Fixnummer Anslutningar till den här datorn är begränsade

Om du också står inför det här felet måste du ta reda på hur du åtgärdar det här problemet. Om ditt system är en del av en domän måste du be domänkontrollanten att stödja detta.

Om du stöter på det här problemet på en fristående maskin (inte ett domänsystem) måste du koppla ur nätverkskabeln från maskinen. Efter att ha kopplat ur kabeln, stäng av WiFi och starta om maskinen. När du har startat om maskinen ansluter du nätverkskabeln och sätter på den WiFi . I de flesta fall kommer detta att lösa problemet.

Att korrigera belopp(antal) anslutningar till(Anslutningar) till detta dator(Dator) begränsad

Tja, innan du försöker något komplicerat, kan den här enkla fixen lösa ditt problem:

  1. Koppla bort nätverkskabeln eller stäng av Wi-Fi.
  2. Starta om din dator
  3. Logga in(Logga) till din dator (anslut inte nätverkskabeln just nu eller slå på Wi- fi(wifi))
  4. När du har loggat in på din dator ansluter du din nätverkskabel eller sätter på Wi-Fi.

Det kan ha fungerat, men om du fortfarande står inför problemet, gå vidare till nästa steg.

1. Tryck på Windows-tangenten + R och skriv regedit i dialogrutan Springa(Kör)” för att öppna registerredigerare(Registerredigeraren) . Klick (Klick) OK(OK).

Kör regedit-kommandot

2. På den vänstra panelen registerredigerare(Registerredaktör) gå hit:

HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Internetinställningar

internetinställningar nytt dword-värde

3. Gå vidare, markera ” Internetinställningar(Internetinställningar)” och gå till dess högra ruta. Högerklicka sedan på ” Internetinställningar(Internetinställningar)” och välj “Skapa” -> ” Parameter (värde)Nytt -> DWORD . Namnge den nyskapade DWORD ( REG_DWORD ) hur MaxConnectionsPer1_0Server . Skapa på samma sätt ett annat register DWORD och namnge det MaxConnectionsPerServer . Dubbelklicka nu på någon av dem.

4. Slutligen, i fältet ” Redigera DWORD-värde(Redigera DWORD-värde) » välj « Decimal(decimalt) värde som grundläggande “(Bas) och lägg data ” Menande(Värde) » lika med 10 (motsvarande in hexadecimalt format(Hexadecimal bas) ). Klicka på OK(Klicka OK) . Ändra data på samma sätt värden(Värde) för en annan DWORD och ställ in det på samma värde. Stäng nu registerredigerare(Registerredigeraren) .

5. Starta om maskinen och efter att ha startat om systemet kommer du att upptäcka att problemet inte längre finns.

Rekommenderat för dig:(Rekommenderat för dig:)

Det är allt, du är framgångsrik fast (fixera) “Antalet anslutningar till den här datorn är begränsat” felmeddelande(Antalet anslutningar till den här datorn är begränsat fel) men om du fortfarande har några frågor angående det här inlägget, ställ dem gärna i kommentarsfältet.

Om du står inför det här felet för mycket måste du ta reda på hur det här problemet kan lösas. Om ditt system är en del av en domän måste du be domänkontrollanten att stödja detta.

Åtgärda Antalet anslutningar till den här datorn är begränsat

Om du står inför det här problemet på en isolerad dator (icke-domänsystem), måste du koppla ur nätverkskabeln från maskinen. Efter att ha kopplat ur kabeln, stäng av WiFi och starta om maskinen. När du har startat om maskinen ansluter du nätverkskabeln och sätter på WiFi. I de flesta fall kommer detta att lösa problemet.

Åtgärda Antalet anslutningar till den här datorn är begränsat

Nåväl, innan du försöker något komplicerat kan denna enkla åtgärd fixa ditt problem:

  1. Koppla ur nätverkskabeln eller stäng av ditt wifi.
  2. Starta om din dator
  3. Logga in på din dator (anslut inte din nätverkskabel just nu eller slå inte på wifi)
  4. När du är inloggad på din PC, koppla in din nätverkskabel eller slå PÅ ditt wifi.

Detta kan ha fungerat men om du fortfarande har problemet fortsätt till nästa steg.

1. Tryck på Windows-tangent + R och skriv regedit i dialogrutan Kör för att öppna Registerredigeraren. Klick OK.

Kör kommandot regedit

2. I den vänstra rutan i Registereditorn, navigera här:

HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Internetinställningar

internetinställningar nytt dword-värde

3. Gå vidare, markera Internetinställningar-tangenten och kom till dess högra ruta. Högerklicka sedan på internetinställningar och välj Nytt -> DWORD värde. Namnge den nyskapade DWORD (REG_DWORD) som MaxConnectionsPer1_0Server. Skapa på samma sätt ett annat register-DWORD och namnge det MaxConnectionsPerServer. Dubbelklicka nu på någon av dem.

4. Slutligen, i rutan Redigera DWORD-värde, välj Decimal som bas och sätt värdedata lika med 10 (motsvarande en i hexadecimal bas). Klicka på OK. På samma sätt ändrar du värdedata för en annan DWORD och ställer in samma värde för den också. Stäng nu Registereditorn.

5. Starta om maskinen och efter att du har startat om ditt system kommer du att upptäcka att problemet inte längre finns.

Rekommenderat för dig:

Det är det du har lyckats med fixera Antalet anslutningar till den här datorn är begränsat fel men om du fortfarande har några frågor angående det här inlägget får du gärna fråga dem i kommentarens avsnitt.

Relaterade Artiklar

Back to top button