För Black Friday säljer AliExpress ut priset på OnePlus 9 (5G)

Black Friday pågår också på AliExpress, speciellt eftersom det är möjligt att få vissa produkter skickade från Frankrike. Detta är fallet med OnePlus 9 5G som säljs hos dem, plus en kod för att få ytterligare 60 € rabatt.

11

Den utmärkta OnePlus 9 ännu billigare

  • Högsta fotokvalitet
  • En vacker skärm
  • Topp ljud

Se erbjudandet på OnePlus 9 på AliExpress

Ett erbjudande för alla OnePlus-modeller

På erbjudandesidan hos AliExpress kan du välja mellan två OnePlus 9-modeller. Först finns det versionen 8 GB RAM och 128 GB lagringsutrymme, eller versionen 12 GB RAM och 256 GB lagring. Det är här du måste hänga på lite för att förstå:

  • 8GB/128GB-versionen kostar 459 € i färgerna Astral Black och Arctic Sky. Och det är 449€ i Winter Mist.
  • 128 GB / 256 GB-versionen kostar 499 € i Arctic Sky och 489 € i Winter Mist.

Och oavsett vilken version du väljer, genom att ange koden SDFRN184 vid betalningstillfället får du en rabatt på 60€ på totalpriset för din smartphone.

Så, beroende på vilken modell du väljer, betalar du mellan 389€ för den billigaste och 439€ för den dyraste. Och det är en affär att ta tag i snabbt eftersom den bara varar under Black Friday, och speciellt så länge lagret räcker. Och framför allt: smartphones skickas från Frankrike, så snabbt, med franska tillbehör.

En smartphone som gränsar till perfektion

Låt oss nu titta på själva smartphonen. Den 5G-aktiverade OnePlus 9 har allt där den behöver vara, och ännu mer. Med en Fluid AMOLED-skärm på
6,55″, den visar bilder i
1080 x 2400 pixlar med en uppdateringsfrekvens på 120 Hz. Med andra ord kommer dina filmer, spel och serier att vara oöverträffad flytande när du aktiverar 120 Hz-läget.

När det gäller minne nämnde vi det ovan: det finns antingen med 8 GB RAM och 128 GB lagringsutrymme, eller med 12 GB RAM och 256 GB lagringsutrymme. Observera att det inte går att expandera via microSD-kort. Processorn är en
Snapdragon 888 5G Octa-Core med 2,84GHz frekvens.

Batteriet på 4500mAh är kompatibelt med 65W snabbladdning, så att du kan ladda din OnePlus 9 helt på bara en timme. Detta ger dig en och en halv dag av självstyre vid normal användning, en varaktighet som är klassisk idag.

Slutligen, på fotosidan, kan du räkna med tre bakre sensorer på 48 Mpx, 50 Mpx och 2 Mpx som kan filma i 8K vid 30 bilder/sekund, i 4K vid 30 eller 60 bilder/sekund eller i 1080p vid 30, 60 eller 120 bilder/sekund. Och för selfies är du utrustad med en 16 Mpx-sensor på framsidan.

Se erbjudandet på OnePlus 9 på AliExpress

Rubrik H2 (jämförande stycke)

För att jämföra de olika smartphones för tillfället och erbjuda dig de erbjudanden som är upptagna där, föreslår Clubic att du konsulterar jämförelsen av de bästa telefonerna. Där kommer du att ha mycket information om olika modeller för att hjälpa dig välja den som passar dig.

BFW_banner

Black Friday: vårt urval av erbjudanden som du inte får missa

Som varje år sätter Clubic upp en speciell Black Friday-enhet för att dela de bästa erbjudandena som finns tillgängliga online med dig. Upptäck våra tips och vårt utbud av kampanjer som du inte får missa idag!

  • Black Friday Amazon: de bästa erbjudandena och snabbförsäljningen att utnyttja
  • Black Friday Cdiscount: de bästa erbjudandena du inte får missa
  • Black Friday Fnac: de bästa erbjudandena på högteknologi
  • Black Friday Darty: upptäck alla de bästa högteknologiska erbjudandena
  • Black Friday Rakuten: de BÄSTA högteknologiska kampanjerna

De bästa Black Friday-erbjudandena med Clubic

Relaterade Artiklar

Back to top button