För mindre än 170 € är Samsung Galaxy A12 2021 en riktigt bra affär!

För att starta året rätt har Cdiscount beslutat att erbjuda rabatt på en av Samsungs smartphones. Galaxy A12, i sin 2021-version, ser priset sjunka med €20 och går under €170. Rätt tid att knäcka?

1

Samsung Galaxy A12: stor självständighet i mellanklassen

  • En trevlig apparat
  • Solid autonomi
  • Bra bilder med sin fyrdubbla sensor

Samsung Galaxy A12 2021 för 169 € på Cdiscount

Samsung Galaxy A12 för 169 € på Cdiscount: en ökning av valuta för pengarna

Innan vi säger mer om det tekniska databladet, låt oss beskriva den här nya bra planen lite.

Samsung Galaxy A12 kan för närvarande beställas för €169 istället för €189 på den berömda handelssidan, det vill säga en omedelbar rabatt på €20. Ett nettopris eftersom Cdiscount erbjuder leverans från sina lager i Frankrike. Som sagt, du kan också välja att betala tillägg och få din nya enhet snabbare: imorgon på ett utlämningsställe eller direkt i din brevlåda.

Cdiscount erbjuder även brotts- och stöldgarantier, samt betalning i 4 omgångar (4 x 43,26 €).

Galaxy A12 2021: vacker skärm, vackert batteri, vackra finish

När det gäller själva smartphonen: Samsung har tydligt betonat utseendet och uthålligheten hos sin telefon. Väl utformad bär A12 en relativt stor platta (6,5 tum) som dock håller bra i handen. De genomtänkta placeringarna av dess sidoknappar möjliggör enklare auktorisering än med enheter med liknande dimensioner. Samtidigt har smarttelefonen en bra kalibrering, Samsung erbjuder med A12 mycket bra färginställningar.

Den andra starka punkten med denna modell är dess autonomi. Även om den varierar beroende på användningsområden är A12 lovande med sitt 5000 mAh batteri. Detta gör att den kan hålla i timmar utan att försvagas.

Slutligen måste vi nämna prestandan och fotomodulen för Samsung Galaxy A12. De första är baserade på ett Mediatek Helio P35-chip och 4 GB RAM för att möta behoven av multitasking. Den andra använder fyra sensorer (standard och ultravidvinkel, men även makro och djup) för att ta bra bilder under alla omständigheter.

Samsung Galaxy A12 2021 för 169 € på Cdiscount

Letar du efter en ny smartphone? Andra goda planer väntar på dig

Cdiscounts erbjudande på Galaxy A12 är inte den enda bra plan som är giltig för närvarande. Andra kommer inom kort.

Under tiden, om du tänker byta din smartphone, ta dig tid att konsultera vår jämförelse av de bästa smartphones 2022. Detta ger dig en bättre chans att göra rätt val.

Relaterade Artiklar

Back to top button