För försäljningen sjunker priset på Lunii Story Factory igen 🔥

monii1600

En gång är inte anpassad, här är en bra plan, inte riktigt högteknologisk, men som förblir ett bra erbjudande i samband med försäljningen. Den berömda Lunii story-fabriken är tillbaka till sitt Black Friday-pris!

Se Lunii Story Factory-erbjudandet på 49,90 €

Prissänkning på Lunii Story Factory för försäljningen

När vintersemestern i Frankrike närmar sig med stormsteg utnyttjar Amazon försäljningen för att sänka priset på ett välkänt fantasyspel.

Under en obestämd period säljs den berömda Lunii Story Factory för 49,90 euro istället för 59,90 euro; vilket ger en omedelbar rabatt på 10 euro från handelsplatsen.

Produktbeloppet är större än 25 euro för köp, inga fraktkostnader tillkommer om hemleverans väljs. Detta gäller för Amazon Prime-kunder och medlemmar.

Väck dina barns fantasi

Lunii är en fransk start-up som designade Story Factory sommaren 2016. Dess mål? Sätt igång fantasin hos barn från 3 år och uppåt.

La Fabrique berättar 48 äventyr för barn. Tack vare valet av en hjälte, en plats, en sekundär karaktär och ett föremål kommer de kära älsklingarna att kunna utveckla sin kreativitet. Och med My Studio Lunii-appen tillgänglig på smartphone eller surfplatta kan hela familjen enkelt skapa och spara sina egna berättelser.

Med anslutning till Mac- och PC-datorer laddas produkten upp av en mikro-usb-kabel som medföljer spelet.

Se Lunii Story Factory-erbjudandet på 49,90 €

Slutligen har Lunii Story Factory en maximal autonomi på 10 timmar. Spelet har måtten 17,3 x 47 x 9 cm och väger 130 gram.

försäljningsbanner

Varför rekommenderar Clubic denna bra plan?

  • En idealisk pedagogisk leksak för barn från 3 år (och uppåt)
  • 48 berättelser ingår
  • 100% nomad

Se alla flasherbjudanden på Amazon

Läs också:
Amazon och Cdiscount försäljning: helgens bästa erbjudanden!

Relaterade Artiklar

Back to top button