Fnac tillkännager återkomsten av jackpott-e-presentkort

Nu kör vi igen: Jackpot Fnac-korten är tillbaka tills imorgon, 11 februari, 17:59. Du kommer därför att kunna köpa antingen ett kort värt €150 för €130. Eller ett kort värt 60€ för 50€. Vilket då gör att du kan köpa det du vill till ett reducerat pris.

Fnac Darty Jackpot Card

Fnac Jackpot-kort i två ord:

  • Kan användas till 28 februari 2022
  • Fungerar online och i butik
  • Kan användas en eller flera gånger

Se erbjudandet på Fnac Jackpot-kort

Fnac Jackpot-kort: köp mindre för att spendera mer

Erbjudanden på Fnac Jackpot-kort dyker upp regelbundet, varje gång med allt större framgång. Det är ett enkelt koncept: två presentkort värda €60 och €150 erbjuds till försäljning av sajten. Och deras inköpspris är 50€ och 130€. Som du säkert har förstått låter de dig spara pengar på alla produkter som är berättigade att köpa via dessa €10- och €20-kort.

Deras användning är enkel: när du har köpt ett eller flera kort (det är möjligt att köpa 3 av varje maxbelopp) får du en kod att använda på sajten. Det kommer att kreditera ditt konto med värdet på korten och du kan använda detta belopp på dina köp. Genom att optimera väl kan du få några bra erbjudanden, som den nya $280 OLED Switch med ett $150-kort och tre $60-kort.

Användarvillkor för Fnac Jackpot-kort

Fnac Jackpot-kort har fortfarande ett par användningsvillkor som måste respekteras för att kunna dra fördel av dem. Först och främst, som vi sa, de finns att köpa endast fram till imorgon, den 11 februari, 17:59. Då är det bara möjligt att köpa 3 av varje summa, dvs 3 av 60€ och 30 av 150€. Du kan bara ha maximalt 630 € i presentkort.

Sedan är det möjligt att använda dem både i butik och online. Kom ihåg att ta tillbaka koden/koderna för varje kort. De är endast giltiga till slutet av månaden, den 28 februari. Därefter kommer det inte längre att vara möjligt att använda dem och deras belopp kommer att gå förlorat. Slutligen kan du använda dem alla på en gång eller flera gånger, så länge du gör det före den 28 februari.

Och se upp, Fnac Jackpot-kort är inte giltiga på pressprenumerationer, fotoutskrifter, dematerialiserade produkter, presentkort och på Marketplace.

Se erbjudandet på Fnac Jackpot-kort

Relaterade Artiklar

Back to top button