Fixa Project My Screen-appen som inte fungerar på Lumia 950 eller Windows 10 Mobile.

Har du en smartphone med Windows 10 Mobil(Mobil smartphone) med USB-kontakt C(C-anslutning), till exempel Lumia 950 eller Lumia 950 XL och Appen Project My Screen(Project My Screen-appen) för Windows fungerar inte? Den startar och visar bara en svart skärm, utan att projicera en bild från en smartphone. Om detta händer och du inte vet vad du ska göra, läs den här guiden för att ta reda på vad du behöver göra för att åtgärda situationen:

Problem: Project My Screen projicerar inte bilden från en smartphone

Problemet med Project My Screen-appen för Windows är att den bara är utformad för att fungera med anslutningar. USB 2.0 . Modern(Modern) smartphones med Windows 10 Mobil- och USB-typ C-anslutningar(Mobil- och USB-Typ C-anslutningar) använder standarden USB 3.0 . Så om du ansluter anslutningskabel (anslut kabel)USB 3.0 från din smartphone till USB 3.0 på din Windows-dator(Windows-dator) och kör Appen Project My Screen(Project My Screen-appen), allt du får är en svart skärm som nedan.

Lösning: använd en port USB 2.0 eller förlängningssladd (förlängningskablar)USB 2.0.

Skönheten i standarden USB 3.0 att den är bakåtkompatibel. Så du ansluter anslutningskabel(anslutningskabel) från din Windows 10 smartphone Mobil(Mobil smartphone) till port USB 2.0 på din Windows-dator(Windows-dator) så kommer det att fungera som Appen Project My Screen(Project My Screen-appen) .

Det kan dock hända att din Windows-dator eller enhet har ingen port (Windows-dator eller enhet)USB 2.0 . Detta händer särskilt på hybridenheter som Surface Pro där endast portar är tillgängliga USB (hamnar)3.0(USB 3.0). Om så är fallet, är den enda lösningen att köpa förlängningssladd (förlängningskablar)USB 2.0 . Du kan se en sådan kabel på bilden nedan.

Project my screen, Windows, Lumia 950, USB-Type C, Windows 10 Mobile

Här är en du kan hitta på Amazon.com(på Amazon.com) och den andra på Amazon.co.uk(på Amazon.co.uk) . om du har förlängningssladd (förlängningskablar)USB 2.0 anslut kabeln från din smartphone till den här kabeln och sedan den andra änden förlängningssladd(förlängningskabel) till port USB 3.0 du är hans Windows-dator(Windows-dator). Eftersom det förlängningssladd(förlängningskabel) fungerar med USB 2.0 hamn USB 3.0 på din Windows-dator(Windows-dator) kommer också att fungera med USB 2.0 .

Project my screen, Windows, Lumia 950, USB-Type C, Windows 10 Mobile

Sen när du springer Appen Project My Screen(Project My Screen-appen) kommer du att uppmanas att tillåta skärmprojektion. Gör nödvändiga bekräftelser och Appen Project My Screen(Project My Screen-appen) kommer att visa vad som finns på skärmen på din smartphone med Windows 10 Mobil .

Project my screen, Windows, Lumia 950, USB-Type C, Windows 10 Mobile

Fungerade det för dig?

Du(Har) provat att fixa det hemma? Det fungerade för dig ? (Visste) Känner du till andra lösningar på detta problem? Tyvärr, Microsoft appen måste fixas Projektera min skärm för att få det att fungera med joins USB 3.0 , inte bara USB 2.0. Smartphones som t.ex Lumia 950 eller Lumia 950 XL kommer troligen att användas av företagskunder som håller presentationer och sådana personer kan behöva använda den här appen för att hålla presentationer med sina smartphones. Det är också användbart för mjukvaruutvecklare som arbetar med att bygga applikationer för Windows 10 Mobil .

Har du en Windows 10 Mobile-smarttelefon med en USB-Typ C-anslutning, som Lumia 950 eller Lumia 950 XL och Project My Screen-appen för Windows verkar inte fungera? Den startar och den visar bara en svart skärm, utan att projicera bilden från smarttelefonen. Om det händer och du inte vet vad du ska göra, läs den här guiden för att lära dig vad du måste göra för att fixa saker:

Problemet: Project My Screen projicerar inte bilden från din smartphone

Problemet med Project My Screen-appen för Windows är att den har designats för att endast fungera med USB 2.0-anslutningar. Moderna smartphones med Windows 10 Mobile och USB-Typ C-anslutningar använder USB 3.0-standarden. Därför, om du kopplar in USB 3.0-anslutningskabeln från din smartphone till en USB 3.0 på din Windows-dator och startar Project My Screen-appen, får du bara en svart skärm, som den nedan.

Project My Screen, Windows, Lumia 950, USB-Type C, Windows 10 Mobile

Lösningen: Använd en USB 2.0-port eller en USB 2.0-förlängningskabel

Det fina med USB 3.0-standarden är att den är bakåtkompatibel. Därför kopplar du in anslutningskabeln från din Windows 10 Mobile-smartphone till en USB 2.0-port på din Windows-dator, då fungerar det och appen Project My Screen likaså.

Det kan dock hända att du inte har en USB 2.0-port på din Windows-dator eller -enhet. Detta händer speciellt på hybridenheter som Surface Pro, där du bara har USB 3.0-portar tillgängliga. Om så är fallet för dig är din enda lösning att köpa en USB 2.0-förlängningskabel. Du kan se en sådan kabel på bilden nedan.

Project My Screen, Windows, Lumia 950, USB-Type C, Windows 10 Mobile

Här är en du kan hitta på Amazon.com och en annan du kan hitta på Amazon.co.uk. När du har USB 2.0-förlängningskabeln ansluter du kabeln från din smartphone till den här kabeln och sedan den andra änden av förlängningskabeln till USB 3.0-porten på din Windows-dator. Eftersom förlängningskabeln fungerar med USB 2.0 kommer USB 3.0-porten på din Windows-dator också att fungera med USB 2.0.

Project My Screen, Windows, Lumia 950, USB-Type C, Windows 10 Mobile

Sedan, när du startar Project My Screen-appen, kommer du att bli ombedd att tillåta skärmprojektion. Gör de nödvändiga bekräftelserna och Project My Screen-appen kommer att visa vad som finns på skärmen på din smartphone med Windows 10 Mobile.

Project My Screen, Windows, Lumia 950, USB-Type C, Windows 10 Mobile

Fungerade det för dig?

Testade du den här fixen hemma? Fungerade det för dig? Vet du andra lösningar på detta problem? Tyvärr måste Microsoft fixa Project My Screen-appen så att den fungerar med USB 3.0-anslutningar, inte bara USB 2.0. Smartphones som Lumia 950 eller Lumia 950 XL kommer troligen att användas av företagskunder som levererar presentationer och sådana personer kan behöva använda den här appen för att leverera presentationer med sina smartphones. Det är också användbart för programvaruutvecklare som arbetar med att skapa appar för Windows 10 Mobile.

Relaterade Artiklar

Back to top button