För första gången kommer Lidl att sälja uppkopplade enheter till låga priser

Lidl Smart Home © Lidl

Efter paret flip-flops, den uppkopplade klockan och ett litet byte till PS4 till fyndpriser, lanserar Lidl sitt utbud av uppkopplade hemautomationsobjekt till låga priser. Här kommer sortimentet “Smart Home”, tillgängligt från 1eh nästa februari – och som utan tvekan kommer att bli en hit.

Det här nya sortimentet innehåller åtta tillbehör för hemmet, såsom LED-lampor och remsor, ett anslutet uttag och en radiator. Med givetvis särskilt attraktiva priser.

Läs också:
Samsung SmartThings bjuder in sig själv till Android Auto för att styra ditt hem från din bil

Det smarta hemmet i rött och gult

Nej, produkterna som säljs av Lidl kommer inte att vara i märkets färger, men vi finner ändå dess varumärke: särskilt attraktiva priser.

För att göra sin prägel inom uppkopplade hemsektorn lanserar Lidl från 1eh Februari, i 1 550 butiker över hela landet, de första tillbehören från sitt “Lidl Smart Home”-sortiment. Produkterna i fråga kommer inte att överstiga 40 euro.

En snabb rundtur i Lidls förslag. De två första LED-lamporna, E27 och GU10, kommer att säljas till ett pris av 7,99 euro och en tredje, E14, till ett pris av 9,99 euro. Ett två-meters ljusband kommer att finnas tillgängligt för 17,99 euro, medan ett anslutet uttag som tillåter fjärravstängning av andra enheter (timer, automatisk på/av också) kommer att marknadsföras för 9,99 euro. Sedan finns det en keramisk värmefläkt ansluten till hemmets Wi-Fi, med en timer och två värmeeffekter, för 39,99 euro.

Alla dessa produkter kommer att kräva användning av en hemautomatiseringsgateway som säljs för 19,99 euro. Denna kommer att ha en räckvidd på cirka 70 meter. Styrning av denna utrustning kommer att ske via Lidls Smart Home-app eller med rösten, med Google Assistant.

Lidl Smart Home © Lidl

Läs också:
39,99 € är priset för en ansluten klocka för (och hos) Lidl

Lidl tar sig an de stora varumärkena

Detta sortiment är utvecklat av Silvercrest, ett undermärke till varumärket som är ursprunget till alla Lidls tekniska produkter.

De senaste månaderna har Lidl mångdubblat de (överraskande) intrången i lågkostnadsteknologiska produkter, med varierande framgång. Kom ihåg klockan kopplad till 39,99 euro som ville gå på rabatterna på en Xiaomi och andra, eller “AirPods” som såldes för mindre än 25 euro.

På senare tid och i ett helt annat register utmärkte sig Lidl med försäljning av tappskor och strumpor… som sålde som smör i svälttider.

Källa: Västra Frankrike

Relaterade Artiklar

Back to top button