Fnac +-kortet är halva priset under en begränsad tid!

Från den 22 till och med den 25 april erbjuder Fnac dig att prenumerera på sitt Fnac+-kort som är giltigt hemma såväl som på Fnac för endast €7,99 det första året istället för €14,99. Detta kort ger dig många fördelar i butik men även online, så om du tvekar är det nu dags att testa det.

Fnac+-kort © Fnac

Fnac+-kortet i två ord:

  • Låter dig ha fri leverans inom 24 timmar
  • Vanlig kattunge med Darty
  • Privat försäljning året runt

Se erbjudandet på Fnac+-kortet för 7,99 € det första året på Fnac

Ett lojalitetskort som gör så mycket mer för dig

Under tre dagar kommer du att kunna prenumerera på Fnac+-kortet till ett förmånligt pris på €7,99 det första året, istället för €14,99. Detta erbjudande är öppet för alla nya abonnemang, men även för nuvarande Fnac-kortinnehavare eller personer med Fnac+-kortet som befinner sig i förnyelseperioden.

Efter ett år kommer din prenumeration automatiskt att förnyas till den aktuella kursen (14,99 €). Men du kan avaktivera det när som helst genom att gå till ditt “Mitt konto”-område och sedan “Mitt medlemskap” där du har ett alternativ att avmarkera för att inte förnyas.

Fnac+-kortet öppnar upp dussintals nya erbjudanden

Genom att ta Fnac+-kortet öppnar du en pool som är gemensam för Fnac- och Darty-butiker. Således låter varje kassa dig samla euro i båda märkena. Som du sedan kan dra av vid framtida utcheckningar eller onlinebeställningar.

Det är inte allt: med kortet drar du nytta av gratis hemleverans på bara 24 timmar. Och även vid leverans inom 2 timmar kronotid och efter överenskommelse. Om du dessutom köper en TV från någon av de två handlarna får du gratis heminstallation.

Fördelarna med Fnac+-medlemmar slutar inte där, tvärtom. Året runt anordnar Fnac exklusiv privat försäljning reserverad för sina medlemmar. Med privilegierad tillgång i butik till reor och kampanjer, ofta till mer attraktiva priser än för allmänheten.

Utöver det öppnar kortet upp dörrarna till rabatter på shower året runt. Men också till erbjudanden hos partnerbutiker och varumärken. För att inte tala om -5% och fri leverans på böcker eller erbjudanden med Deezer, ePresse eller Izneo.

Se erbjudandet på Fnac+-kortet för 7,99 € det första året på Fnac

Relaterade Artiklar

Back to top button