För mindre än 400 € är denna 55-tums QLED-TV en riktigt bra affär!

I början av helgen ger Cdiscount ett mycket bra erbjudande på en 4K QLED-TV: TCL 55QLED790. Det är faktiskt möjligt att lämna med den här under armen för endast 399,99 €. Det är en 139 cm diagonal skärm med toppmodern skärmteknik, och dessutom är den ansluten.

TCL 55QLED790

TCL 55QLED790 med två ord:

  • Dynamisk kontrast
  • AndroidTV
  • 4K UHD-skärm (2160p)

Se erbjudandet på TCL55QLED790 för 399,99 € på Cdiscount

En 4K QLED-TV som smickrar näthinnan

Detta är helgens måste-erbjudande som kan hittas på Cdiscount: en 55″ diagonal 4K-TV för mindre än 400 €. Detta är vad TCL erbjuder med sin 55QLED790-modell som är till rea. på sajten just nu, så Om du letar efter en ny, ansluten TV kan det vara dags att göra det nu.

Det är en LED-bakgrundsbelyst LCD-TV med QLED som erbjuder en uppdateringsfrekvens på 50 Hz med Premium HDR-bearbetning. Med sin bas mäter den 766 x 1229 x 300 mm och väger 14,7 kg, så se till att du har plats att lägga ner den. Observera att den även är kompatibel med ett 300 x 200 mm väggfäste.

En TV ansluten till flera tjänster

TCL 55QLED790 är en Android TV. Den använder därför Googles ekosystem för att erbjuda dig ett ergonomiskt gränssnitt. Och särskilt tillgång till Play Butik som låter dig ladda ner alla appar du behöver. Naturligtvis gäller detta ljud- och videoströmningstjänster som Netflix, Prime Video, Disney+, OCS, MyCanal, Salto, YouTube, Twitch, Spotify, Deezer, etc. Upp till videospelare att spela dina egna filmer och serier eller till och med spel om du har möjlighet att använda dem.

Den erbjuder också Bluetooth för att ansluta dina hörlurar eller hörlurar eller till och med en högtalare eller ljudfält med en liknande anslutning. På tal om anslutning kan du räkna med tre HDMI v.2.0b-portar, en Mini-A/V-ljudingång, två TV-antennuttag, en digital ljudutgång och en för hörlurar. Och du har två USB 2.0-uttag för att ansluta nyckel och extern hårddisk till TV:n.

Se erbjudandet på TCL55QLED790 för 399,99 € på Cdiscount

Jämför de bästa aktuella TV-apparaterna

Om du letar efter att få en uppfattning om vad som är bäst när det gäller tv-apparater för tillfället, kan du konsultera den jämförande guiden som finns tillgänglig på Clubic. Inte bara kommer du att ha tillgång till en ständigt föränderlig topp 3, utan du kommer också att ha en lång lista med TV-apparater, med alla deras kriterier, för att korrekt bedöma den som är gjord för dig.

Relaterade Artiklar

Back to top button