Fixa att hämta data. Vänta några sekunder och försök igen att klippa eller kopiera felet i Excel

Om du är en 9 till 5 proffs, är chansen stor att du öppnar en av flera appar. Microsoft kontor flera gånger om dagen; antagligen till och med börja och avsluta dina dagar på en av dem. Från alla applikationer kontor excel får mest action, och det med rätta. Även om Internet svämmar över av kalkylprogram, är det inget som slår excel . För att ytterligare dominera marknaden, Microsoft har även webbversioner och mobilapplikationer av de tre mest använda programmen ( Ord , excel och power point ) för fjärråtkomst av filer, samförfattande i realtid, autospara och mer.

De lätta webbversionerna saknar dock ett antal ytterligare funktioner, och som ett resultat återgår användarna ofta till skrivbordsapplikationer. När du infogar data från webb(Excel webb) Excel-applikation till en annan applikation eller till och med till skrivbordet(Excel-skrivbord) Excel-klientanvändare verkar stå inför felet ” Dataextraktion(Hämtar data) ” . Vänta några sekunder och försök klippa eller kopiera igen.” Vid första anblicken kan det tyckas så excel behandlar bara den infogade informationen och data kommer snart att finnas där,” extraktion(Hämtar) data” i felmeddelande(felmeddelande) innebär också samma sak. Medan du väntar kommer du inte att göra någon nytta och cellen kommer att fortsätta att visas felmeddelande(felmeddelande) istället för data.

Nämnda kopiera och klistra fel från webb(Excel webb) – Applikationer Excel till skrivbordet(Excel-skrivbord) Excel-appen har dock irriterat användare i flera år Microsoft kunde inte tillhandahålla en permanent fix för det. Avsaknaden av en officiell lösning tvingade användare att leta efter sina egna unika lösningar. Följande är alla kända korrigeringar för att lösa problemet ” Hämtar data(Hämtar data) . Vänta några sekunder och försök klippa eller kopiera igen.”

Fixa att hämta data. Vänta några sekunder och försök igen att klippa eller kopiera felet i Excel

Fixa att hämta data(Fix hämtning av data) . Vänta några sekunder och försök(Några sekunder och försök) skär igen eller kopieringsfel(Eller kopiera igen fel) excel

Först, oroa dig inte om du får meddelandet ” Dataextraktion(Hämtar data) ” . Vänta några sekunder och försök klippa eller kopiera igen” eftersom detta inte är ett allvarligt fel och det tar bara några sekunder att lösa. Felet uppstår om du försöker kopiera data innan synkroniseringen av onlineversionen är klar Excel fil. (excel-fil) Tre korrigeringar som användare har tillämpat är att avmarkera och kopiera om och klistra in innehåll, ladda ner en offlinekopia av kalkylarket och öppna det på skrivbordet Excel-applikation(Excel-applikation) eller i allmänhet använda en annan webbläsare från tredje part.

Metod 1: avmarkera, vänta…kopiera och klistra in igen(Metod 1: Avmarkera, vänta…Kopiera igen och klistra in)

Att vidta de åtgärder som föreslås av felmeddelandena fungerar sällan. Även om det inte gäller just detta fel. excel ber dig vänta några sekunder och sedan kopiera data igen, vilket är precis vad du ska göra.

Så, avmarkera allt, drick ett glas vatten eller bläddra Instagram-flöde(Instagramflöde) , klicka ctrl+c att kopiera och klistra in den med Ctrl+V till rätt applikation. Du kan behöva upprepa detta ett par gånger innan du faktiskt lyckas kopiera data. I alla fall är detta bara en tillfällig fix, kolla in de andra två metoderna för en permanent fix.

Metod 2: Ladda ner Excel-filen och öppna den i skrivbordsprogrammet.(Metod 2: Ladda ner Excel-filen och öppna den i Desktop-appen)

Eftersom felet bara uppstår när man kopierar eller klipper data från Excel för webben(Excel-webb), användare kan ladda ner en offlinekopia av arket och öppna det i skrivbordsapplikationen excel. (Excel skrivbord) Du bör inte stöta på problem med att kopiera data från skrivbordsklient(skrivbordsklient) .

1. Öppna Excel fil,(Excel-fil) från vilken du har problem med att kopiera data, i en webbapplikation excel.(Excel webb)

2. Klicka på ” Fil(Fil ) finns” i det övre vänstra hörnet.

Klicka på en fil i Excel för webben | Fixat:

3. Klicka på ” Spara som(Spara som)” och välj från följande alternativ “Ladda ner en kopia(Ladda ner en kopia) » .

Klicka på

Öppna nu den nedladdade filen i Excel-skrivbordsklient och kopiera och klistra in data(Excel-skrivbordsklient och kopiera-klistra in data) därifrån. Om du inte har skrivbordsprogram(skrivbordsprogram) , kan du även använda mobilapparna som finns tillgängliga på Android och iOS .

Metod 3: Testa en annan webbläsare(Metod 3: Testa en annan webbläsare)

Felet “Hämtar data…” uppstår vanligtvis när du använder Excel för webben(Excel webb) till Internet Explorer eller Microsoft Edge(Internet Explorer eller Microsoft Edge) . Således kunde användarna komma runt problemet genom att använda en annan webbläsare(webbläsare). Felet är mindre vanligt i Google Chrome och Mozilla Firefox, så du kanske vill prova att använda en av dessa.

Utvalda:(Rekommenderad:)

  • Hur låsa eller låsa upp celler(Eller lås upp celler) excel ?
  • Hur man byter kolumner eller rader(Kolumner eller rader) in excel
  • Hur återkallar jag ett brev i Outlook?
  • Detaljerad förvaltning(Omfattande guide) på textformatering i disharmoni(Discord textformatering)

Det var allt för den här artikeln, vi hoppas att den här guiden var till hjälp och att du kunde fixa att hämta data. “Vänta några sekunder”-felet i Excel(fixa Hämta data. Vänta några sekunders fel i Excel) . Genom att följa guiden ovan bör du lyckas kopiera data från excel till rätt plats.

Om du är en 9-5 tjänsteman, är chansen stor att du öppnar en av Microsofts flera Office-program flera gånger om dagen; antagligen till och med börja och avsluta dina dagar på en av dem. Av alla Office-program får Excel mest action, och det med rätta. Medan internet svämmar över av kalkylprogram, kan ingenting jämföras med Excel. För att ytterligare dominera marknaden har Microsoft även webbversioner och mobilapplikationer av sina tre mest använda program (Word, Excel och Powerpoint) som tillåter fjärråtkomst till filer, samförfattarskap i realtid, autosparing, etc.

De lätta webbversionerna saknar dock ett antal avancerade funktioner och därför går användarna ofta tillbaka till skrivbordsapplikationerna. När du klistrar in data från Excel-webbappen till en annan applikation eller till och med Excel-skrivbordsklienten verkar användare stöta på ett fel som lyder “Hämtar data. Vänta några sekunder och försök klippa ut eller kopiera igen’. Vid första anblicken kan det tyckas som att Excel helt enkelt bearbetar den inklistrade informationen och data kommer snart att visas, “Hämtar data” i felmeddelandet antyder också detsamma. Även om det inte hjälper dig att vänta och cellen fortsätter att visa felmeddelandet istället för data.

Nämnda kopierings- och klistra-fel från Excel-webb till Excel-skrivbordsapplikation har irriterat användare i många år, men Microsoft har misslyckats med att tillhandahålla en permanent fix för det. Avsaknaden av en officiell lösning har tvingat användarna att hitta sina egna unika sätt kring felet. Nedan finns alla korrigeringar som är kända för att lösa “Hämtar data. Vänta några sekunder och försök att klippa eller kopiera igen.

Fix Hämtar data. Vänta några sekunder och försök att klippa eller kopiera igen fel i Excel

Fix Hämtar data. Vänta några sekunder och försök att klippa eller kopiera igen fel i Excel

För det första, oroa dig inte om du får “Hämtar data. Vänta några sekunder och försök att klippa eller kopiera igen’-felet, eftersom detta inte är ett stort fel och det tar bara några sekunder att lösa. Felet uppstår om du försöker kopiera data innan onlineversionen av excel-filen har slutfört synkroniseringen. De tre korrigeringarna som användare har använt är att avmarkera och klistra in innehållet igen, ladda ner en offlinekopia av kalkylarket och öppna det i Excel-applikationen på skrivbordet, eller helt och hållet använda en annan webbläsare från tredje part.

Metod 1: Avmarkera, vänta…Kopiera igen och klistra in

Att utföra de åtgärder som felmeddelanden instruerar gör sällan jobbet gjort. Även om det inte är fallet med just detta fel. Excel ber dig att vänta i några sekunder och sedan kopiera data igen, och det är precis vad du ska göra.

Så fortsätt och avmarkera allt, ta ett glas vatten eller bläddra igenom ditt Instagramflöde, tryck ctrl+c att kopiera och klistra in det med Ctrl+V i önskad applikation. Du kan behöva upprepa detta ett par gånger innan du faktiskt lyckas kopiera data. Hur som helst, detta är bara en tillfällig lösning, kolla in de andra två metoderna för en permanent fix.

Metod 2: Ladda ner Excel-filen och öppna den i Desktop-appen

Eftersom felet bara uppstår vid kopiering eller klippning av data från Excel-webben kan användare ladda ner en offlinekopia av arket och öppna det i Excel-skrivbordsappen. Du bör inte ha några problem med att kopiera och klistra in data från skrivbordsklienten.

1. Öppna Excel fil du har problem med att kopiera data från i Excel-webbappen.

2. Klicka på fil närvarande uppe till vänster.

Klicka på filen i excel webbapp | Fix: Hämtar data. Vänta några sekunder och försök klippa eller kopiera igen” Fel i Excel

3. Klicka på Spara som och välj bland alternativen som följer Ladda ner en kopia.

Klicka på Spara som och från alternativen som följer väljer du Ladda ner en kopia.

Öppna nu den nedladdade filen i Excel-skrivbordsklienten och kopiera och klistra in data därifrån. Om du inte har skrivbordsprogrammet kan du även använda de mobilapplikationer som finns på Android och iOS.

Metod 3: Testa en annan webbläsare

Felet “Hämtar data…” uppstår vanligtvis när du använder Excel-webb på antingen Internet Explorer eller Microsoft Edge. Användare har därför kunnat komma runt problemet genom att använda en annan webbläsare. Felet är mindre utbrett i Google Chrome och Mozilla Firefox så du kan prova att använda en av dem.

Rekommenderad:

Det var allt för den här artikeln, vi hoppas att den här guiden var till hjälp och att du kunde fixa Hämta data. Vänta några sekunder fel i Excel. Efter att ha följt guiden ovan måste du lyckas kopiera data från Excel till önskad plats.

Relaterade Artiklar

Back to top button