Firefox 96 förbättrar ljudkvaliteten på dina videokonferenser

Firefox Clubic © Clubic.com

Mozilla Foundation har precis släppt den senaste uppdateringen till sin webbläsare.

Firefox 96 introducerar färre nya funktioner än tidigare uppdateringar. Den senaste versionen av webbläsaren ger dock en liten mängd förbättringar, särskilt när det gäller ljudkvalitet för videokonferenser.

Vad är nytt för Firefox 96?

Firefox 96 är tillgänglig för nedladdning på Windows, macOS och Linux. Mozillas senaste webbläsaruppdatering ger betydande förbättringar av brusreducering och automatisk förstärkningskontroll, särskilt under videosamtal. Stiftelsen säger att den också har förbättrat ekodämpningen för att ge en bättre användarupplevelse. I samma perspektiv korrigerar Firefox 96 de buggar som försämrar både videon på vissa webbplatser och skärmdelningsupplösningen.

En annan förändring, Mozilla har minskat belastningen på huvudtråden, vilket borde göra det lite mindre tråkigt att använda webbläsaren. När det gäller cookies tillämpar Firefox 96 nu policyn “Same-Site=lax”, som bättre försvarar användare mot CSRF-attacker (Cross-Site Request-förfalskning), som består i att utföra en HTTP-begäran till offer för att få dem att utföra olika åtgärder utan deras vetskap.

Om samma ämne:
Under brand stoppar Mozilla kryptodonationer

Källa: Mozilla

Relaterade Artiklar

Back to top button