Fix Kan inte spela MOV-filer på Windows Media Player

Fix kan inte spela MOV-filer i Windows Media Player: (Fix kan inte spela MOV-filer på Windows Media Player: )film ( Snabb tid för Microsoft Windows ) MOV är videobehållarens filformat MPEG4 används i programmet Äpple Snabb tid . Även om det var designat Äpple men stöder operativsystem Windows och linux(Linux drift). Om du står inför detta problem där du inte kan spela .mov-filer(.mov-filer) till Windows mediaspelare(Windows Media Player) Den nödvändiga codec kanske inte är installerad för att spela upp filer .mov .

Windows Media Player kan inte spela upp filen. Spelaren kanske inte stöder filtypen eller kanske inte stöder den codec som användes för att komprimera filen.

För att lösa detta problem måste du installera rätt codec som gör att du kan spela upp filen. .mov med din Windows-spelare mediaspelare . Väl(Tja), den enklaste lösningen på detta problem är att ladda ner en annan mediaspelare som stöder filer .mov och i framtiden kommer du att kunna använda den här spelaren för att öppna alla dina filer .mov . Så, utan att slösa tid, låt oss se hur att korrigera(Fix) oförmåga att spela .mov-filer(.mov-filer) till Windows mediaspelare(Windows Media Player) med metoderna nedan.

Fix kan inte spelas MOV-filer(MOV-filer) till Windows mediaspelare.(Windows mediaspelare)

Se till att skapa en återställningspunkt om något går fel.

Metod 1: Ladda ner K-Lite-codecs(Metod 1: Ladda ner K-Lite Codecs)

Windows Player (Windows) Media är en applikation (Mediaspelare)Windows som standard för att spela ljud- och videofiler, men eftersom det kommer förinstallerat med Windows den har inte alla nödvändiga codecs för att spela olika videoformat som .mov, .3gp etc. För att lösa detta problem måste du ladda ner K-Lite codecs (ladda ner K-Lite Codecs) . När du installerar programmet, se till att avmarkera alla onödiga verktyg som följer med satsen.

Installera K-Lite Mega Codec Pack

Metod 2: Ladda ner CCCP (Consolidated Community Codec Pack)(Metod 2: Ladda ner CCCP (Combined Community Codec Pack))

Ladda sedan ner Combined Community Codec Pack, som är ett codec-paket speciellt framtaget för att spela olika videoformat som .mkv eller .mov etc. Installation av detta paket verkar vara kan inte spela MOV-filer i Windows Media Player.(Fix kan inte spela MOV-filer på Windows Media Player-fel.)

Installera Community Combined Codec Pack (CCCP)

Metod 3: Använd VLC Player för att spela .mov-filer(Metod 3: Använd VLC Player för att spela .mov-filer)

VLC mediaspelare(VLC) är en gratis programvara med öppen källkod som spelar de flesta multimediafiler och stöder många olika video- och ljudformat som inte finns i konventionella spelare. Ladda ner och installera VLC-spelare till Åtgärda ett problem med att spela MOV-filer i Windows Media Player.(Fix kan inte spela MOV-filer på Windows Media Player-problem.)

Använd VLC Player för att spela .mov-filer

Metod 4. Använd ett separat verktyg som heter Media Player Classic.(Metod 4: Använda ett fristående verktyg som heter Media Player Classic)

Klassisk mediaspelare är en kompakt mediaspelare som stöder de flesta multimediaformat. Det ser ut som en äldre version Windows mediaspelare ( WMP ), men ger många alternativ och funktioner som inte finns i WMP . Ladda ner och installera Media Player Classic (Ladda ner och installera Media Player Classic) för att lösa detta problem.

Installera Media Player Classic för att spela upp .mov-filen

Rekommenderat för dig:(Rekommenderat för dig:)

Det är allt, du är framgångsrik fixade ett problem med att spela MOV-filer i Windows Media Player(Fix kan inte spela MOV-filer på Windows Media Player-problem) , men om du fortfarande har några frågor angående den här guiden, ställ dem gärna i kommentarsavsnittet.

Fix kan inte spela MOV-filer på Windows Media Player: Movie (QuickTime för Microsoft Windows) MOV är ett MPEG 4-videobehållarfilformat som används i Apples Quicktime-program. Även om det utvecklades av Apple men det stöder både Windows och Linux operativsystem. Om du står inför det här problemet där du inte kan spela .mov-filer på Windows Media Player är det möjligt att den nödvändiga codec för att spela .mov-filer kanske inte är installerad.

Windows Media Player kan inte spela upp filen. Spelaren kanske inte stöder filtypen eller kanske inte stöder den codec som användes för att komprimera filen.

Fix kan inte spela mov-filer på Windows Media Player

För att lösa det här problemet måste du installera rätt codec som gör att du kan spela .mov-fil med din Widows Media Player. Tja, den enklaste lösningen för det här problemet är att ladda ner en annan mediaspelare som stöder .mov-filer och i framtiden kan du använda den här spelaren för att öppna alla dina .mov-filer. Så utan att slösa någon tid, låt oss se hur man fixar kan inte spela .mov-filer på Windows Media Player med metoderna nedan.

Fix kan inte spela MOV-filer på Windows Media Player

Se till att skapa en återställningspunkt ifall något går fel.

Metod 1: Ladda ner K-Lite Codecs

Windows Media Player är standard Windows-program för att spela upp ljud- och videofiler, men eftersom det är förinstallerat med Windows har det inte alla nödvändiga codecs för att kunna spela en mängd olika videoformat som .mov, .3gp etc. För att lösa det här problemet måste du ladda ner K-Lite Codecs. När du installerar programmet, se till att avmarkera alla onödiga verktyg som följde med paketet.

Installera K-Lite Mega Codec Pack

Metod 2: Ladda ner CCCP (Combined Community Codec Pack)

Därefter laddas ner Combined Community Codec Pack som är codec-paket speciellt byggt för att spela olika videoformat som .mkv eller .mov etc. Att installera det här paketet verkar göra det

Installera Combined Community Codec Pack (CCCP)

Metod 3: Använd VLC Player för att spela .mov-filer

VLC media player är en gratis programvara med öppen källkod som spelar de flesta multimediafiler och den stöder en mängd olika video- och ljudformat som de konventionella spelarna saknar. Ladda ner och installera VLC-spelare för att

Använd VLC Player för att spela .mov-filer

Metod 4: Använda ett fristående verktyg som heter Media Player Classic

Media Player Classic är en kompakt mediaspelare som kör det mesta av multimediaformatet. Det ser ut från den äldre versionen av Windows Media Player (WMP) men ger en mängd olika alternativ och funktioner som WMP saknar. Ladda ner och installera Media Player Classic för att åtgärda problemet.

Installera Media Player Classic för att spela .mov-fil

Rekommenderat för dig:

Det är det du har lyckats med Fix kan inte spela MOV-filer på Windows Media Player problem men om du fortfarande har några frågor angående den här guiden, ställ dem gärna i kommentarsavsnittet.

Relaterade Artiklar

Back to top button