Fixa Microsoft Office-aktiveringsfel 0x4004F00C på det enkla sättet

Så nyligen stötte du på ett konstigt fel när du försökte använda Microsoft Office men har ingen aning om vad det betyder och om det går att fixa. Väl(Tja) oroa dig inte för mycket eftersom vi har några alternativ för dig att prova. Felet i fråga kan visas med följande utökade meddelande:

FELKOD: 0x4004F00C BESKRIVNING(BESKRIVNING)
FEL. Service programvara licensiering(Software Licensing Service) rapporterade att programmet körs inom den tillåtna respitperioden. VÄNSTER REKREATION(GRACE): 3 dagar (4 133 minuter före deadline)

Microsoft Office-aktiveringsfel 0x4004F00C(Microsoft Office-aktiveringsfel 0x4004F00C)

Prova våra nästa förslag att fixa Office aktiveringsfel 0x4004F00C(Office Activation Error 0x4004F00C) :

 1. Använd rätt aktiveringsnyckel Kontor 365
 2. Utnyttja(Gör) medel för aktivering kontor(Office Activation Tool)
 3. Kolla upp(Markera) flera installerade versioner kontor
 4. Titta på status Microsoft Office 365
 5. Felsökning(Felsök) din version Microsoft Office
 6. Välj rätt tidszon i Windows 10

Låt oss diskutera detta ur ett mer detaljerat perspektiv.

ett] Använda sig av(Använd) korrekt aktiveringsnyckel Kontor 365.

Om du stöter på detta problem i många fall använder du troligen en olaglig version Microsoft Office eller fel nyckel. Antingen visste du redan om det, eller så hade du ingen aning. Men oavsett situation uppmuntrar vi dig att skaffa dig en laglig kopia av programvaran.

Detta kommer inte bara att inaktivera felet, utan också skydda dig från potentiella virus och skadlig programvara som kan infektera din Windows 10-dator.

Se också till att typen av produktnyckel du använder är för den specifika versionen kontor som du installerar. Kontrollera om du har en återförsäljnings- eller volymlicensierad version.

2] Använda sig av(Gör) botemedel Office Licensing Diagnostics.(Office Licensing Diagnostic Tool)

För dig som har problem med att aktivera sin version Microsoft Office 365 skulle det vara tillrådligt att använda Office Licensing Diagnostic Tool, som är en gratis nedladdning.

Besök den officiella webbplatsen, ladda ner den och installera sedan programmet på din dator. Därifrån följer du instruktionerna för att aktivera din version en gång för alla. Microsoft Office.

3] Kolla upp(Markera) flera installerade versioner kontor.

Aktiveringen kan misslyckas om du redan har flera versioner installerade på din dator kontor. För att ta reda på det, öppna kontrollpanel(Kontrollpanelen) genom att trycka på knappen Windows skriv sedan (fönster)Kontrollpanel(Kontrollpanel) . Från sökresultaten välj ” Kontrollpanel(Kontrollpanelen)”, gå sedan direkt till ” Program och komponenter»(Program och funktioner).

Om du står inför flera versioner kontor högerklicka på de du inte vill ha och välj ” Radera(Avinstallera) » .

Läsa(Läs) : Vad händer om Microsoft Office inte är aktiverat?

4]Visa status Microsoft Office 365.

Personer som prenumererar på versionen Microsoft 365 , kan stöta på problem på grund av eventuell brist på förnyelse av prenumerationen. Om du är osäker är det bäst att kontrollera om allt går åt rätt håll.

För att få jobbet gjort måste du först besöka sidan Tjänster och prenumerationer.

Därifrån, besök rubrikerna” Prenumerationer(prenumerationer)” eller Avbrutna prenumerationer. (Avbokade prenumerationer) Om du förstår att din prenumeration har löpt ut rekommenderar vi starkt att du betalar avgiften, öppnar igen Microsoft Office och kolla om allt är ok.

5] Felsökning(Felsök) din version Microsoft Office

Rättar dina inställningar kontor Du behöver inte vara nervös om du har rätt verktyg till ditt förfogande. Så om du hamnar i en dilemma kan du använda en av dessa Office-aktiveringsfelsökare för att lära dig mycket om vad du ska göra.

6] Välj(Välj) rätt tidszon i Windows 10.

vet du(Har) du att fel tidszon kan orsaka det Office aktiveringsfel 0x4004F00C(Office Activation Error 0x4004F00C) visa sitt fula huvud? Tja, om det inte fanns förut så är det nu.

För att lösa detta problem kanske du ställer in tidszonen på “Automatiskt” (ställ in tidszonen på “Automatiskt”) .

Det här inlägget ger ytterligare vägledning för felsökning av problem och fel när du aktiverar Office.

Så nyligen stötte du på ett konstigt fel när du försökte använda Microsoft Office, men du har ingen aning om vad det betyder och om det kan åtgärdas eller inte. Tja, du bör inte oroa dig för mycket eftersom vi har flera alternativ för dig att prova. Felet i fråga kan komma med följande meddelande:

FELKOD: 0x4004F00C
FELBESKRIVNING: Programvarulicenstjänsten rapporterade att applikationen körs inom den giltiga respitperioden.
ÅTERSTÅENDE NÅD: 3 dagar (4133 minuter innan det löper ut)

Microsoft Office-aktiveringsfel 0x4004F00C

Microsoft Office-aktiveringsfel 0x4004F00C

Prova våra följande förslag för att fixa Office Activation Error 0x4004F00C:

 1. Använd rätt Office 365-aktiveringsnyckel
 2. Använd Office-aktiveringsverktyget
 3. Kontrollera om flera versioner av Office är installerade
 4. Ta en titt på statusen för Microsoft Office 365
 5. Felsök din version av Microsoft Office
 6. Välj rätt tidszon i Windows 10

Låt oss diskutera detta ur ett mer detaljerat perspektiv.

1]Använd rätt Office 365-aktiveringsnyckel

Om du står inför det här problemet i många fall är chansen stor att du använder en olaglig version av Microsoft Office eller en felaktig nyckel. Antingen har du redan vetat detta eller inte haft någon aning. Men oavsett situation, uppmanar vi dig att skaffa dig en laglig kopia av programvaran.

Att göra det inaktiverar inte bara felet utan säkerställer också att du är säker från potentiella virus och skadlig programvara som kan infektera din Windows 10-dator.

Se dessutom till att den typ av produktnyckel du använder är avsedd för just denna version av Office som du installerar. Kontrollera om du har en återförsäljarutgåva eller en volymlicensutgåva

2]Använd Office Licensing Diagnostic Tool

De som har problem med att aktivera sin version av Microsoft Office 365 skulle vara klokt att dra nytta av Office Licensing Diagnostic Tool som är gratis tillgängligt för nedladdning.

Besök den officiella webbplatsen, ladda ner den och installera sedan programmet på din dator. Därifrån följer du instruktionerna för att aktivera din version av Microsoft Office en gång för alla.

3]Kontrollera om flera versioner av Office är installerade

Det är möjligt att aktiveringen misslyckas om du har flera versioner av Office redan installerade på din dator. För att ta reda på detta, vänligen öppna genom att klicka på Windows tangent, skriv sedan kontrollpanel. Från sökresultaten väljer du Kontrollpanelen och navigerar sedan direkt till Program och funktioner.

Om du stöter på flera versioner av Office högerklickar du på de du inte vill ha och väljer Avinstallera.

läsa: Vad händer om Microsoft Office inte är aktiverat?

4]Ta en titt på statusen för Microsoft Office 365

Människor som prenumererar på en version av Microsoft 365 kan stöta på problem på grund av en eventuell brist på förnyelse av prenumerationen. Om du inte är säker är det bästa steget här att kontrollera om allt går i rätt riktning.

För att få jobbet gjort måste du först besöka sidan Tjänster och prenumerationer.

Därifrån, besök Prenumerationer eller Avbrutna prenumerationer rubriker. Skulle du inse att du lider av ett utgånget abonnemang, uppmanar vi dig att betala avgiften, öppna Microsoft Office igen och kontrollera om allt är bra.

5]Felsök din version av Microsoft Office

Att fixa dina Office-installationer behöver inte vara nervkittlande om du har rätt verktyg till ditt förfogande. Så om du hamnar i kläm kan du använda någon av dessa Office-aktiveringsfelsökare för att lära dig mycket om vad du ska göra.

6]Välj rätt tidszon i Windows 10

Visste du att fel tidszon kan göra att Office Activation Error 0x4004F00C visar sitt fula huvud? Tja, om du inte gjorde det innan, så gör du det nu.

För att eventuellt lösa detta problem, ställ in tidszonen på “Automatiskt”.

Det här inlägget ger ytterligare förslag för att felsöka Office-aktiveringsproblem och fel.

Relaterade Artiklar

Back to top button