Firefox Private Relay Add-on Fungerar som en anti-spam-funktion

Det finns alltid en viss risk förknippad med att länka ditt e-post-ID till de webbplatser du besöker ofta. Din e-postadress kan delas med andra webbplatser, vilket kan översvämma din inkorg med oupphörlig spam. Lyckligtvis gillar webbläsare Firefox erbjuda en lösning på detta problem. Webbläsaren erbjuder sina användare ett verktyg för att minska belastningen av spam till en e-postadress. Det kallas Firefox privat relä .

Firefox Private Relay-tillägg(Firefox Private Relay) fungerar som en anti-spam-funktion

Att skapa ett e-postalias har sina fördelar. Du får till exempel en extra e-postadress som använder samma komponenter som din primära e-postadress, som så:

 • inkorg
 • Lista över kontakter
 • Kontoinställningar

Som ett resultat, om ett e-postalias börjar spammas, eller användaren bestämmer sig för att inte längre använda de nyhetsbrev som han ofta prenumererar på när han prenumererar på en tjänst, kan han helt enkelt ta bort aliaset. Det finns ingen anledning att följa den tråkiga avregistreringsvägen.

Hur den privata funktionen fungerar relä?

 1. Gå till startsida(Hemsida) och lägg till Firefox privat relä till webbläsaren.
 2. Logga in för att skicka en inbjudan.
 3. Skapa ett alias istället.
 4. Klick(Klicka på) reläknappen när formuläret ber om ett e-post-ID.
 5. göra sig av med(Kassera) från ett konto när dess användbarhet är förbrukad.

Se detaljerad beskrivning nedan.

1]Skicka inbjudan

För att använda tjänsten måste du skicka en inbjudan och vänta på att den ska accepteras. Efter att ha fått godkännande av inbjudan, Mozilla Firefox privat relä kommer att vara lättillgänglig.

Gå bara till ikonen bredvid adressfältet och klicka på den.

Skapa sedan ett alias istället för en e-postadress.

2]Bli av med kontot

När processen är klar anger du ditt e-postalias med ett klick.

Nu när formuläret kräver din e-postadress, håll muspekaren över reläknappen och klicka på den för att ange ett alias istället.

Firefox privat relä

Därefter Firefox kommer att börja vidarebefordra e-postmeddelanden från aliaset till din riktiga brevlåda. När som helst, om aliaset börjar ta emot e-postmeddelanden som du inte vill ha levererat till ditt e-postkonto, kan du inaktivera det eller ta bort det helt genom att använda e-postaliaset som ett engångs-e-postkonto.

Så håll din adress för dig själv och prova funktionen Firefox privat relä redan idag! Få det härifrån.

Det finns alltid en viss risk med att länka ditt e-post-ID till webbplatser du ofta besöker. Din e-postadress kan skickas till vissa andra webbplatser som kan översvämma din inkorg med obeveklig spam. Lyckligtvis erbjuder webbläsare som Firefox en lösning på detta problem. Webbläsaren erbjuder sina användare ett verktyg som hjälper dem att minska mängden skräppost till sin e-postadress. Det heter Firefox privat relä.

Firefox Private Relay-tillägg fungerar som en anti-spam-funktion

Att skapa ett e-postalias har fördelar. Till exempel får du en extra e-postadress som använder samma komponenter i din primära e-postadress som,

 • inkorg
 • kontaktlista
 • Kontoinställningar

Som ett resultat, om alias-e-postmeddelandet börjar få skräppost eller om användaren bestämmer sig för att inte längre använda de nyhetsbrev han ofta prenumererar på när han registrerar sig för tjänsten, kan han helt enkelt ta bort det aliaset. Det finns ingen anledning att följa den tråkiga vägen att avsluta prenumerationen.

Hur fungerar Private Relay-funktionen?

 1. Gå till hemsidan och lägg till Firefox Private Relay i webbläsaren.
 2. Logga in för att skicka en inbjudan.
 3. Skapa ett alias som ersättning.
 4. Klicka på reläknappen när ett formulär uppmanar dig att ange ett e-post-ID.
 5. Kassera kontot när dess nytta serveras.

Se den detaljerade beskrivningen nedan.

1]Skicka en inbjudan

För att använda tjänsten måste du skicka en inbjudan och vänta tills den accepteras. När du har fått inbjudningsgodkännandet kommer Mozilla Firefox Private Relay att vara lättillgängligt.

Gå bara till ikonen som finns intill adressfältet och klicka på den.

Skapa sedan ett alias som ersättning för e-postadressen.

2]Avyttra kontot

När processen är klar anger du e-postaliaset med bara ett klick.

Nu, när ett formulär kräver din e-postadress, för muspekaren över reläknappen och klicka på den för att ge ett alias istället.

Firefox privat relä

När det är klart kommer Firefox att börja vidarebefordra e-postmeddelanden från aliaset till din riktiga inkorg. När som helst, om ett alias börjar ta emot e-postmeddelanden som du inte vill ska levereras till ditt e-postkonto, kan du inaktivera det eller ta bort det helt genom att använda alias-e-postmeddelandet som ett engångskonto för e-post.

Så håll din adress för dig själv och prova Firefox Private Relay-funktionen idag! Få det härifrån.

Relaterade Artiklar

Back to top button