Fnac sänker priset på Google Nest Audio-högtalaren för sin Black Friday

Smarta högtalare är fler och fler i våra hem, men det finns fortfarande dehards. Är du en av dem som tvekar? För tillfället drar Google Nest nytta av en rabatt på 30 euro på Fnac, ett bra tillfälle att upptäcka dess fulla potential.

Google NestAudio

Google Nest Audio i två ord: klart ljud, total kontroll

  • Kvalitet och anpassningsbart ljud
  • Perfekt för att styra hela huset från ett rum
  • En högtalare kompatibel med hundratals enheter

Google Nest Audio-ansluten högtalare för 69,99 € på Fnac

Googles smarta högtalare för mindre än €70 för denna bra Fnac-plan

-30 % på Google Nest Audio. Detta är vad Fnac erbjuder just nu, som säljer högtalaren för €69,99 istället för €99,99. Enheten blir därmed mycket mer överkomlig och gör det möjligt för personer som är intresserade av anslutna högtalare att upptäcka dem för mindre.

Sajten lägger till fri leverans och självklart möjlighet att hämta din beställning gratis i butik. Observera att Fnac+-kortet, som erbjuder leveransfördelar och ytterligare rabattmöjligheter, också är reducerat: det kostar för närvarande €4,99 istället för €14,99.

Google Nest Audio: En högtalare för att styra dem alla

Först och främst lever Google Nest Audio upp till sitt namn: den levererar särskilt tydligt och exakt ljud. Enheten har en boomer, en diskant och en equalizer, som alla ger stor omsorg till bas och sång.

Nest Audio kan ta emot alla ljudströmmar, oavsett om vi pratar om streaming, poddar eller ljudböcker. Alla dessa källor kan startas med ett enkelt röstkommando, det berömda “Hey Google”. Dessa röstkommandon låter dig också pausa, ändra musik eller justera volymen. Du kan också skapa ett ljudsystem tillgängligt i hela huset, som ger kvalitetsljud i varje rum.

Och som en smart högtalare är Google Nest Audio kompatibel med hundratals enheter i andra kategorier. Med röstkommandot kan vi slå på och stänga av värmen, ljuset, tv:n och till och med lås. Du måste bara se till att du har kompatibla enheter, som Chromecast för TV:n eller lämpliga termostater för uppvärmningen.

Google Nest Audio-ansluten högtalare för 69,99 € på Fnac

Anslutna högtalare: vilken är bäst?

Med Googles Nest Audio kommer andra anslutna högtalare att bli föremål för bra erbjudanden under Black Week och Black Friday.

Om du inte vet vilken du ska välja än, överväg att ta en omväg genom vår jämförelse av de bästa anslutna högtalarna 2021. Du hittar element där för att göra ditt val.

BFW_banner

Black Friday: vårt urval av erbjudanden som du inte får missa

Som varje år sätter Clubic upp en speciell Black Friday-enhet för att dela de bästa erbjudandena som finns tillgängliga online med dig. Upptäck våra tips och vårt utbud av kampanjer som du inte får missa idag!

  • Black Friday Amazon: de bästa erbjudandena och snabbförsäljningen att utnyttja
  • Black Friday Cdiscount: de bästa erbjudandena du inte får missa
  • Black Friday Fnac: de bästa erbjudandena på högteknologi
  • Black Friday Darty: upptäck alla de bästa högteknologiska erbjudandena
  • Black Friday Rakuten: de BÄSTA högteknologiska kampanjerna

De bästa Black Friday-erbjudandena med Clubic

Relaterade Artiklar

Back to top button