Firefox Relay lanserar ett obegränsat abonnemang för att skapa engångs-e-postadresser med ett klick

webbmail onlinemeddelanden

Mozilla har tillkännagett lanseringen av en prenumeration på sin engångstjänst för e-postadresser, Firefox Relay.

På programmet, obegränsade alias, tillgång till en personlig e-postdomän och möjligheten att svara på e-postmeddelanden.

Nya alternativ på Firefox Relay

Mozilla har erbjudit en gratis aliastjänst under en tid, kallad Firefox Relay, som låter dig skapa upp till 5 alias att använda för att undvika att din riktiga e-postadress och din inkorg invaderas av annonser och annan skräppost. Tjänsten tar hand om att vidarebefordra de mejl som tas emot på dina alias till din riktiga mejladress, och det är möjligt att stoppa överföringen så fort de inkomna mejlen inte längre är viktiga eller intressanta. Nu har företaget annonserat ett abonnemang, kallat Firefox Premium Relay, som ger tillgång till flera ytterligare funktioner.

Denna betalversion ger fortfarande tillgång till webbläsartillägget, men också till ett obegränsat antal e-postalias, möjligheten att skapa din egen e-postdomän i formuläret din e-post@dindomän.mozmail.comoch möjligheten att svara på e-postmeddelanden med ditt alias.

Abonnemanget erbjuds till priset av 0,99 euro per månad under en begränsad tid och är nu tillgängligt på den officiella hemsidan.

Om samma ämne:
Firefox landar i Microsoft Store

Källa: Engadget

firefox

Att ladda ned

firefox

  • Sköts av en stiftelse
  • Gratis och säker
  • Snabb

Firefox är fortfarande med i racet och det är i slutändan den äldsta webbläsaren som har kunnat återuppfinna sig själv under decennierna tack vare en ständigt hängiven community.

Firefox är fortfarande med i racet och det är i slutändan den äldsta webbläsaren som har kunnat återuppfinna sig själv under decennierna tack vare en ständigt hängiven community.

Relaterade Artiklar

Back to top button