Flash kommer 2020 – Så här laddar du ner Flash-spel för att spela för alltid

I den här artikeln kommer vi att titta på hur du kan ladda ner Blixt -spel att spela offline så att du kan spela dem efter stängning Adobe Flash Player år 2020. Vi erbjuder en steg-för-steg-guide som hjälper dig att ladda ner och spela de spel som du en gång laddade ner.

Hela processen är väldigt enkel och tar inte mer än 10 minuter av din tid. Genom att följa den här guiden kommer du att kunna spela hundratals om inte tusentals spel från ditt skrivbord.

Varför kommer Flash ut 2020?

Det var länge sedan men Blixt kommer äntligen att avvecklas 2020, och de flesta webbläsare som stöder det nu kommer att avsluta supporten tillsammans med Adobes överenskommelse om att avbryta det. I slutet, Blixt var för klumpig och hade potentiella prestandaproblem på många av världens moderna enheter.

Det största problemet var dock det Blixt fruktansvärt osäkert. Utvecklare av skadlig programvaraAnvändning av (skadlig programvara). Blixt som ett enkelt verktyg för att skapa attacker eftersom det finns så många zero-day exploits i programvaran som gör det möjligt.

För de flesta åsikter, frånvaron Blixt kommer inte göra någon skillnad. Faktiskt, Blixt Spelaren är ofta inaktiverad som standard, även nu, och du behöver ofta klicka för att få objekt Blixt reproduceras först.

Många fler lämpliga öppna standarder, som t.ex HTML5 och WebGL är mycket mer lämpade för Blixt gjorde tidigare, så många har redan vänt det ryggen.

Alltså, trots att Blixt kommer att dyka upp 2020, detta kommer inte att vara slutet på webbläsarspel. Faktum är att många nu flyttar till Enhet eller HTML5 som är mycket kraftfullare.

Det enda problemet är de tusentals spel som har utvecklats på Blixt förr och nu är nära att utrotas. Lyckligtvis finns det en lösning. Om du gillar att spela Blixt -spel, kommer följande guide att hjälpa dig.

Hur ladda ner flash – (Ladda ner Flash) spel(Spel) att spela på skrivbordet(ditt skrivbord)

Det bästa du kan göra för att ladda ner ett flashspel är att använda ett spara-projekt flampunkt. Med detta kan du ladda ner ett verktyg som du sedan kan använda för att installera och spela dina för närvarande sparade spel. Listan över sparade spel utökas hela tiden, och nu finns det mer än 100 GB flashspel.

Du kan ladda ner Flashpoint (ladda ner Flashpoint här) här. Det finns två alternativ. Du kan ladda ner hela spelpaketet (över 100 GB) eller ladda ner spara projektmjukvaran (500 MB) utan spelen, och sedan laddas varje spel ner när du vill spela det. I den här guiden kommer vi att förklara hur du kan ladda ner och använda det mindre mjukvarupaketet.

Att börja klicka på knappen “Ladda ner”.(klicka på knappen ‘ladda ner’) på webbplatsen flampunkt . När du har laddat ner filen måste du packa upp med en arkiverare,(packa upp det med ett arkivverktyg) som WinRAR.

Efter uppackning öppna mappen där du(öppna mappen du extraherade den till ) uppackad, och klicka på Starta Flashpoint.(klicka på “starta Flashpoint”.)

På sidan som öppnas har du nu flera alternativ: du kan klicka på Hall of Fame för att se de mest populära spelen, klicka på Bläddra bland spel för att se alla tillgängliga, eller till och med se några flashanimationer.

Det finns en sökknapp så det är ganska enkelt att hitta de spel du letar efter. En gång(När du har hittat spelet du är intresserad av genom att bläddra eller söka, dubbelklicka bara på spelet så laddas det ner och öppnas automatiskt.

Det är allt. När du klickar på ett spel och det öppnas kommer du att kunna höra ljudet och starta spelet i ett nytt flytande fönster. Du kan ändra storlek på fönstret, men de flesta spel ändrar inte storleken ordentligt. De flesta spel fungerar utan problem, men ibland är det problem med vissa spel.

Du kan använda panelen till vänster för att se olika spellistor, skapa dina egna spellistor eller lägga till spel till dina favoriter. Det finns hundratals om inte tusentals spel där ute, så det är värt att hålla reda på de mest populära.

För att lägga till ett spel till en specifik spellista eller favoriter, helt enkelt dra dess miniatyrbild till lämplig rubrik(dra och släpp dess miniatyrbild i motsvarande titel ) i den vänstra rutan.

Min favorit spel(Spel) inte i Flashpoint

Flashpoint är ett enormt projekt, men de som arbetar med det arbetar snabbt för att lägga till så många spel som möjligt. När 2020 rullar runt kanske vi inte kan komma åt många av de spel som fanns tidigare eftersom många flashbaserade webbplatser kan stängas.

Som ett resultat, om det finns ett spel du gillar på listan, kan du begära det här (du kan begära det här) . Du kan också kontrollera huvudlistan (kontrollera huvudlistan) och använda ctrl+f och ange sedan namnet på ditt spel för att se om det redan är tillgängligt eller inte.

Sammanfattning

Detta avslutar vår guide för att ladda ner flashspel. Det(Gjorde) guiden var till hjälp. Om du har några frågor, vänligen lämna en kommentar så återkommer jag till dig så snart jag kan.

I den här artikeln tar vi en titt på hur du kan ladda ner Flash-spel för att spela offline så att du fortfarande kan spela dem efter borttagningen av Adobe Flash Player 2020. Vi kommer att erbjuda en steg-för-steg-guide som hjälper dig att ladda ner och spela dessa spel när de laddats ner.

Hela processen är mycket enkel och tar inte mer än 10 minuter av din tid. Du kommer att kunna spela hundratals, om inte tusentals spel från ditt skrivbord när du har följt den här guiden.

Varför går Flash 2020?

Det har dröjt länge, men Flash kommer äntligen att avvecklas 2020 och de flesta webbläsare som stöder det nu kommer att ta bort stödet tillsammans med Adobes överenskommelse om att lägga ner det. I slutändan var Flash för klumpig och hade potentiella prestandaproblem på många av världens enheter idag.

Huvudproblemet var dock att Flash är fruktansvärt osäkert. Utvecklare av skadlig programvara använder Flash som ett enkelt verktyg för att skapa attacker eftersom programvaran har så många zero-day exploits som gör detta möjligt.

För de flesta surfande gör det ingen skillnad att inte ha Flash. Faktum är att Flash player ofta är inaktiverat som standard, även nu, och du behöver ofta klicka för att tillåta Flash-element att spela i första hand.

Många mer lämpliga öppna standarder som HTML5 och WebGL är mycket mer tillräckliga för vad Flash brukade göra förr, så många har redan vänt sig bort från det.

Så även om Flash kommer igång 2020, kommer det inte att vara slutet på webbläsarbaserade spel. Faktum är att många nu flyttar till Unity eller HTML5, som är mycket kraftfullare.

Det enda problemet är de tusentals spel som utvecklades i Flash tidigare och som nu är nära att dö ut. Tack och lov finns det en lösning. Om du gillar att spela Flash-spel specifikt, kommer följande guide att hjälpa dig.

Hur man laddar ner Flash-spel för att spela på ditt skrivbord

Det bästa du kan göra för att ladda ner flashspel är att använda Flashpoint-bevarandeprojektet. Med detta kan du ladda ner ett verktyg som sedan kan användas för att installera och spela för närvarande bevarade spel. Listan över bevarade spel växer ständigt, och just nu finns det över 100 GB flashspel.

Du kan ladda ner Flash Point här. Det finns två alternativ. Du kan antingen ladda ner hela spelpaketet (över 100 GB) eller så kan du ladda ner programvaran för bevarandeprojektet (500 MB) utan spel, och sedan laddas varje spel när du vill spela dem. För den här guiden kommer vi att förklara hur du kan ladda ner och använda det mindre mjukvarupaketet.

till att börja med, klicka på knappen “ladda ner”. på Flashpoints webbplats. När filen har laddats ner måste du packa upp den med ett arkivverktyg som WinRAR.

när den väl har packats upp, öppna mappen du extraherade den till och då klicka på “starta Flashpoint”.

Från sidan som öppnas har du nu ett antal alternativ, du kan klicka på Hall of Fame för att se de mest populära spelen, klicka på visa spel för att bläddra i allt tillgängligt, eller till och med bläddra igenom några flashanimationer.

Det finns en sökknapp så det är ganska enkelt att hitta de spel du specifikt letar efter. När du har hittat ett spel som intresserar dig, antingen genom att surfa eller genom att söka, dubbelklicka helt enkelt på spelet så laddas det ned och öppnas automatiskt.

Det är ganska mycket det. Så fort du klickar på ett spel och det öppnas, kommer du att kunna höra ljud och spela spelet från ett nytt flytande fönster. Du kan ändra storleken på fönstret men de flesta spel kommer inte att ändra storleken ordentligt. De flesta spel fungerar utan problem, men det finns enstaka problem med vissa spel.

Du kan använda panelen till vänster för att bläddra igenom olika spellistor med spel, skapa dina egna spellistor eller lägga till spel till dina favoriter. Det finns hundratals, om inte tusentals spel, så det är värt att hålla reda på dina mest spelade.

För att lägga till ett spel till en specifik spellista eller dina favoriter, helt enkelt dra och släpp dess miniatyrbild i motsvarande titel på den vänstra panelen.

Mina favoritspel finns inte på Flashpoint

Flashpoint är ett enormt projekt men de som arbetar med det arbetar snabbt för att lägga till så många spel som möjligt. När 2020 kommer kommer vi kanske inte att kunna få tillgång till många av de spel som tidigare funnits, eftersom många flashbaserade webbplatser kan stängas av.

Som ett resultat, om det finns ett spel som inte finns på listan som du gillar, kan du begära det här. Du kan också kontrollera huvudlistan och använda Ctrl+F och sedan skriva namnet på ditt spel för att se om det redan är tillgängligt eller inte.

Sammanfattning

Det slutar med vår guide om nedladdning av flashspel. Har den här guiden visat sig vara användbar. Om du har några frågor, lämna en kommentar så återkommer jag till dig så snart jag kan.

Relaterade Artiklar

Back to top button