För den riktiga “Wolf of Wall Street”, investera i bitcoin nu

Jordan Belfort

Affärsmannen och talaren Jordan Belfort talade om marknaden för kryptovalutor och dess nuvarande nedåtgående trend. Enligt honom kan du lika gärna köpa direkt för att njuta av det om tre år.

Medan “Wolf of Wall Street” grät fult 2018, har han plötsligt ändrat sig på sistone. Intervjuad av Yahoo Finance, ger det en korrekt färdplan för investerare som skulle vilja sälja sina tillgångar omedelbart. Och förutspår att bitcoin kommer att bli en ” vapen mot inflation “.

Inneha positioner i 36 månader

Åsikten från Jordan Belfort – en man som blev oerhört rik på att sälja ibland olagliga finansiella produkter – är lika mycket värd som alla andra. Idag pekar han på bitcoin som en tillgång som gör det möjligt för dess innehavare att bekämpa inflationen. Han säger också att han skulle bli det chockad om du inte gör det [faisiez] inga pengar eftersom bitcoin har starka grunder “.

Hans främsta råd är därför att inte sälja utan att vänta de kommande tre åren. Liksom resten av investerarna förstod Belfort att bitcoin upplever starka baisseartade cykler och att det kanske är i botten av vågen som det är nödvändigt att köpa. Dessutom noterar han att bitcoin har anpassat sig till rörelserna på världsbörsen och att tillgången ” beter sig som en teknisk aktie – tänk Apple eller Tesla.

I slutändan skulle det vara tillräckligt att bara tillämpa strategin för dollarkostnadsgenomsnitt (köp samma summa varje månad, oavsett priset på tillgången) för att hoppas på avkastning om några år. Jordan Belfort framhärdar och skriver under: bitcoin är här för att stanna, ingen anstöt mot laget ” bitcoin är död som skulle vilja begrava tillgången för snabbt.

En opportunistisk sinnesförändring

Vi minns att Belfort inte alltid var så optimistisk om bitcoin, eftersom han 2018 förklarade att det var den största pyramidbluffen inom finans idag. Hans uttalanden vid den tiden var enkla: Likvidera dina positioner om du inte vill förlora alla dina pengar “.

Sedan dess har Jordan Belfort organiserat mycket populära konferenser och laddat en bitcoin för att lyssna på hans värdefulla råd. Han har också investerat i NFT och metaverse start-ups och har därför ett egenintresse av att bjuda på kryptotillgångar, även mitt i stormen som har sett bitcoin falla till en fjärdedel av sin all-time high. Bara dårar ändrar sig inte.

Källa: BeinCrypto

Relaterade Artiklar

Back to top button