa LG Smart TV-apparater, såväl som via Safari (på iPhone och iPad i synnerhet) .

I detta ämne har GeForce Now nyligen integrerat en viss Fortnite, förbjuden för några långa månader sedan från AppStore…

Källa: TechRadar

Relaterade Artiklar

Back to top button