För de franska dagarna är Amazfit GTS ansluten klocka halva priset

Det här är dagens affär på Aliexpress om du letar efter en smartwatch-liknande aktivitetsspårare. Genom att kombinera säljarkuponger och rabattkoder kan du gå därifrån med Amazfit GTS för endast 31,34 € istället för 69,69 € som visas för versionen “obsidian black” som visas på sajten.

1

Amazfit GTS med två ord:

  • 10 dagars självständighet
  • Fantastisk AMOLED-skärm
  • Mycket intuitivt Amazfit OS

Se erbjudandet på Amazfit GTS för 31,34€ på Aliexpress

Dubbelreduktion för en snygg tracker

Följande erbjudande för Amazfit GTS anslutna armband tillgängligt på Aliexpress är mycket attraktivt. Men du måste följa alla steg för att dra nytta av det. Först på produktsidan, välj din modell. Här baserar vi oss på färgen “obsidian black” som säljs för 69,69 €. Du kan välja att lägga den i kundvagnen eller göra ett direktköp.

Väl på sidan innan betalning, se om det finns kuponger att hämta längst ner på den. Observera att det även går att applicera det på produktsidan. Normalt finns det en på 23,35€. Ange sedan koden SDFRY026 i rutan för rabattkoder för en extra rabatt på €15. Eller bara 31,34 € för Amazfit GTS.

Amazfit GTS för daglig support

Amazfit GTS har en mycket snygg AMOLED-pekskärm där du kommer att kunna hitta all din information relaterad till din hälsa, din fysiska ansträngning och din idrottsträning. Genom att ansluta detta armband till din smartphone via Bluetooth och ladda ner den medföljande appen, kommer du att kunna ha exakt övervakning av din aktivitet.

Aktivitetsspåraren låter dig också se aviseringar från din smartphone. Och om det inte tillåter dig att svara på det kommer du fortfarande att veta om du ska ta upp telefonen ur fickan eller inte. Många sporter och aktiviteter tas med i beräkningen på klockan. Så snart du börjar din sport, starta aktivitetsmätaren för att registrera dina framsteg.

Och det är inte allt, Amazfit GTS fungerar även på natten och analyserar din sömn. De olika faserna, varaktigheten och eventuell sömnapné upptäcks. Med mer än 10 dagars autonomi kommer du snabbt att hitta denna viktiga spårare. Dessutom är den helt anpassningsbar och du kan ladda ner nya urtavlor när du vill.

Se erbjudandet på Amazfit GTS för 31,34€ på Aliexpress

FrenchDays_banner

Hur du väljer din aktivitetsspårare

Letar du efter information om aktivitetsspårare? Det finns allt du vill ha i Clubic jämförande guide tillägnad detta ämne. Du hittar ett urval gjort av redaktionen. Detta varierar beroende på nya releaser och kvalitet/pris-förhållanden som kan ändras. Men det låter dig ha en bra uppfattning om vad marknaden erbjuder.

Relaterade Artiklar

Back to top button