För försäljningen sjunker denna 55″ QLED 4K TV i pris på Cdiscount

För närvarande finns det flera kampanjkoder på Cdiscount som låter dig dra fördel av attraktiva rabatter på vissa produkter. Som till exempel denna Continental Edison 4K QLED TV som kan gå till varukorgen för 389,99 €.

Continental Edison CEQLED55SA21B3 © Continental Edison

Continental Edison CEQLED55SA21B3 med två ord:

  • 55″ diagonal
  • Android-TV
  • HDR10/HDR HLG

Se erbjudandet på CE 4K QLED TV för 389,99 € på Cdiscount

En 4K QLED-TV till ett lågt pris

Det är ett fantastiskt erbjudande som kan hittas idag på Cdiscount på en 4K QLED-TV av god kvalitet. Faktum är att 55-tums Continental Edison vars fullständiga referens är CEQLED55SA21B3 visas för 419,99 €. Men om du använder kod 30DES399kommer du att kunna spara €30 och därmed bara betala €389,99.

Det här är en TV med en diagonal på 139 cm som fungerar både trådbunden för konventionell TV och WiFi för streamingtjänster. Det är en Android TV så du kan hitta Play Butik där för att ladda ner appar, spel och andra verktyg du vill ha. Så du kan njuta av dina program i högsta visuella kvalitet.

En trevlig liten QLED-TV tillsammans med Google

Continental Edison QLED 4K TV som presenteras här har en TFT-panel med LED-bakgrundsbelysning och en 3840×2160 pixlar QLED-skärm. Dess svarstid är 8 ms i GTG och 9,5 ms i klassiskt läge. Ljusstyrkan är 350 cd/m² där kontrastförhållandet är 3000:1.

Den åtföljs av Googles röstassistent. Vilket innebär att du inte bara kan använda din röst för att styra TV:n, utan om du har andra Google-enheter hemma kan du använda dem för att slå på/av den på distans. Och därmed inkludera det helt och hållet i ditt uppkopplade ekosystem.

Anslutningen består av tre HDMI-portar, två USB-portar, en optisk digital ljudutgång, ett nätverksuttag, en kompositingång och en koaxial digital ljudutgång.

Se erbjudandet på CE 4K QLED TV för 389,99 € på Cdiscount

Upptäck en värld av 4K-TV

Om du letar efter en annan 4K-TV än den som erbjuds här kan du konsultera vår Clubic-jämförelse. Där kommer du att ha en regelbundet uppdaterad och detaljerad topp 3 samt andra mest intressanta modeller som just nu finns på marknaden. Allt du behöver göra är att jämföra och söka för att hitta den som intresserar dig mest.

Försäljning: vårt urval av oslagbara bra erbjudanden

Som varje år sätter Clubic upp ett speciellt försäljningssystem för att dela de bästa erbjudandena som finns tillgängliga online med dig. Upptäck våra tips och vårt utbud av kampanjer som du inte får missa idag!

  • Amazon-försäljning: de bästa erbjudandena och flashförsäljningar att ta tag i
  • Cdiscount försäljning: de bästa erbjudandena du inte får missa
  • Fnac-försäljning: de bästa erbjudandena på högteknologi

De bästa erbjudandena från Sales with Clubic

Relaterade Artiklar

Back to top button