För de franska dagarna sjunker Xiaomi Redmi Note 10 (5G) till mindre än 180 €

1

Dra nytta av de allra sista timmarna av de franska dagarna för att skämma bort dig själv med denna Xiaomi-smarttelefon, som erbjuds till ett pris av knappt 200 €. Ett fynd att inte missa!

Xiaomi Redmi Note 10 (5G) till lägsta pris!

 • Kompatibel med 5G-nätverk
 • 6,5 tum 90Hz skärm
 • Trippel 48 megapixel kameramodul

Se Xiaomi Redmi Note 10 (5G)-erbjudandet för 180€ på Rakuten

En 5G-smartphone för mindre än 200 € för slutet av de franska dagarna

Om några timmar måste vi säga adjö till de franska dagarna, men innan det är dags att säga adjö är det fortfarande hög tid att göra några stora besparingar på köpet av dina högteknologiska produkter.

Detta är fallet med Xiaomi Redmi Note 10 5G, en modell redo för framtiden och för alla dina mobilanvändningar som ser att priset smälter till endast €180 hos Rakuten. Leverans är planerad före slutet av denna vecka för att kunna njuta av din nya enhet så snabbt som möjligt.

Xiaomi Redmi Note 10 (5G): smarttelefonen designad för alla

Med Redmi Note 10 (5G) avser Xiaomi att popularisera 5G-teknik, fortfarande reserverad för de dyraste smartphones på marknaden. Utbyggnaden av nätverket går dock framåt med stormsteg och snart kommer du också att kunna dra nytta av de mycket höga hastigheterna som denna nya standard erbjuder. Denna smartphone som erbjuds idag av Rakuten kan erbjuda dig dessa nedladdningshastigheter och ge dig verklig extra komfort i din användning.

Xiaomi Redmi Note 10 (5G) har också en vacker 6,5-tumsskärm med en uppdateringsfrekvens på 90 Hz för att dra nytta av mycket större smidighet i navigering men också i videospel eller i kompatibla applikationer. En MediaTek Dimensity 700-processor ingraverad i 7 nm ger dig tillräckligt med kraft för alla aktiviteter.

För fotodelen använder märket en trippelsensor med en 48 megapixel huvudlins associerad med ett teleobjektiv och en ultravidvinkel som gör att du både kan fotografera de vackraste landskapen och ta magnifika porträtt.

Slutligen erbjuder tillverkaren dig ett 5000 mAh batteri för alla dina användningar med en autonomi som överstiger dagen, oavsett din användning.

Se Xiaomi Redmi Note 10 (5G)-erbjudandet för 180€ på Rakuten

Hitta din smartphone till bästa pris i vår jämförelse

Om du vill konsultera alla tillgängliga förslag från de olika tillverkarna innan du gör ditt val, inga problem, vår jämförelse av de bästa smartphones 2021 är där för att hjälpa dig hitta den modell som passar dina behov och din budget bäst.

FrenchDays_banner

Hur följer man de franska dagarna med Clubic?

De franska höstdagarna äger rum från kl fredag ​​24 september från 07.00 till måndag 27 september tills midnatt. En riktig svart fredag ​​i fransk stil, detta evenemang är en möjlighet att dra nytta av fantastiska kampanjer på Amazon, Cdiscount, Fnac, Darty och till och med Boulanger.

För att se till att du inte missar några erbjudanden, följ French Days live med det speciella liveevenemanget. Och framför allt, kom ihåg att uppdatera sidan för att se de senaste tipsen publicerade.

För följare på sociala medier, glöm inte att kolla in vårt konto Twitter Clubic Tips så att du inte missar någon av Franska Dagarnas kampanjer.

Vårt urval av tips som du inte får missa

Som varje år sätter Clubic upp ett speciellt French Days-system för att dela med dig av de bästa erbjudandena som finns tillgängliga online. Upptäck våra tips och vårt utbud av kampanjer som du inte får missa idag!

 • French Days Amazon: Topp 6 högteknologiska erbjudanden att gripa utan dröjsmål
 • 7 högteknologiska kampanjer du inte får missa för French Days Cdiscount
 • Fnac och Darty: de bästa högteknologiska kampanjerna för de franska dagarna
 • Franska Rue du Commerce: TOP 8 högteknologiska erbjudanden för de franska dagarna
 • De 5 bästa 4K TV-erbjudandena att ta del av under de franska dagarna
 • French Days Apple: iPhone, AirPods, Macbook, de 5 riktigt bra Apple-erbjudandena
 • Apple, Xiaomi, Samsung, OnePlus: de 5 bästa smartphoneerbjudandena tillgängliga för de franska dagarna
 • French Days: vårt urval av erbjudanden för bärbara datorer som verkligen är värda en omväg

De bästa French Days-erbjudandena med Clubic

Relaterade Artiklar

Back to top button