Flash-rea: Samsung QLED 65″ TV kostar mindre än 900 €!

Uppmärksamhet! Du har bara några dagar/timmar på dig att dra nytta av denna snabbrea på Rue du Commerce. Det handlar om Samsung QE65Q80AA 4K TV med dess 163 cm diagonala panel. Den är tillgänglig under flashrean för 899€ istället för 999€.

Samsung QE65Q80AA © Samsung

Samsung QLED 65″ med två ord:

  • 163 cm diagonal
  • 100Hz jämnhet
  • Smart TV med Timeshift-inspelare

Samsung QE65Q80AA för 899 € på Rueducommerce

En 4K QLED TV till ett rimligt pris

Rue du Commerce flash-rean sparar 100 € på priset för Samsung 4K QLED-TV:n och tar bort dess värde från de fruktade 1000 €. Här ligger den alltså på €899 för några timmar till, så tveka inte för mycket om du vill ta med den hem, för en möjlighet av det här slaget är allt för sällsynt.

Det här är en 4K-tv som du antingen kan placera på en tillräckligt stor och rejäl möbel. Eller till vilken du kan ta bort fötterna för att fästa den på en vägg. Kontakterna är inte fjärranslutna, du måste vara noga med att välja ett lämpligt stöd för att kunna koppla alla dina kablar. Och allt som återstår är att njuta av det!

En uppkopplad TV med flera möjligheter

Samsung TV är en Smart TV. Det vill säga att den är ansluten men använder inte Googles gränssnitt för att du ska kunna navigera. Här är det Tizen 6.0, ett operativsystem skapat av varumärket men som ger tillgång till samma funktionaliteter och applikationer. Så till dig Netflix, Prime Video, YouTube, Spotify och andra streamingtjänster.

Det finns också en bra mängd fysiska anslutningar. Oavsett om det gäller din TV-box, en spelkonsol, en blu-ray-spelare eller till och med en soundbar: du kommer att kunna ha kul. TV:n har 4 HDMI 2.1-portar, varav en är ARC-kompatibel. Det finns tre antennuttag, en digital optisk ljudutgång, en PCMCIA-kortläsare, två USB 2.0-portar och en Ethernet-port.

USB låter dig ansluta en nyckel eller en extern hårddisk för att se dina egna videor och lyssna på dina MP3-filer direkt på TV:n. Om den är utrustad med en inbyggd spelare hindrar ingenting dig från att ladda ner en extern spelare från butiken.

Samsung QE65Q80AA för 899 € på Rueducommerce

Jämför olika 4K-TV-apparater

Om du letar efter en ny 4K-TV, gör en liten rundtur i vad de olika tillverkarna erbjuder innan du bestämmer dig. Speciellt för en så stor investering. För att hjälpa dig kan du konsultera den jämförande guiden som finns på Clubic och ha mycket information att ta hänsyn till när du väljer en enhet.

Relaterade Artiklar

Back to top button