För Black Friday säljer Amazon av priset på Fire TV Sitck med Alexa!

Amazon säljer av alla sina TV Stick-lösningar för Black Friday Week. Från TV Stick Lite till Fire TV Cube, alla referenser har ett sjunkande pris. Så om du letar efter en lösning för att ha en ansluten TV, det är där det finns!

amazon_fire

De 5 erbjudandena på Amazon TV-stickor från handlaren med samma namn för att ta del av kampanjen för Black Friday:

  • Amazon Fire TV Stick Lite för 18,99 €
  • Amazon Fire TV Stick för 22,99 €
  • Amazon Fire TV Stick 4K för 33,99 €
  • Nytt Amazon Fire TV Stick 4K Max för 38,99 €
  • Amazon Fire TV Cube för 79,99 €

De bästa French Days-erbjudandena med Clubic

Amazons TV Sticks, och till och med Fire TV som visas här, har ett syfte: att låta dig komma åt dina favoritplattformar för ljud- och videostreaming på en TV som i princip inte är gjord för det.

Fire TV Stick Lite, den enklaste lösningen

Fire TV Stick Lite

Se erbjudandet på Fire TV Stick Lite för 18,99 € på Amazon

Låt oss börja med den enklaste och billigaste lösningen: Fire TV Stick Lite. Sålde 18,99 € under Black Friday Week, det är verkligen grunden för att inte ta ledningen. Anslut bara stickan till en ledig HDMI-port, anslut den till elnätet via USB-uttaget och kör. Via en snabb konfiguration som går genom TV:n och/eller Alexa-appen är du på några minuter uppkopplad. Utöver det kommer Stick Lite med en fjärrkontroll för att navigera på TV:n. Och det finns till och med en Alexa-knapp för att styra allt med rösten.

Den klassiska Fire TV Stick, med bättre ljud

1

Se erbjudandet på Fire TV Stick för 22,99 € på Amazon

Vi uppgraderar formeln lite, även om det överlag förblir detsamma med klassiska Fire TV från Amazon. Den säljs för 22,99 €, det vill säga 4 € dyrare än sin lillebror. Den fungerar på samma sätt och har samma funktioner, nämligen 8 GB minne och 1 GB RAM. Skillnaderna är på ljudnivån: den stöder Dolby Atmos där den föregående var nöjd med en pass-tough kodad i Dolby. Fjärrkontrollen är också något annorlunda med utseendet på knappar som gör att du kan gå direkt till Prime Video, Netflix, Disney + och Amazon Music.

Fire TV Stick 4K, TV i all sin skönhet

1

Se erbjudandet på Fire TV Stick 4K för 33,99 € på Amazon

Låt oss nu gå vidare till en ännu högre version. Och du gissade rätt utifrån namnet, det är en 4K-version av TV Stick, för den som vill se sina streamingtjänster under utmärkta förhållanden. Driften är densamma, 4K stöds, liksom HDR och Dolby Vision. Stickan går till 1,5 GB RAM, vilket gör navigeringen lite smidigare. Resten har samma egenskaper.

Fire TV 4K Max, den utvecklade versionen av den klassiska 4K

1

Se erbjudandet på Fire TV Stick 4K Max för 38,99 € på Amazon

Amazon släppte nyligen Fire TV Stick 4K Max, för ett något högre pris än den klassiska 4K. Också till försäljning för €38,99, det ger några betydande nya funktioner om du bestämmer dig för en av de två modellerna. Det första och viktigaste är utan tvekan stödet för WiFi 6. Bättre hastighet därför bättre uppkoppling och bättre bildkvalitet, i alla fall med mindre laddningstid. Notera också ankomsten av PiP (Picture-in-Picture) som gör att du kan ha bilden i liten live medan du navigerar genom menyerna.

Fire TV Cube TV-box, den mest mångsidiga lösningen

1

Se erbjudandet på Fire TV Cube för 79,99 € på Amazon

Vi avslutar med Fire TV Cube, som är den mest imponerande lösningen, både vad gäller utrymme och pris. Räkna €79,99 på rea på Amazon för att inte dra nytta av denna sticka utan av denna 4K TV-box som direkt integrerar Alexa. Du behöver inte trycka på mikrofonknappen på fjärrkontrollen för att tala, Alexa känner igen dig så fort du säger dess namn. Du kan starta dina favoritprogram utan att ens behöva leta efter dem: Alexa tar hand om allt. Och naturligtvis integrerar den alla funktioner i den klassiska anslutna assistenten, så att du kan fråga den allt och allt. Prestandan är mer muskulös, med 16 GB lagringsutrymme, 2 GB RAM och en processor som dessutom är kraftfullare.

BFW_banner

Black Friday: vårt urval av erbjudanden som du inte får missa

Som varje år sätter Clubic upp en speciell Black Friday-enhet för att dela de bästa erbjudandena som finns tillgängliga online med dig. Upptäck våra tips och vårt utbud av kampanjer som du inte får missa idag!

  • Black Friday Amazon: de bästa erbjudandena och snabbförsäljningen att utnyttja
  • Black Friday Cdiscount: de bästa erbjudandena du inte får missa
  • Black Friday Fnac: de bästa erbjudandena på högteknologi
  • Black Friday Darty: upptäck alla de bästa högteknologiska erbjudandena
  • Black Friday Rakuten: de BÄSTA högteknologiska kampanjerna

De bästa Black Friday-erbjudandena med Clubic

Relaterade Artiklar

Back to top button