Flash-rea: MacBook Pro 14 “drar fördel av en fin rabatt

Om du letar efter en solid MacBook och vill spara lite pengar kan det här erbjudandet från Fnac vara av intresse för dig.

MacBook Pro

Specifikt är denna kampanj för den utmärkta MacBook Pro 14 M1.

MacBook Pro 14 M1 i ett nötskal

  • Utmärkt prestanda
  • Välförsedda kontakter
  • Elegant och mycket lätt design

Hitta på Fnac denna mycket bra Apple-produkt för 2279 € istället för Apple Store-referenspriset satt till 2479 €, det vill säga 8 % besparing.

Hitta MacBook Pro 14 M1 för 2279€ på Fnac

En utmärkt MacBook till försäljning på Fnac

Det här erbjudandet på MacBook Pro 14 M1 erbjuds därför av Fnac, som ger gratis leverans i Metropolitan France hem till dig eller till ett upphämtningsställe inom två till tre arbetsdagar. Gratis uttag inom en timme från Fnac-butiken närmast dig är möjligt, i mån av tillgång. Produkten kommer med två års garanti.

En av de bästa MacBook-datorerna på marknaden

Detta erbjudande från Fnac är därför intresserad av en Apple MacBook, ett märke som inte behöver introduceras, modell 14 M1. Som namnet antyder har den en 14″ HDR-kompatibel Liquid Retina XDR-skärm med en adaptiv uppdateringsfrekvens på upp till 120 Hz för att leverera en bild som är både vacker och jämn som möjligt. Den här skärmen är också toppad med en 1080p FaceTime HD webbkamera.

Andra delen vars namn säljer veken: närvaron av det kraftfulla Apple M1 Pro-chippet, som lovar utmärkt prestanda oavsett uppgiften. MacBook Pro 14 M1 har också 16 GB RAM (för max 64 GB) och en 1 TB SSD. Ett trevligt tekniskt blad, kort sagt.

Det är inte överträffat på kontaktsidan, med en HDMI-port, tre USB-C Thunderbolt 4-portar, även stöd för laddning och DisplayPort, samt en SDXC-kortläsare. Wi-Fi och Bluetooth 5.0 stöds givetvis.

Allt detta är inkapslat i en elegant design eftersom Apple har hemligheten, tillsammans med ett bakgrundsbelyst Magic Keyboard. MacBook Pro 14 M1 har fördelen av att vara väldigt lätt med endast 1,6 kg på klockan, och har ett 70 Wh litiumpolymerbatteri för att erbjuda både bra autonomi och snabbladdning tack vare sina Thunderbolt 4-portar.

MacBook Pro M1 Max © Apple

Hitta MacBook Pro 14 M1 för 2279€ på Fnac

För att ta reda på ännu mer, tveka inte att läsa vårt fullständiga test av MacBook Pro 14 M1.

Hitta den MacBook du behöver med vår jämförelse

Innan du drar nytta av denna Fnac-kampanj (men skynda dig, det här Flash-erbjudandet upphör i slutet av veckan), tveka inte att konsultera vår jämförelse av de bästa MacBook-datorerna 2022, för att se om Pro 14 M1 fortfarande förtjänar sin solida rykte.

Relaterade Artiklar

Back to top button