Firefox Lockbox låter dig bära dina lösenord på din telefon

Mozilla har tillkännagett nya funktioner på sistone. Förra gången var det Firefox Send, men den här gången Firefox låsbox . Detta är en lösenordshanterarapp som låter dig lagra dina lösenord på din telefon. köpa(Köp) varför telefon? Firefox precis som alla andra webbläsare, kan spara lösenord. Men när du byter till telefon, i Firefox(Firefox) inget sätt att komma åt lösenord. Firefox låsbox är svaret på denna fråga.

Hur man använder Firefox-blockering

  1. Logga in(Logga in) eller skapa Mozilla-konto(Mozilla-konto) in Firefox och aktivera inloggningssynkronisering(Aktivera inloggningssynkronisering)
  2. Installera(Installera) och logga in låsbox(Logga in Lockbox) på Android eller iOS
  3. Ändra tjänsten för autoslutförande.

Det är enkelt, men du måste se till att du har ett konto Mozilla eller Firefox .

Springa Firefoxskrivbordet(Skrivbord) och klicka på hamburgermenyn. Välj sedan Att komma in(Teckna) för att synkronisera. Om du inte har ett kan du alltid skapa ett konto.

Om du inte är användare Firefox och lita på Krom , det kommer inte att vara någon mening. Om du redan använder en lösenordshanterare från tredje part kan du hoppa över den här tjänsten.

1]Logga in med ett Mozilla-konto i Firefox på Windows.(1]Logga in med Mozilla-konto på Firefox på Windows)

Besök lockbox.firefox.com och skapa eller logga in med dina referenser. När du har loggat in bör du aktivera inloggningssynkronisering. Det brukar vara inaktiverat. Klick(Klicka) på hamburgermenyn och gå sedan till ” alternativ(Alternativ) ” . Hitta (Sök)synkronisering(synkronisera) . _ Inställningar bör visas synkronisera, och här måste du välja ” (synkronisera)Att komma in(logga in) ” .

2]Installera Lockbox på Android eller iOS.(2]Installera Lockbox på Android eller iOS)

Installera appen LåsboxAndroid eller iOS. Använd samma konto för att logga in på appen. Applikationen stöder upplåsning av fingeravtryck(Fingeravtryck) så att du inte behöver logga in hela tiden. Efter(Post)inloggning kommer att lista alla konton för vilka du har valt att spara inloggningsuppgifter när du använder Firefox .

Klicka på någon av listorna så visas den URL -inloggningsadress, kontonamn eller e-post-ID och lösenord. Du kan dock inte redigera några poster från mobilappen. Det enda sättet att ändra poster är från webbläsaren till skrivbordet(Skrivbord) eller använder Firefox i telefon.

3]Använd som standardlösenordshanterare på Android och iOS(3]Använd som standardlösenordshanterare på Android och iOS)

Firefox Lockbox Autocomplete Service

Som jag sa tidigare, detta är bara för de som är fastnade Firefox . Applikationen har byggts på ett sådant sätt att du kan ställa in den som din standardlösenordshanterare. I inställningar Applikationer > klicka på alternativet ” (app)Autoslutförande(Autofyll) » > välj blockering istället för något annat.

Självklart måste du använda FirefoxAndroid eller iOS för att fullt ut använda Låsbox . Men om du vill använda Krom allt du behöver göra är att följa steget ovan och ändra din lösenordshanterare eller autofylltjänst.

I slutet av spelet är det trevligt att se det Firefox äntligen introducerades möjligheten att använda en lösenordshanterare Firefox och på telefoner. Även om du kan använda det som en universell lösenordshanterare, använder du Firefox i telefon? Låt oss veta om det i kommentarerna.

Mozilla är nyligen på gång och tillkännager nya funktioner. Förra gången var det Firefox Send, och det här är det Firefox låsbox. Det är en lösenordshanterarapp som låter dig bära dina lösenord på din telefon. Köp varför en telefon? Firefox kan precis som alla andra webbläsare spara lösenord. Men när du byter till en telefon finns det inget sätt att komma åt lösenorden på Firefox. Firefox Lockbox är svaret på detta.

Hur man använder Firefox Lockbox

  1. Logga in eller skapa Mozilla-konto på Firefox och aktivera inloggningssynkronisering
  2. Installera och logga in Lockbox på Android eller iOS
  3. Ändra autofylltjänst.

Det är enkelt, men du måste se till att ha ett Mozilla- eller Firefox-konto.

Firefox låsbox

Starta Firefox på skrivbordet och klicka på hamburgermenyn. Välj sedan Logga in för att synkronisera. Om du inte har ett kan du alltid skapa ett konto.

Om du inte är en Firefox-användare och litar på Chrome, kommer detta inte att vara meningsfullt. Om du redan använder en lösenordshanterare från tredje part kan du välja att hoppa över den här tjänsten.

1]Logga in med Mozilla-konto på Firefox på Windows

Besök lockbox.firefox.com och skapa eller logga in med dina referenser. När du väl har loggat in bör du nu aktivera inloggningssynkronisering. Det är vanligtvis inaktiverat. Klicka på hamburgermenyn och gå sedan till Alternativ. Sök efter Sync. Synkroniseringsinställningarna ska dyka upp och här måste du välja Logga in.

2]Installera Lockbox på Android eller iOS

Installera Lockbox-applikationen på Android eller iOS. Använd samma konto för att logga in på appen. Appen stöder upplåsning av fingeravtryck så att du inte behöver logga in hela tiden. Efter inloggning kommer det att lista alla konton som du har valt att spara inloggningsuppgifter för när du använder Firefox.

Tryck på någon av listorna så avslöjas inloggningsadressen, kontonamnet eller e-postadressen och lösenordet. Du är dock begränsad till att redigera någon av posterna från mobilapplikationen. Det enda sättet att ändra posterna är från webbläsaren på skrivbordet eller använd Firefox på telefonen.

3]Använd som standardlösenordshanterare på Android och iOS

Autofylltjänst Firefox Lockbox

Som jag sa tidigare att det bara är för dem som är anslutna till Firefox. Appen har byggts så att du kan ställa in den som dina standardlösenordshanterare. I appinställningarna,> tryck på alternativet Autofyll> välj lockbox istället för något annat.

Det är uppenbart att du måste använda Firefox på Android eller iOS för att helt använda Lockbox. Men om du vill använda Chrome behöver du bara följa steget ovan och ändra lösenordshanteraren eller autofylltjänsten.

sent Medan i spelet är det bra att Firefox har äntligen introducerat ett alternativ att använda Firefox lösenordshanterare på telefoner också. Även om du kan använda den som den universella lösenordshanteraren, använder du Firefox på telefonen? Låt oss veta i kommentarerna.

Relaterade Artiklar

Back to top button