För 4,99 €, dra nytta av denna utmärkta 1 GB-plan på Gratis mobil!

Om du letar efter ett billigt mobilabonnemang som ändå har allt nödvändigt innehåll, vet då att du har kommit till rätt ställe.

fri

Denna vecka rullade Free Mobile ut ett aldrig tidigare skådat erbjudande till sina nya kunder. Faktum är att ett alternativ som heter “Booster” har precis skapats och det är riktat till prenumeranter (nya och gamla) som vill spara pengar samtidigt som de håller kontakten med sina nära och kära utan minsta avbrott.

Gratispaketet för 4,99 € i korthet

  • Obegränsade samtal och SMS/MMS
  • 1 GB data i 4G
  • Icke bindande erbjudande

Därför kommer vi att berätta hur du drar fördel av denna gratis formel på 1 GB för 4,99 €/månad.

Hitta gratispaketet på 1 GB för 4,99 €/månad

Ett sparsamt och prisvärt alternativ

För några dagar sedan lanserade Free Mobile ett alternativ till sin plan på €2/månad. Om detta erbjudande fortfarande är tillgängligt, har ett alternativ (Booster) lagts till i operatörens lilla paket. Vi återkommer till detta i följande rader. Det är dock viktigt att lista några viktiga villkor att ta hänsyn till innan du gör din prenumeration.

Kom ihåg att detta paket är utan åtaganden från kundens sida. Du kan avbryta det när som helst. Det angivna priset kommer inte att höjas efter ett år och endast SIM-kortet kommer att kosta dig ytterligare 10 € när du prenumererar.

Ett gratispaket som ger det väsentliga

Först måste du därför välja detta berömda abonnemang för 2 € per månad. Sedan, för att få alla följande förmåner, prenumerera på alternativet 1 GB Booster. När detta är gjort kommer din månatliga faktura att uppgå till €4,99/månad. Hur som helst, alternativet i fråga kan också avaktiveras när som helst.

Med denna booster kommer du att dra nytta av obegränsade samtal i Frankrike, Europa och de utomeuropeiska departementen. När du befinner dig i dessa områden kan ett mobilt internetkuvert på 1 GB i 4G+ förbrukas. Slutligen kommer SMS/MMS också att vara obegränsat. Kort sagt, alternativet låter dig njuta av mer innehåll samtidigt som du bevarar din månadsbudget. Är inte livet vackert?

Gratispaket © Gratis

Hitta gratispaketet på 1 GB för 4,99 €/månad

Om du behöver få ytterligare information om det här erbjudandet, upptäck utan ytterligare dröjsmål vår fullständiga åsikt om gratis mobilabonnemang.

Paket för alla behov

Om du hellre letar efter ett ultrakomplett telefonabonnemang som absolut inte gör några eftergifter måste du naturligtvis leta någon annanstans. Det är dock inte nödvändigt att gå långt eftersom vår jämförelse av de bästa mobilplanerna kommer att vägleda dig.

Relaterade Artiklar

Back to top button