För de franska dagarna sjunker JBL SB160 soundbar till ett oslagbart pris

jbl SB160 fd

Dra nytta av de franska dagarna för att förbättra ljudet i dina serier och filmer med denna JBL soundbar till ett mycket lågt pris.

Se JBL SB160 soundbar-erbjudandet för 139,99 € på Cdiscount

En komplett soundbar för filmiskt ljud

JBL SB160 är en mycket komplett enhet: en soundbar att placera under din TV för stereoljudåtergivning och en subwoofer att installera vid foten av din TV eller PC för att njuta av en mycket mer effektfull rendering än om du bara använde ljudsystemet, mycket ofta mycket begränsad, av din gamla goda skärm. Objekten är mycket kompakta och passar in i alla typer av tv-apparater och tv-skåp.

Setet erbjuder en effekt på 220W och en volym på 82 dB vilket gör att du kan höra de minsta detaljerna i dina program men också att trycka på volymen för en total fördjupning i dina program. Soundbaren erbjuder utmärkt stereo för att urskilja de mest subtila effekterna och njuta av en riktigt hemmabioupplevelse.

JBL SB160 har stöd för Dolby Digital, den mest populära ljudcodec som används av film- och audiovisuella proffs. För att ansluta den till din skärm eller din TV, återigen kan ingenting vara enklare. Ett HDMI-uttag medföljer för att ansluta soundbaren till din TV och du är klar. Du kan också använda enhetens inbyggda SPDIF-port. Subwoofern ansluts trådlöst till ditt system för att undvika fula kablar som rinner runt i ditt hem.

En produkt till ett chockpris för de franska dagarna

Din JBL soundbar är inte bara för att titta på TV. Du kan också använda den som huvudhögtalare för din musik tack vare dess Bluetooth-anslutning. Anslut helt enkelt din smartphone eller surfplatta till den och sänd sedan dina spellistor under hela dagen.

Se JBL SB160 soundbar-erbjudandet för 139,99 € på Cdiscount

Så det finns ingen tid att förlora för att omedelbart förbättra ljudet på din TV med JBL SB160, tillgänglig för bara 139,99 € på Cdiscount under de franska dagarna. Skynda, det räcker inte till alla!

FD2021_banner

Varför rekommenderar Clubic denna bra plan?

  • Enkel att installera
  • Kraftfullt ljud för allt ditt innehåll
  • Inbyggd Bluetooth för musik

Jämförande : upptäck vår jämförelse av de bästa soundbars 2021

Se alla flasherbjudanden på Cdiscount

Läs också:
Franska dagar: TOP 10 Amazon- och Cdiscount-erbjudanden denna torsdag

Relaterade Artiklar

Back to top button