Fixa INET_E_DOWNLOAD_FAILURE-felet i Edge på Windows 10

De som regelbundet använder Microsoft Edge eller Internet Explorer en dag kan de stöta på ett fel INET_E_DOWNLOAD_FAILURE . Detta händer vanligtvis när användare försöker besöka vissa webbsidor, men ibland händer det med varje sida, inklusive de hos stora företag som t.ex. Microsoft , Amazon etc.

Vad är INET_E_DOWNLOAD_FAILURE?

Koden INET_E_DOWNLOAD_FAILURE-fel(Felkod INET_E_DOWNLOAD_FAILURE) betyder att anslutningen avbröts eller att innehållet inte kunde laddas ner. Nu finns det en hel del anledningar till att det här felet bestämmer sig för att visas, och som förväntat finns det sätt att fixa det. Idag kommer vi att prata om dessa alternativ i hopp om att minst en av dem kommer att kunna lösa problemet du för närvarande står inför.

Vad betyder det Anslutningen till webbplatsen har återställts?

Det förening(Anslutning) återställdes betyder att ursprungsservern stängde anslutningen medan klienten fortfarande skickade data. Det här är vanligtvis ett serverfel och det finns egentligen inte mycket du kan göra åt det förutom lite grundläggande felsökning från din sida.

Åtgärda INET_E_DOWNLOAD_FAILURE(Åtgärda INET_E_DOWNLOAD_FAILURE) i Windows 10

Du kan prova följande förslag och se om de hjälper till att lösa problemet:

 1. Återställ funktion” Egenskaper (Internet) webbläsare(Alternativ)” eller ” Egenskaper(Egenskaper)” till standardläget.
 2. Förhindra webbläsaren från att spara krypterade sidor
 3. Återställa(Återställ) eller återställ webbläsaren Microsoft Edge

1]Återställ funktion egenskaper (Egenskaper)Internet(Internet) till standardläget.

Av det vi har samlat in hittills är nätverksavbrott en av huvudorsakerna INET_E_DOWNLOAD_FAILURE . Detta fel blockerar kommunikationen mellan webbservern och din dator; så vi måste återställa avancerade inställningar Internet.(Internet)

 • För detta starta dialogrutan “Kör”.(Kör)”, genom att trycka på Windows-tangent +R . Därifrån, fortsätt och skriv ” inetcpl.cpl » i sökrutan och klicka Enter-tangent(Enter) på tangentbordet.
 • Skärmen visas omedelbart Internets egenskaper.(Internetegenskaper)
 • Om det finns en förfrågan UAC ( användarkontokontroll(Kontroll av användarkonto) ), ge åtkomst för att snabbt gå vidare.
 • När skärmen visas Internets egenskaper(Internetegenskaper), klicka på ” Dessutom(Avancerad).”
 • Från alternativen, gå vidare och klicka på knappen som säger “Återställ avancerade inställningar”(Återställ avancerade inställningar) .
 • Klicka slutligen på ” Använd > OK för att slutföra uppgiften.

2] förbjuda(Stopp) webbläsare spara krypterade sidor

Spara krypterade sidor på din hårddisk eller SSD – ingen dålig idé, men att döma av vad vi har samlat in kan denna praxis orsaka ett fel INET_E_DOWNLOAD_FAILURE .

 • Höja Internetinställningar(Internetinställningar).
 • Välj ” Dessutom(Avancerat)”, gå sedan till ” inställningar(Inställningar) ” .
 • Skrolla(Bläddra) nedåt tills du trycker Spara inte krypterade sidor på disken(Spara inte krypterade sidor på disken) .
 • Vänligen kryssa i rutan bredvid
 • Klick Använd > OK och förhoppningsvis kommer det att fungera.

3] Återställa(Återställ) eller återställ webbläsaren Microsoft Edge

Om allt annat misslyckas är det sista alternativet att reparera eller återställa Microsoft Edge-webbläsaren (reparera eller återställa Microsoft Edge-webbläsaren) . Det är en enkel uppgift och borde räcka för allt detta.

Läs mer(Läs nästa). (Hur man skickar flikar till andra enheter med Microsoft Edge.)

För de som är det Microsoft Edge eller Internet Explorer regelbundet, kan några av er en dag stöta på INET_E_DOWNLOAD_FAILURE fel. Detta tenderar att hända när användare försöker besöka vissa webbsidor, men ibland kommer det att hända varje sida, inklusive de från stora företag som Microsoft, Amazon, etc.

Vad är INET_E_DOWNLOAD_FAILURE?

INET_E_DOWNLOAD_FAILURE

Felkoden INET_E_DOWNLOAD_FAILURE betyder att anslutningen avbröts eller misslyckades med att ladda ner innehållet. Nu finns det en hel del anledningar till varför det här felet bestämmer sig för att dyka upp, och som förväntat finns det sätt att fixa det. Vi kommer att prata om dessa alternativ här idag i hopp om att åtminstone en av dem kommer att kunna lösa problemet du för närvarande står inför.

Vad betyder anslutningen till webbplatsen återställdes?

Denna anslutning återställdes betyder att ursprungsservern stängde anslutningen när klienten fortfarande skickade data. Detta är vanligtvis ett serverfel och det finns faktiskt inte mycket du kan göra åt det förutom en del grundläggande felsökning i slutet.

Fixa INET_E_DOWNLOAD_FAILURE på Windows 10

Du kan prova följande förslag och se om de hjälper dig att lösa problemet:

 1. Återställ funktionen Internetalternativ eller Egenskaper till dess standardläge
 2. Stoppa webbläsaren från att spara krypterade sidor
 3. Återställ eller reparera webbläsaren Microsoft Edge

1]Återställ funktionen Internetegenskaper till dess standardläge

Av det vi har samlat hittills är nätverksavbrott en av de främsta orsakerna till INET_E_DOWNLOAD_FAILURE. detta fel blockerar utbytet av data mellan webbservern och din dator; därför måste vi återställa de avancerade internetinställningarna.

 • För att göra detta, starta dialogrutan Kör genom att klicka på Windows-tangent +R. Därifrån, fortsätt och skriv ‘inetcpl.cpl‘ i sökrutan och tryck på Stiga på tangenten på ditt tangentbord.
 • Genast, den Internetegenskaper skärmen visas.
 • Om UAC-begäran (User Account Control) dyker upp, bevilja åtkomst för att snabbt gå vidare.
 • När skärmen Internetegenskaper har dykt upp, klicka på fliken Avancerat.
 • Från alternativen, gå vidare och klicka på knappen som läser, Återställ avancerade inställningar.
 • Slutligen träffade Använd > OK för att slutföra uppgiften.

2]Stoppa webbläsaren från att spara krypterade sidor

Att spara krypterade sidor på din hårddisk eller SSD är ingen dålig idé, men från vad vi har samlat in kan denna praxis orsaka INET_E_DOWNLOAD_FAILURE fel.

 • ta upp internetinställningar.
 • Välj Avancerad fliken och navigera sedan till inställningar,
 • Scrolla ner tills du har hittat Spara inte krypterade sidor på disken.
 • Vänligen kryssa i rutan bredvid
 • Klicka på Använd > OKoch det borde göra det, förhoppningsvis.

3]Återställ eller reparera webbläsaren Microsoft Edge

Om allt annat misslyckas är det sista alternativet att reparera eller återställa webbläsaren Microsoft Edge. Detta är en enkel uppgift att göra och det borde räcka för allt detta.

Läs nästa: Hur man skickar flikar till andra enheter med Microsoft Edge.

Relaterade Artiklar

Back to top button