Fnac bra affär: Acer Shark spelstol säljs för -44%

Behöver du installeras mer bekvämt under dina spelsessioner eller för vanligare användning framför ditt skrivbord? The Good Deals Team erbjuder dig ett erbjudande från Fnac på spelstolen Shark på 179,99 € istället för 319,99 €, det vill säga 44 % besparing!

1

En rejäl gamingstol till ett fyndpris

  • Nackstöd och svankkuddar ingår
  • Justerbara armstöd och ryggstöd
  • Snygg och bekväm design

Se erbjudandet Acer Shark spelstol för 179,99 € hos Fnac

Mycket trevlig kampanj hos Fnac

Det här erbjudandet på Acer Shark-spelstolen (svart och grön) erbjuds av Fnac, som erbjuder gratis leverans på det franska fastlandet till ditt hem inom tre till sex arbetsdagar. Det är möjligt att hämta produkten från närmaste Fnac-butik (beroende på tillgänglighet och med ett stort kassaskåp) inom två till sex arbetsdagar. Betalning i tre eller fyra omgångar är möjlig, det vill säga från 44,99 € per månad.

Sitt med hajarna

Detta erbjudande är därför intresserad av en spelstol från Acer, mest känd inom detta område genom sitt varumärke Predator, Shark model (i svart och grönt). Denna modell förtjänar fullt ut sitt namn som en spelstol, eftersom den kryssar i alla rutor för en sådan produkt.

Börjar med en finish i PU-läderstil som säkerställer stor komfort även efter flera timmars användning. Nackstöd och svankkuddar ingår givetvis vid behov för att säkerställa en rak men bekväm sits.

Liksom många produkter av denna typ är de platta armstöden på Acer Shark stolen fullt justerbara i både höjd och orientering. Likaså kan ryggstödet lutas bakåt, om du känner för att ta en tupplur i denna stol. Monterad på fem hjul kan Acer Shark-stolen enkelt flyttas i alla riktningar.

Slutligen fullbordar fåtöljens mycket sportiga design det hela, i synnerhet tack vare de sexkantiga sömmarna längs hela ryggstödet, som ger en touch av futurism till helheten. Det kommer dock att ta lite utrymme för stolen att uttrycka sig helt. Räkna verkligen imponerande mått på 1380 x 695 x 550 mm.

Se erbjudandet Acer Shark spelstol för 179,99 € hos Fnac

Hitta en spelstol vid din plats tack vare vår jämförelse

Innan du slår dig ner på detta särskilt intressanta erbjudande från Fnac, tveka inte att konsultera vår jämförelse av de bästa spelstolarna 2022, för att se om denna Acer-modell kommer att vara bra för din plånbok lika mycket som för din rygg.

Relaterade Artiklar

Back to top button