Firefox 98 landar på iOS med välkomna nya anpassningsfunktioner

Firefox © © Mozilla

Mozilla har distribuerat version 98 av sin Navigatör firefox vilket ibland medför välkomna förändringar och korrigeringar: mer säkerhet på Android, optimering av nedladdningar på skrivbordet och anpassning på iOS.

Huvudtillägget för denna iOS-version, möjligheten att ändra tapet av webbläsaren på sin iPhone.

Firefox, men snyggare

Firefox, en av de mest kända webbläsarna och ett av de bästa alternativen till Safari, Apples interna sökmotor, har släppt version 98 på iOS. Den här nya versionen av webbläsaren “som respekterar integriteten” ger två förändringar fokuserade på personalisering och optimering av dess användning.

För det första är det nu möjligt att ändra webbläsarens bakgrund och därför lägga till en bild från ett urval för att göra det mindre stramt och mer tilltalande för ögat. För att göra det är det enkelt: på startsidan trycker du på Firefox-logotypen uppe till vänster för att bläddra bland de olika tapet tillgängligt. Det är också möjligt, enligt Mozilla, att bläddra och ändra tapeten i personaliseringsinställningarna på hemsidan.

Den andra ändringen med denna version 98: sökfältet är nu placerat längst ner på skärmen och inte överst som tidigare. Firefox inspirerades av andra webbläsare och till och med Safari som hade gjort denna förändring med iOS 15-uppdateringen. Om du inte gillar det är det alltid möjligt att lägga tillbaka sökfältet som det var tidigare från inställningarna .

Om samma ämne:
Firefox 98 optimerar filnedladdningar

firefox

Att ladda ned

firefox

  • Sköts av en stiftelse
  • Gratis och säker
  • Snabb

Firefox är fortfarande med i racet och det är i slutändan den äldsta webbläsaren som har kunnat återuppfinna sig själv under decennierna tack vare en ständigt hängiven community.

Firefox är fortfarande med i racet och det är i slutändan den äldsta webbläsaren som har kunnat återuppfinna sig själv under decennierna tack vare en ständigt hängiven community.

Källa: Softpedia nyheter

Relaterade Artiklar

Back to top button