Fixar “Kan inte installera skrivarprogramvara” i OS X

Jag kopplade nyligen en gammal HP Officejet Pro 8500 till mitt nätverk och försökte lägga till skrivaren till mitt MacBook Pro styrs av OS X Mountain Lion . jag lyckades ok installera skrivaren(skrivare bra) till min dator, men när jag försökte lägga till skrivaren till OS X jag fick följande felmeddelande(felmeddelande) :

Det går inte att installera programvaran för HP Officejet Pro 8550-skrivaren eftersom den för närvarande inte är tillgänglig från Software Update-servern.

Efter att ha spenderat en del forskning på nätet(forskning online), jag förstår vad jag måste göra programuppdatering(Programuppdatering) eftersom drivrutinen för min HP skrivare(HP-skrivare) stöds Äpple . jag uppfyllde programuppdatering(programuppdatering) , men det fanns inget att uppdatera! Så nu var jag ganska förvirrad över vad jag skulle göra. Lyckligtvis kunde jag lista ut det, men för korrekt installation av skrivaren i (Lyckligtvis)OS X flera steg krävs.

Först måste du ladda ner manuellt skrivardrivrutinspaket(skrivardrivrutinspaket) för din skrivare(skrivarmärke) från webbplatsen Äpple . Du kan se en lista över alla skrivare som stöds Äpple på den här sidan:

http://support.apple.com/kb/HT3669

Se först till att din skrivare verkligen är listad där, för om den inte är det kommer du inte att kunna installera skrivaren i OS X hur mycket du än försöker. Det enda andra alternativet vid denna tidpunkt är att kolla tillverkarens webbplats och se om de har Mac-drivrutin det(Mac-drivrutin) du kan ladda ner, som kanske inte ingår i paketet ännu Apple-drivrutiner.(Apple-drivrutin)

Om din skrivare är listad där måste du ladda ner drivrutinspaket(drivrutinspaket) och installera det. Det skulle vara trevligt om de hade länkar direkt från denna sida till drivrutinspaket(drivrutinpaket), men det finns inga. Om du behöver drivrutinspaket(drivrutinspaket) för HP, gå till Google och sök efter “HP mac-skrivardrivrutiner” och den första länken tar dig hit:

http://support.apple.com/kb/DL907

HP skrivardrivrutin för Mac

Här är länkar till ett par till, men för att hitta något annat märke, bara ange varumärke(varumärke) och sedan “mac-skrivardrivrutiner” så hittar du dem. Se till att hitta URL -en adress märkt “support.apple.com”.

Canon – http://support.apple.com/kb/dl899

Brother – http://support.apple.com/kb/dl894

Lexmark – http://support.apple.com/kb/dl1397

Epson – http://support.apple.com/kb/dl1398

Samsung – http://support.apple.com/kb/DL905

Fuji-Xerox – http://support.apple.com/kb/dl904

Ladda ner (Ladda ner)DMG och installera den på din Mac . När du har installerat det, starta om datorn. Nu måste vi starta om systemet utskrift,(utskriftssystem) och installera sedan om skrivarna. För att återställa systemet utskrift(utskriftssystem), klicka Apples logotyp,(Apple-logotypen) och klicka sedan Systeminställningar(Systeminställningar) .

Systeminställningar

Klicka nu på ” Skriv ut och skanna(Skriv ut och skanna)” i avsnittet “Hårdvara”:

Skriv ut Skanna

Högerklicka nu i det vita området i listan över skrivare. En popup-meny visas och det enda alternativet är ” Återställ utskriftssystem”(Återställ utskriftssystem) .

Återställ utskriftssystem

Observera att systemåterställningen utskrift(utskriftssystem) tar bort alla skrivare från din dator. Men oroa dig inte för de som redan fanns där, för du kan lägga till dem igen utan att behöva installera om dina drivrutiner, använd cd eller något(CD eller något) ännu. Efter återställning utskriftssystem (utskriftssystem)listrutan(listrutan) kommer att vara tom. Klicka nu på skylten + längst ner på listan.

Den ska automatiskt upptäcka alla skrivare som är anslutna via USB trådbunden eller trådlös anslutning. Först(Först) lägg till de som inte orsakade problem. Lägg sedan till den som gav dig felmeddelande(felmeddelande) .

Lägg till Mac-skrivare

Vi hoppas(Förhoppningsvis) att nu när du väljer en skrivare ska den installeras automatiskt utan några fel eftersom du har laddat ner och installerat drivrutinspaket(drivrutinpaket) manuellt. Om du fortfarande har problem, lämna en kommentar här så ska jag försöka hjälpa till. Njut av!

Nyligen kopplade jag en gammal HP Officejet Pro 8500 till mitt nätverk och försökte lägga till skrivaren till min Macbook Pro som kör OS X Mountain Lion. Jag kunde installera skrivaren på min PC, men när jag försökte lägga till skrivaren till OS X fick jag följande felmeddelande:

Det går inte att installera programvaran för HP Officejet Pro 8550-skrivaren eftersom den för närvarande inte är tillgänglig från Software Update-servern.


Kan inte installera skrivaren

Efter att ha gjort lite research på nätet verkade det som om jag var tvungen att utföra en programuppdatering eftersom drivrutinen för min HP-skrivare stöddes av Apple. Jag gjorde en mjukvaruuppdatering, men det fanns inget att uppdatera! Så nu var jag ganska förvirrad över vad jag skulle göra. Lyckligtvis kunde jag ta reda på det, men det tar några steg för att få din skrivare korrekt installerad på OS X.

För det första måste du manuellt ladda ner skrivardrivrutinpaketet för ditt skrivarmärke från Apple. Du kan se en lista över alla skrivare som stöds av Apple på den här sidan:

http://support.apple.com/kb/HT3669

Se först till att din skrivare faktiskt är listad där, för om den inte är det, kommer du inte att kunna installera skrivaren på OS X hur mycket du än försöker. Ditt enda andra alternativ vid det här laget är att kolla tillverkarens webbplats och se om de har en Mac-drivrutin du kan ladda ner som kanske inte ingår i Apples drivrutinspaket ännu.

Om din skrivare är listad där måste du ladda ner drivrutinspaketet och installera det. Det hade varit trevligt om de hade länkar direkt från den sidan till drivrutinspaketen, men det har de inte. Om du vill ha drivrutinspaketet för HP, gå till Google och sök “HP skrivardrivrutiner mac” och den första länken tar dig hit:

http://support.apple.com/kb/DL907

hp skrivardrivrutin mac

Här är länkarna för ett par till, men för att hitta något annat märke, skriv bara märkesnamnet följt av “skrivardrivrutiner mac” så hittar du dem. Se till att leta efter en URL som säger “support.apple.com”.

Canon – http://support.apple.com/kb/dl899

Brother – http://support.apple.com/kb/dl894

Lexmark – http://support.apple.com/kb/dl1397

Epson – http://support.apple.com/kb/dl1398

Samsung – http://support.apple.com/kb/DL905

Fuji-Xerox – http://support.apple.com/kb/dl904

Ladda ner DMG och installera den på din Mac. När du har installerat det, fortsätt och starta om datorn. Nu måste vi återställa utskriftssystemet och sedan installera om skrivarna. För att återställa utskriftssystemet, klicka på Apple-logotypen och klicka sedan på Systeminställningar.

Systeminställningar

Klicka nu på Print&Scan under underrubrik Hårdvara:

utskriftsskanning

Nu i ett vitt område i listan över skrivare, fortsätt och högerklicka. En meny dyker upp och det enda alternativet är att Återställ utskriftssystem.

Återställ utskriftssystem

Observera att om du återställer utskriftssystemet tas alla skrivare bort från din dator. Men för de som redan fanns där, oroa dig inte eftersom du kan lägga till dem igen utan att behöva installera om drivrutinerna eller använda CD:n eller något annat. När utskriftssystemet återställs kommer listrutan att vara tom. Gå nu vidare och klicka på + tecken längst ned i listrutan.

Den ska automatiskt upptäcka alla skrivare som är anslutna via USB eller trådbundet eller trådlöst. Gå först vidare och lägg tillbaka de som inte orsakade problemet. Gå sedan vidare och lägg till den som gav dig felmeddelandet.

Lägg till skrivare mac

Förhoppningsvis, nu när du väljer skrivaren, bör den installeras automatiskt utan några fel eftersom du laddade ner och installerade drivrutinspaketet manuellt. Om du fortfarande har problem, skriv en kommentar här så ska jag försöka hjälpa dig. Njut av!