FIX: Adblock fungerar inte på Crunchyroll

Adblock kan gynna konsumenter som inte vill bli sedda My Hero Academy avbryts av orelaterade annonser, men webbplatser letar ständigt efter sätt att kringgå Adblocks (komma runt Adblocks) för att dra nytta av annonser. Crunchyroll är en av de värsta brottslingarna och användare upptäcker det Adblock slutar ofta att fungera på sajten.

Den goda nyheten är att det finns flera korrigeringar som kan återställa din Adblock i fungerande skick, men ibland kan det kännas som en pågående kamp om de bästa Crunchyroll-annonserna. Bara(Bara) Tänk på det som den episka striden i slutet av din favoritanime.

Hur man åtgärdar Adblock som inte fungerar på Crunchyroll(Hur man åtgärdar Adblock som inte fungerar på Crunchyroll)

Om du plötsligt bombarderas med annonser som att du har blivit träffad av Saitamas knytnäve, prova någon av dessa korrigeringar.

Uppdatera annonsenhet(Uppdatera annonsblock)

Först och främst måste du uppdatera Adblock . När Crunchyroll implementerar nya funktioner att kringgå Adblock , bör du leta efter en uppdatering av själva tillägget som återställer dess funktionalitet. Denna metod är hur du uppdaterar tillägget i Krom men andra webbläsare kommer att ha liknande processer.

 1. Klicka på de tre prickarna till höger om din profilbild och välj Ytterligare verktyg(Fler verktyg) > Tillägg.(Tillägg.)

 1. Välj i det övre högra hörnet av skärmen Utvecklarläge.(Utvecklarläge)

 1. Välj i det övre vänstra hörnet Uppdatering.(Uppdatering.)

Detta kommer att uppdatera alla dina tillägg (även de som inte är det Adblock ) och ser till att allt fungerar med de senaste ändringarna och modifieringarna.

Installera om tillägget Adblock(Installera om ditt Adblock-tillägg)

Ibland är det bara att avinstallera och installera om tillägget adblock. Skadad(Korrupta) data kan göra att tillägget inte fungerar.

 1. Klicka på de tre prickarna till höger om din profilbild och välj Ytterligare verktyg(Fler verktyg) > Tillägg.(Tillägg.)
 1. Hitta din annonsblockerare och välj ” Radera”,(Ta bort, ) och välj sedan ” Radera(Ta bort ) » när du uppmanas.

 1. Öppna Chrome webbutik(Chrome Web Store) och hitta din annonsblockerare och välj sedan ” Lägg till i Chrome”.(Lägg till i Chrome.)

Om du gör detta behöver du inte oroa dig för att uppdatera tillägget – det kommer automatiskt att lägga till den senaste versionen av tillägget i din webbläsare.

Prova en webbläsare med en inbyggd annonsblockerare(Testa en webbläsare med ett inbyggt annonsblock)

Om du fortfarande ser annonser även efter att du har uppdaterat tillägget kan du behöva prova en annan webbläsare – helst en med inbyggd annonsblockerare. Opera är ett av de bästa alternativen. Dess inbyggda annonsblockerare fungerar ofta bättre än tillägg eller tillägg.

 1. Öppna Opera(Opera). Om du inte har en webbläsare kan du ladda ner den från opera.com genom att välja ” Ladda ner nu”.(Ladda ner nu.)

 1. Välj en ikon Opera i det övre högra hörnet och välj sedan ” Inställningar”.(Inställningar.)

 1. Välj “Blockera annonser” och surfa på nätet tre gånger snabbare(Blockera annonser och surfa på webben upp till tre gånger snabbare) . Du vet att den är aktiv när omkopplaren blir blå.

Stäng sedan inställningsmenyn och försök igen Crunchyroll. Opera är en av de bästa webbläsarna för att surfa på nätet utan annonser, helt enkelt på grund av hur effektiv dess annonsblockerare är.

Prova en annan annonsblockerare(Prova en annan annonsblockerare)

Det finns många alternativ på Internet Adblock . Här är några exempel:

 1. Annonsblockerare
 2. Adblock plus
 3. uBlock
 4. uBlock källa
 5. AdGuard
 6. Stoppa alla annonser

Innan du lägger till något tillägg i din webbläsare, ta dig tid att läsa recensionerna och se till att tillägget är pålitligt. Det finns till exempel ett tillägg som heter “Adblock for Crunchyroll” som maskerar sig som en annonsblockerare men istället spammar din webbläsare med bitcoin-annonser.

Blockera annonskälla i värdfiler(Blockera annonskällan i värdfiler)

Detta är en något komplex metod och bör hanteras med försiktighet eftersom det kräver redigering av några av dina filer. Sys32 . De styr och påverkar operativsystemet, så om du korrumperar information som du inte är bekant med kan det orsaka mycket skada.

 1. Springa Anteckningsblock som administratör.(Anteckningsblock som administratör.)

 1. Välj “Fil”(Fil) > “Öppna(Öppna)” och välj ” Alla filer”.(Alla filer.)

 1. Öppna fil Förare > värdar .

 1. Längst ned i dokumentet skapar du en ny rad och skriv 127.0.0.1 static.vrv.co på en tom rad och välj sedan ” Fil”(Arkiv)>” Spara”.(Spara.)

Detta steg blockerar annonsvärden direkt så att de inte längre visas på ditt system. Många användare rapporterar detta som en av sina mest framgångsrika korrigeringar, men sparar det som en sista utväg.

Alternativ för annonsblockerare(Alternativ till Adblock)

Crunchyroll försörjer sig genom annons- och prenumerationsintäkter. Om det är möjligt, betala en prenumeration på $7,99 för att stödja en webbplats som tillhandahåller det innehåll du älskar. Att se innehåll på ett gratiskonto med annonsblockering är i huvudsak att ta pengar ur företagets ficka.

Ett annat alternativ är att registrera dig för en gratis 14-dagars provperiod. Du kan säga upp det innan prenumerationen börjar. Om du behöver flera e-postadresser kan du använda en tjänst som 10MinuteMail för att få så många engångsadresser som du behöver.

Många av dessa artiklar främjar Crunchyroll gästpass(Crunchyroll Guest Passes), men den här tjänsten stöds för närvarande inte av sajten – och det ser inte ut som att företaget planerar att återlansera den här tjänsten någon gång i framtiden.

De flesta annonsblockerare fungerar för närvarande på Crunchyroll , men om din slutade fungera, prova någon av ovanstående korrigeringar. Om inget annat fungerar kan du prenumerera eller använda gratis provperioder för att fortsätta titta på din favoritanime.

Adblock kan gynna konsumenter som inte vill att deras visning avbryts av orelaterade annonser, men webbplatser letar ständigt efter sätt att komma runt Adblocks för att dra fördel av annonsintäkter. Crunchyroll är en av de värsta brottslingarna, och användare upplever att Adblock ofta slutar att fungera på sajten.

Den goda nyheten är att det finns flera korrigeringar som kan återställa ditt Adblock till fungerande skick, men det kan ibland kännas som en pågående kamp för bästa Crunchyrolls annonser. Tänk bara på det som den episka striden i slutet av din favoritanime.

Hur man åtgärdar Adblock som inte fungerar på Crunchyroll

Om du plötsligt bombarderas med annonser som att du är på den mottagande sidan av Saitamas näve, prova någon av dessa korrigeringar.

Uppdatera Adblock

Det första steget bör vara att uppdatera Adblock. När Crunchyroll implementerar nya funktioner som kommer runt Adblock bör du leta efter en uppdatering av själva tillägget som återställer dess funktionalitet. Den här metoden är hur man uppdaterar tillägget i Chrome, men andra webbläsare kommer att ha liknande processer.

 1. Välj de tre prickarna till höger om din profilbild och välj Fler verktyg > förlängningar.

 1. Välj i det övre högra hörnet av skärmen utvecklarläge.

 1. Välj i det övre vänstra hörnet uppdatering.

Detta kommer att uppdatera alla dina tillägg (även de som inte är Adblock) och säkerställa att allt fungerar med de senaste ändringarna och modifieringarna.

Installera om ditt Adblock-tillägg

Ibland är allt som krävs är att ta bort och installera om Adblock-tillägget. Korrupta data kan orsaka fel i hur tillägget fungerar.

 1. Välj de tre prickarna till höger om din profilbild och välj Fler verktyg > förlängningar.
 1. Hitta din annonsblockerare och välj ta bort, och välj sedan Ta bort igen när fönstret uppmanar dig.

 1. Öppna Chrome Web Store och sök efter din annonsblockerare och välj sedan Lägg till i Chrome.

Du behöver inte oroa dig för att uppdatera tillägget om du gör detta – det bör automatiskt lägga till den senaste versionen av tillägget i din webbläsare.

Prova en webbläsare med ett inbyggt annonsblock

Om du fortfarande ser annonser även efter att du har uppdaterat ditt tillägg kan du behöva prova en annan webbläsare – helst en med inbyggd annonsblockerare. Opera är ett av de bästa alternativen som finns. Dess inbyggda adblocker fungerar ofta bättre än tillägg eller tillägg.

 1. öppna Opera. Om du inte har webbläsaren kan du ladda ner den från opera.com genom att välja Ladda ner nu.

 1. Välj Opera-ikonen i det övre högra hörnet och välj sedan inställningar.

 1. Välj Blockera annonser och surfa på webben upp till tre gånger snabbare. Du vet att detta är aktivt när reglaget är blått.

Efter detta, stäng inställningsmenyn och försök Crunchyroll igen. Opera är en av de bästa webbläsarna för att titta på annonsfritt innehåll på webben helt enkelt på grund av hur effektiv dess annonsblockerare är.

Prova en annan annonsblockerare

Det finns många Adblock-alternativ på webben. Några exempel är:

 1. Adblock
 2. Adblock plus
 3. uBlock
 4. uBlock Ursprung
 5. AdGuard
 6. StopAllAds

Innan du lägger till något tillägg i din webbläsare, ta dig tid att läsa recensioner och se till att tillägget är pålitligt. Det finns till exempel ett tillägg som heter “Adblock for Crunchyroll” som maskerar sig som en adblockerare, men istället spammar din webbläsare med annonser för bitcoin.

Blockera annonskällan i värdfiler

Detta är en något komplicerad teknik och en som bör behandlas med försiktighet, eftersom den innebär att du redigerar några av dina Sys32-filer. Dessa styr och påverkar operativsystemet, så om du bråkar med information du inte är bekant med kan det orsaka mycket skada.

 1. Springa Anteckningsblock som administratör.

 1. Välj fil > öppna och välj Alla filer.

 1. Öppna Förare > värdar fil.

 1. Längst ner i dokumentet skapar du en ny rad och anger 127.0.0.1 static.vrv.co på den tomma raden och välj sedan fil > spara.

Detta steg blockerar direkt värden för annonserna så att de inte visas på ditt system igen. Många användare rapporterar detta som en av de mest framgångsrika korrigeringarna, men sparar det som sista utväg.

Alternativ till Adblock

Crunchyroll försörjer sig genom en kombination av annonsintäkter och prenumerationer. Om det alls är möjligt, betala prenumerationen på $7,99 för att stödja en webbplats som tillhandahåller innehåll du gillar. Att titta på innehåll på ett gratis, adblockerat konto är i huvudsak att ta pengar ur företagets ficka.

Ett annat alternativ är att prenumerera på den kostnadsfria 14-dagars provperioden. Du kan säga upp det innan prenumerationen börjar. Om du behöver flera e-postadresser kan du använda en tjänst som 10MinuteMail för att få så många engångsadresser som behövs.

Många liknande artiklar förespråkar Crunchyroll Guest Passes, men den tjänsten stöds för närvarande inte av sajten – och det verkar inte som om företaget har planer på att återuppta tjänsten någon gång i framtiden.

De flesta annonsblockerare fungerar för närvarande på Crunchyroll, men om din slutar fungera, prova någon av ovanstående korrigeringar. Om inget annat fungerar kan du välja att prenumerera eller använda gratis provperioder för att fortsätta binga på din favoritanime.