För de franska dagarna kan du unna dig en Samsung soundbar till ett galet pris

Dra nytta av de franska dagarna för att utrusta dig själv till låga priser tack vare de många kampanjer som finns tillgängliga, speciellt på Cdiscount. Som till exempel med denna utmärkta Samsung HW-K335 soundbar tillgänglig för endast 79€ med sin subwoofer!

soundbar

Samsung HW-K335 med två ord:

  • 2.1 soundbar
  • Effekt på 130 watt
  • Bluetooth-aktiverad

Se erbjudandet på Samsung HW-K335 för 79€ på Cdiscount

Den idealiska soundbaren för små budgetar

En soundbar är ett nästan oumbärligt tillbehör till en tv. Det förbättrar verkligen kvaliteten på ljudet och kraften i det så att du kan njuta fullt ut av dina filmer, serier och videospel. Och om du letade efter en till låg kostnad, uppfyller Cdiscount dina önskemål med denna Samsung HW-K335-modell för endast 79 €.

Det är en 2.1 soundbar, dvs den sänder stereoljud och .1 anger att den åtföljs av en subwoofer. Den ska placeras bredvid stången för att ge mer rundhet till ljudet och givetvis mer bas.

Förbättra ljudet på din TV med Samsung

Soundbaren kan ansluta till din TV på flera sätt: via Bluetooth, med ett uttag eller, och detta är det bästa, tack vare den digitala optiska utgången. Detta är det bästa sättet att njuta av ljud, utan förlust eller latens även om du skruvar upp volymen en aning.

Å andra sidan kan du mycket väl använda Bluetooth för att koppla din smartphone till den och därmed använda soundbaren som högtalare för att spela upp dina spellistor från dina favoritplattformar för streaming av musik.

Soundbaren kommer med en fjärrkontroll men du kan även ladda ner appen som följer med för att styra alla inställningar från den. Du kommer att ha en bättre synlighet på de aktiverade alternativen och kan justera allt mycket enkelt.

Se erbjudandet på Samsung HW-K335 för 79€ på Cdiscount

Utforska en värld av soundbars

Om du letar efter en soundbar och modellen som presenteras här inte övertygar dig av X anledning, ta en titt på Clubic-jämförelsen. Du hittar en mängd information om soundbars med tester och redaktionens åsikter. Och du kan välja din enligt dina ambitioner.

FrenchDays_banner

Vårt urval av de bästa French Days-erbjudandena

Som varje år sätter Clubic upp en speciell enhet i samband med de franska dagarna för att dela de bästa erbjudandena som finns tillgängliga online med dig. Upptäck våra tips och vårt utbud av kampanjer som du inte får missa idag!

  • Franska dagar: Amazon säljer av priserna på dessa tre robotdammsugare
  • French Days Darty: 10 högteknologiska erbjudanden att ta emot före midnatt!
  • Cdiscount: 5 galna kampanjer under de franska dagarna
  • 5 galna erbjudanden på smartphones för French Days Rakuten

Se alla French Days-erbjudanden

Relaterade Artiklar

Back to top button