Fnac Second Life: renoverade produkter upp till 50 % billigare

3

Varför köpa nytt när det gamla fortfarande fungerar utmärkt? Tack vare Fnac 2nde livet, du behöver inte ställa frågan. Dra nytta av begagnade produkter till exceptionella priser för att konsumera smart och samtidigt göra en god gärning för planeten.

Nyfikenheternas agitator surfar på den renoverade vågen och erbjuder en plattform på sin webbplats som gör det enkelt att köpa begagnade högteknologiska föremål.

Se renoverade erbjudanden på Fnac

Fnac 2nde liv: den renoverade tillverkad i Fnac

De senaste åren har vi blivit medvetna om vår tendens till överkonsumtion. När en produkt är lite skadad, till och med en liten repa eller en något defekt del men som inte orsakar något särskilt problem, är det många av oss som föredrar att byta ut den mot en ny.

Denna otyglade produktion får konsekvenser för vår miljö, särskilt när det kommer till tekniska produkter. Medan tillverkarna gör betydande ansträngningar för att minska miljöpåverkan kräver våra favoritenheter som smartphones, surfplattor och bärbara datorer tungmetaller och utformningen av de olika komponenterna förorenar vår planet.

Det finns också ett ekonomiskt problem. Tekniska artiklar blir dyrare och dyrare. Det var möjligt att hitta en mobiltelefon för mindre än 100 euro, en avancerad smartphone överstiger lätt 1000 euro. Och det är samma sak för datorer, surfplattor eller hörlurar.

100% funktionella renoverade produkter

Fnac är lika medvetna om problemen som orsakas av denna acceleration av produktionen och har beslutat att erbjuda en användbar lösning för konsumenter med Fnac 2.nde liv. Denna plattform, integrerad i onlineförsäljningssajten, sätter rekonditioneringsexperter i kontakt med kunder. De kan direkt söka efter den referens de vill ha och välja en begagnad enhet som har totalrenoverats av företagen.

1

Se renoverade erbjudanden på Fnac

Dessa produkter har fått sina batterier ersatta med nya komponenter för längre livslängd. Skärmarna genomgår även olika tester och ersätts av officiella eller likvärdiga modeller vid stötar eller sprickor. Produktbladen visar dig också mindre estetiska defekter för ett 100% transparent köp.

Denna renovering låter dig dra fördel av bästa möjliga priser på avancerade och 100 % funktionella enheter. Besparingar kan vara upp till 50 % jämfört med det vanliga försäljningspriset för samma nya enhet.

Renoverad med alla Fnac-fördelar

Leveransen är gratis. till din bostadsort. Du sparar alltså både på köpet av din enhet och på dess transport, för att göra ännu mer besparingar på ditt nyförvärv.

Du har uppenbarligen rätt, som för alla köp som görs på webben, till en femton dagars ångerfrist. Om du upptäcker ett problem eller ändrar dig, inga problem, kontakta bara Fnac försäljningsavdelning för att omedelbart returnera varan och få hela återbetalningen inom några dagar. Du har bara en samtalspartner för enklare hantering av din beställning.

Slutligen kan ett problem uppstå under användningen av din produkt. För detta erbjuder Fnac dig ett års garanti. Återigen, allt du behöver göra är att kontakta märkets kundservice för att hitta svaret på din fråga eller för att utlösa reparationen av din enhet och återvända till ditt hem om några veckor.

Vilka renoverade produkter erbjuds på Fnac?

Fnac 2nde vie erbjuder dig ett mycket brett urval av högteknologiska enheter. Det är väldigt enkelt, det finns något för alla så att du kan hålla kontakten med dina nära och kära, ha kul eller arbeta, eller till och med alla tre samtidigt.

Använd dator och surfplatta

Bärbara och stationära datorer är självklart i rampljuset med mer eller mindre avancerade modeller beroende på dina behov. Det finns också Apple MacBooks, med ganska tillfredsställande konfigurationer för allmänt bruk. Slutligen, för de mest nomadiska användarna, är pekplattor en bra kompromiss och det finns återigen många modeller som iPad eller Galaxy Tab från Samsung.

Begagnad telefoni & anslutna objekt

Hur ska man inte prata om smartphones? Det här är stjärnorna i renoverade produkter och återigen Fnac 2nde vie erbjuder dig ett brett urval av enheter från Apple, Samsung, Huawei och Xiaomi. Uppkopplade föremål associerade med telefoner finns också tillgängliga samt tillbehör som externa batterier.

Begagnade smarta TV-apparater

Euro 2021 startar snart och inget slår en stor 4K-skärm för att njuta av matcherna under de bästa förhållanden. Du kan ändra skärmen till en ny begagnad modell så att du kan få de vackraste bilderna och ett ständigt ökande antal färger på skärmen. Videoprojektorer finns också tillgängliga för att förvandla en av väggarna i ditt hus till ett biorum.

Begagnad bild

Bland de högteknologiska enheter vars budget mycket ofta flyger iväg, är bilden mycket ofta placerad i topp 3. Nytt, dessa produkter kräver en mycket betydande budget, där den renoverade tillåter att dra fördel av utmärkta priser på enheter kamera och objektiv i perfekt fungerande skick.

Använd ljud

Ljudet är lika viktigt som bilden och du har med Fnac 2nde livet är bortskämt med valmöjligheter, oavsett om det är med hörlurar, hörlurar eller till och med soundbars tillgängliga på plattformen till allt mer attraktiva priser.

Begagnad spelkonsol

Lite underhållning nu med tv-spel. Varför lägga hundratals euro i en ny konsol om du kan återvinna en begagnad modell men även spel och tillbehör till din maskin som kontroller, alltid dyrare från generation till generation och tillgängliga här till en lägre kostnad.

Begagnat Hem & Kök

Med instängdheterna har vi alla återupptäckt glädjen med att laga mat hemma och Fnac 2nde vie erbjuder dig att utrusta dig med köksmaskiner till låga priser för att göra alla dina förberedelser framgångsrika.

Stora begagnade vitvaror

Slutligen finns även stora hushållsapparater tillgängliga på Fnac-webbplatsen, med så viktiga vitvaror som kylskåp, tvättmaskiner och till och med diskmaskiner till oslagbara priser.

Varför Clubic rekommenderar Fnac 2nde liv?

  • De bästa priserna på högteknologi
  • Miljöansvarsfulla inköp
  • Alla Fnac-fördelar

Fnac 2nde livet: de bästa renoverade erbjudandena för tillfället

För att avsluta denna presentation presenterar vi några urval av produkter som är tillgängliga nu på Fnac 2.nde liv.

En ny begagnad TV för att njuta av euron och de olympiska spelen i sommar

Sommaren 2021 kommer att präglas av ett stort antal välkända idrottstävlingar. Euron förstås, men även OS i Tokyo, båda uppskjutna ett år efter pandemin.

1

Vårt begagnade TV-utbud på Fnac

För att stödja dina favoritlag och idrottare och uppleva dessa känslor som om du var i hjärtat av handlingen, tveka inte att ta en titt på dessa skärmar, 4K för det mesta, som gör att du kan njuta av en otrolig bildkvalitet med exceptionell skärpa.

En toppmodern smartphone till reducerat pris

Om din smartphone börjar ge upp efter långa år av tjänst är det dags att byta till en renoverad modell.

2

Vårt urval av begagnade smartphones på Fnac

Fnac 2nde vie har ett imponerande antal referenser, av alla märken och till alla priser för att du ska kunna förnya din telefon med en nyare modell, allt till ett smart pris och göra en god gärning för planeten.

En surfplatta som ny till ett fyndpris

En surfplatta är en idealisk enhet för familjen men inte bara. Den låter dig njuta av allt ditt ljud- och videoinnehåll, men också att spela spel, surfa på webben och till och med arbeta, allt bekvämt sittande längst ner i soffan.

1

Vårt urval av begagnade surfplattor hos Fnac

Fnac 2nde vie låter dig också dra fördel av denna komfort och den allt mer imponerande kraften som erbjuds av pekskärmsplattor tack vare detta urval av produkter, var och en mer effektiv och praktisk än den andra.

Du vet nu allt som finns att veta om programmet Fnac 2nde liv. Om du vill njuta av premiumprodukter till reducerade priser samtidigt som du respekterar miljön, är det nu dags att ta en titt!

Relaterade Artiklar

Back to top button