Fixa Java Virtual Machine eller JVM inte hittat fel

Fixa felet “Java Virtual Machine or JVM Not Found”: (Åtgärda Java Virtual Machine eller JVM inte hittat fel:) (Har du) problem med att installera Förmörkelse och det uppstod ett installationsfel Java : “Virtuell bil (maskin)Java eller JVM hittades inte” så kan jag lösa ditt problem och hjälpa dig att köra din version av eclipse.

Innan(För det första) måste du veta två saker: först har du installerat Java Development Kit (JDK)( Java Development kit(JDK)), och om du har, visas detta fel fortfarande?

(Okej) låt oss se hur vi fixar båda ovanstående saker.

Åtgärda Java Virtual Machine-fel(Fixa Java Virtual Machine) eller JVM hittades inte

Metod 1:

1) I- först(Först) om du inte ställde in JDK som krävs för att köra Eclipse, gå hit och ladda ner den här (ladda ner den här) .

2) Filstorleken är 170 mb, efter nedladdning, installera filen.

3) Nu i vissa fall installationen JDK löser fortfarande inte problemet, så du måste Installera(Ställ in) PATH till JDK installationer(PATH för JDK-installationen) .

4) För att ställa in sökvägen, gå till Den här datorn, högerklicka och välj egenskaper, en annan dialogruta dyker upp och välj avancerat systemparametrar(avancerade systeminställningar).

marknadsföring i systemegenskaper

5) Ett nytt fönster kommer upp där du behöver hitta Miljövariabler(Miljövariabler) och klicka på den för att öppna den.

6) Klicka nu på “Skapa” och i variabelnamnsfältet skriv sökvägen, och i variabelvärdesfältet klistra in installationssökvägen JDK som visat.

Notera.(Obs!) Klistra in sökvägen och versionen av din Java-installationskatalog.

ställ in sökvägen och värdet för den nya variabeln

7) Klicka på “OK”(Klicka på Ok) och spara allt och försök nu att öppna Förmörkelse och jag är ganska säker på att du nu kommer att göra nästa stora Android-app och jag är inte heller särskilt tacksam, så det är en win-win för alla.

Metod 2:

1. Kontrollera och version Java och (java)Förmörkelse tillhör samma arkitektur. Så installera Java 64 bit för eclipse 64 bit och Java 32 bit för eclipse 32 bit.

2. Öppna eclipse.ini från din eclipse-installationsrotkatalog och klistra in den här koden i slutet av koden:

-vm
C:\Program Files\Java\jdk1.7.0_21\jre\bin\server\jvm.dll 
 //find it if you are having another JDK version.

Det var allt, du har åtgärdat felet Java virtuell maskin eller JVM hittades inte. Läs också Hur man fixar Kunde inte skapa Java Virtual Machine i Windows 10 här. Om du fortfarande har några frågor angående detta inlägg, ställ dem gärna i kommentarsfältet.

Fixa Java Virtual Machine eller JVM inte hittat fel: Har du problem med att installera Eclipse och har ett Java-installationsfel: Java Virtual Machine eller JVM hittades inte så kanske jag kan lösa ditt problem och hjälpa dig att köra din version av Eclipse.

Fixa Java Virtual Machine eller JVM inte hittat fel

Först och främst finns det två saker att veta, först har du installerat Java Development Kit (JDK) och om du har så kommer det här felet fortfarande?
Okej så låt oss se hur man fixar båda ovanstående saker.

Fixa Java Virtual Machine eller JVM inte hittat fel

Metod 1:

1) Först, om du inte installerade JDK som är nödvändigt för att köra Eclipse, gå hit och ladda ner det här.

2) Filen är på 170 MB, efter avslutad nedladdning, installera filen.

3) Nu i vissa fall löser installationen av JDK fortfarande inte problemet, så vad du behöver göra är att ställa in PATH för JDK-installationen.

4)För att ställa in sökvägen, gå till Min dator, högerklicka och välj egenskaper, en annan dialogruta visas och välj avancerade systeminställningar.

framsteg i systemegenskaper

5)Ett nytt fönster visas där du måste söka efter Miljövariabler och klicka på den för att öppna den.

6) Klicka nu på ny och i variabelnamnfältet skrivsökväg och i variabelvärdesfältet klistra in sökvägen till JDK-installationen som visas.

Notera: Klistra in sökvägen till din java-installationskatalog och version.

ange sökväg och värde för ny variabel

7)Klicka på Ok och spara allt och försök nu att öppna Eclipse och jag är ganska säker på att du kommer att göra nästa stora Android-app vid det här laget och lite kredit till mig också, så det är en win-win för alla.

Metod 2:

1.Se till att både Java-versionen och Eclipse tillhör samma arkitektur. Installera alltså 64-bitars java för 64-bitars eclipse och 32-bitars java för 32-bitars eclipse.

2. Öppna eclipse.ini från rotinstallationskatalogen för eclipse och klistra in den här koden i slutet av koden:

-vm
C:\Program Files\Java\jdk1.7.0_21\jre\bin\server\jvm.dll 
 //find it if you are having another JDK version.

Det är det du har lyckats fixa Java Virtual Machine eller JVM inte hittat fel. Läs också Hur man fixar Kunde inte skapa Java Virtual Machine i Windows 10 här. Om du fortfarande har några frågor angående detta inlägg, ställ dem gärna i kommentarsavsnittet.

Relaterade Artiklar

Back to top button