Fix Windows kan inte hitta Bin64\InstallManagerApp.exe-felet

Brist på lämpliga drivrutiner för grafikintensiva applikationer som stöder video av hög kvalitet kan resultera i felmeddelanden som detta: Windows kan inte hitta ‘Bin64\InstallManagerApp.exe’ . I det här inlägget kommer vi att visa dig hur du fixar detta Bin64 InstallManagerAPP.exe-fel(Bin64 InstallManagerAPP.exe-fel) på Windows 10.

Windows kan inte hitta Bin64\InstallManagerApp.exe

Bin64 InstallManagerAPP.exe – mjukvarukomponent AMD Catalyst Control Center optimeringsverktyg för ATI Radeon grafikkort(ATI Radeon). Detta verktyg spelar en viktig roll för att förbättra prestanda för hybrid och GPU:er (GPU)AMD(AMD APU) . .exe-tillägget i filnamnet anger den körbara filen. När en fil försvinner rapporterar verktyget: “Windows kan inte hitta felmeddelandet Windows kan inte hitta ‘Bin64\InstallManagerApp.exe’ Prova dessa felsökningsmetoder för att se om detta löser ditt problem.

  1. Använd en bildskärmsdrivrutin. Radera(Använd Display Driver Uninstall) den gamla drivrutinen och installera den nya.
  2. Ren installation av AMD-grafikdrivrutiner
  3. Ladda ner(Ladda ner) installationsprogram kombinerad chipset(Kombinerat chipset) och drivrutiner Radeon grafik.

Låt oss titta på ovanstående metoder lite mer detaljerat!

ett] Använd en bildskärmsdrivrutin. Radera(Använd Display Driver Uninstall) den gamla drivrutinen och installera den nya.

Display Driver Uninstaller hjälper dig att helt ta bort drivrutinerna AMD lämnar inga spår av registernycklar och filer. Gränssnittet för denna app är enkelt och lätt att använda. Verktyget kan användas normalt, men för fullständig stabilitet rekommenderas det att köra programmet i säkert läge. läge(Läge) .

2] Ren installation av AMD-grafikdrivrutiner(Reninstallera AMD grafikdrivrutiner)

Adrenaline 2020 Edition

För att utföra en “ren installation” av grafikdrivrutiner AMD, besök den här (AMD) supportsida (supportsida)AMD .

Hitta din produkt eller välj från listan som visas.

När de hittas, ladda ner nödvändiga drivrutiner och spara dem. Om du använder den senaste Radeon Programvara Adrenalin Edition 2020 vänta tills installationsskärmen visas för att ställa in installationen.

Klicka sedan på rullgardinspilen bredvid posten ” Extra tillval(Ytterligare alternativ) » för att ange en annan installationsplats.

Markera sedan rutan ” Återställ till fabriksinställningar (valfritt)(Fabriksåterställning (valfritt)) för att ta bort alla tidigare versioner av programvara och drivrutiner AMD Radeon. (AMD Radeon Software)Björn(Tänk på) att när du väl väljer det här alternativet kommer du inte att kunna återgå till tidigare installerade drivrutiner.

Efter att ha fortsatt AMD Radeon Software Installer kommer automatiskt att utföra en ren installation.

3] Ladda ner(Ladda ner) Kombinerad drivrutinsinstallerare chipset(Chipset) och Radeon grafik.

Detta är ett automatiskt detekteringsprogram från AMD . För att lösa detta problem måste du alltså ladda ner installationsprogrammet från den här sidan. kombinerad chipset(Combined Chipset) och Radeon Graphics-drivrutiner.

Kör sedan det nedladdade programmet på systemet du vill uppdatera. Installationsprogrammet kommer automatiskt att skanna, ladda ner och installera de komponenter som behövs för att uppdatera ditt system.

Efter det startar du om datorn och kontrollerar om problemet kvarstår. Detta måste lösas helt!

Att inte ha rätt drivrutiner installerade för applikationer som är grafiskt krävande och som stöder videor av hög kvalitet kan resultera i felmeddelanden som detta – . I det här inlägget kommer vi att visa dig hur du fixar detta Bin64 InstallManagerAPP.exe-fel i windows 10.

windows kan inte hitta bin64 installmanagerapp

Windows kan inte hitta Bin64\InstallManagerApp.exe

Bin64 InstallManagerAPP.exe är en mjukvarukomponent i AMD Catalyst Control Center, ett optimeringsverktyg för ATI Radeon-grafikkort. Detta verktyg spelar en viktig roll för att förbättra prestandan hos AMD APU:er och GPU:er. .exe-tillägget på ett filnamn indikerar en körbar fil. När filen försvinner rapporterar verktyget ett felmeddelande. Prova dessa felsökningsmetoder för att kontrollera om det löser ditt problem.

  1. Använd bildskärmsdrivrutin Avinstallera den gamla drivrutinen och installera en ny
  2. Reninstallera AMD grafikdrivrutiner
  3. Ladda ner installationsprogrammet för Combined Chipset och Radeon Graphics-drivrutin

Låt oss utforska ovanstående metoder lite i detalj!

1]Använd Display Driver Avinstallera den gamla drivrutinen och installera den nya

Display Driver Uninstaller hjälper dig att avinstallera AMD-drivrutiner helt, utan att lämna några spår av registernycklar och filer efter sig. Gränssnittet för denna applikation är enkelt och enkelt att använda. Verktyget kan användas i normalt läge, men för full stabilitet rekommenderas det att köra programmet i ett säkert läge.

2]Reninstallera AMD-grafikdrivrutiner

Adrenalin 2020 Edition

För att utföra en “ren installation” av AMD-grafikdrivrutiner, besök denna AMD-supportsida.

Sök efter din produkt eller välj den från listan som visas där.

När den hittas ladda ner den/de nödvändiga drivrutinerna och spara den. Om du använder den senaste Radeon Software Adrenalin Edition 2020, vänta tills installationsskärmen visas för att anpassa installationen.

Tryck sedan på rullgardinsmenyn bredvid posten för att ange en annan installationsplats.

Markera sedan rutan för att ta bort alla tidigare versioner av AMD Radeon Software och drivrutiner. Kom ihåg att när du väl väljer det här alternativet kommer du inte att kunna återgå till tidigare installerade drivrutiner.

När du går vidare kommer AMD Radeon Software Installer att göra en ren installation åt dig, automatiskt.

3]Ladda ner kombinerat Chipset- och Radeon Graphics-drivrutininstallationsprogram

Det är programvaran för automatisk upptäckt från AMD. Så för att åtgärda problemet måste du ladda ner installationsprogrammet för Combined Chipset och Radeon Graphics från den här sidan.

Kör sedan det nedladdade programmet på systemet du vill uppdatera. Installationsprogrammet kommer automatiskt att skanna, ladda ner och installera de komponenter i ditt system som krävs för att uppdatera.

När du är klar, starta om din dator och kontrollera om problemet kvarstår. Det borde lösas helt!

Relaterade Artiklar

Back to top button