Folding iPhone: en ny källa pekar på en release för 2023, utrustad med en LG-skärm

iPhone Fold © XEETECHCARE

Modet är nu på god väg och andra märken förväntas lansera ett eget smartphones vikning under de kommande månaderna. Och Apple bör inte missa båten.

En sann ledare på denna fortfarande mycket unga marknad, kan Samsung snart ställas inför kolossal konkurrens när det gäller hopfällbara smartphones. Ja, enligt Business Korea, Apple förbereder sig för att lansera en hopfällbar iPhone. Vissa detaljer har läckt ut i nivå med skärmen, men också när det gäller utgångsfönstret som det amerikanska varumärket riktar sig till. Och det blir det inte direkt.

Läs också:
Du kommer (kanske) att få din iPhone 13 tidigare än förväntat

En väntan på minst två år?

Därmed får vi till exempel veta att Apple skulle samarbeta med LG för designen av panelen till sin hopfällbara iPhone. Diagonalen kan nå upp till 7,5 tum när skärmen är helt utdragen. Dessutom skulle Cupertino-företaget välja en billigare clamshell-design än en skärm som skulle vikas inåt. Dessutom kan denna metod också leda till en mer hållbar telefon.

Vi kommer dock att behöva vänta innan vi har möjlighet att ta denna iPhone i hand eftersom den inte bör lanseras före 2023. Enligt analytikern Ming-Chi Kuo kan upp till 20 miljoner exemplar av denna hopfällbara iPhone skickas vid lanseringen. Vi måste bara vänta på ett hypotetiskt tillkännagivande från Apple.

Källa: WCCFTech

Relaterade Artiklar

Back to top button