För Jodie Whittaker och Chris Chibnall är Doctor Who nästan över

Doctor Who © BBC

Slutet av 2022, Läkare som kommer återigen att uppleva en revolution: skådespelerskan Jodie Whittaker, såväl som nuvarande showrunner Chris Chibnall, kommer att lämna serien.

Duon kommer att ha erbjudit tre säsonger (och tre specialavsnitt) tillsammans innan de lämnade TARDIS.

Läs också:
Sweet Tooth kommer tillbaka till Netflix för en andra säsong

Slutet (och början?) på en ny era för Läkare som

BBC har officiellt bekräftat det: snart, Chris Chibnall, nuvarande showrunner av Läkare som som hade det tunga ansvaret att ta över efter Steven Moffat 2018, kommer att lämna sin plats. Och han kommer inte att vara ensam om att gå vidare, eftersom doktorns nuvarande tolk, Jodie Whittaker, den första kvinnan som äntligen fick rollen, lämnar samtidigt som han.

Konkret, i slutet av sändningen av säsong 13 som kommer snart, kommer duon 2022 att erbjuda en trio av långa specialavsnitt för att avsluta historien om den 13:e doktorn. Till hösten nästa år bör därför den ärevördiga BBC-serien starta på ett nytt underlag.

Läs också:
Doctor Who: en första glimt av säsong 13, som lovar att bli unik

En engagerad, men oälskad duo

Chris Chibnall (även skaparen av det fasta Bred kyrka), vars stil helt annorlunda än Moffats stil kommer att ha kämpat för att övertyga fansen, förklarar särskilt: ” Jodie och jag slöt en “3 säsonger och klar”-pakt tillsammans i början av denna extraordinära upplevelse. Så nu är vår tjänst över och vi lämnar tillbaka nycklarna till Tardis. Jodie’s Gorgeous Doctor överträffade alla våra högsta förväntningar “.

Den berörda personen uppger: Mitt hjärta är fullt av kärlek till den här showen, för laget som gör den, för fansen som tittar på den och för vad den har fört med mig i mitt liv. Jag kan inte tacka Chris nog för att han litade på mig med hans fantastiska berättelser. Vi visste att vi ville åka på den här vågen sida vid sida och skicka stafettpinnen tillsammans. Så här är vi, veckor kvar från att avsluta det bästa jobbet jag någonsin haft “.

Källa: TVLine

Relaterade Artiklar

Back to top button