Finns det en Sole F80-programuppdatering?

2) Tryck och håll ned Start- och Snabbknapparna (påskynda) med ena handen och byt sedan ut säkerhetsnyckeln mot den andra. Tryck på enter när fönstret visar “Fabriksinställningar” och du kommer att se Start- och Snabbtangenten nedtryckta tills den visar “Fabriksinställningar”.

Hur länge håller Sole F80?

Sula F80

Garanti

• livslängd på ram, motor och däck • 5 år på elektronik och delar • 2 år på arbete

Skärm

kommersiell skärm

högsta hastighet

12 miles (19,3 km) per timme

Lutning/nedgång

0–15 %

Har Sole F80 Bluetooth?

Det finns Bluetooth-stöd för Sole F80. Ditt löpbands träningsdata kan överföras till din smarta enhet och andra träningsappar med den här funktionen.

Hur uppdaterar jag programvaran på mitt löpband?

 • Du kan komma åt appinställningarna genom att gå till inställningssidan.
 • Se till att du är uppdaterad med firmware.
 • Om uppdateringen är tillgänglig, välj den.
 • Du bör hålla appen öppen och nära din maskin medan din maskin uppdateras.
 • Det kan ta 15–20 minuter för uppdateringen att slutföras, beroende på hur du ansluter till Internet.
 • Sjunker Sole F80?

  Trots bristen på avancerade underhållningsalternativ, ett nedgångsalternativ och en mindre kraftfull motor är Sole F80 fortfarande ett bra val. Sole F80 är ett utmärkt val om du inte vill lägga mycket pengar på klockor och visselpipor.

  Hur länge håller sulanlöpband?

  Löpband håller vanligtvis mellan 7 och 12 år i genomsnitt. Löpband bör underhållas regelbundet och korrekt så att de håller länge.

  Hur länge håller löpband?

  löpbandet kommer det att hålla i cirka 10 år i genomsnitt. Löpbandet kan dock fås att hålla längre om det underhålls på rätt sätt och remmen regelbundet smörjs.

  Är Sole Löpband pålitliga?

  Löpband från Sole Fitness är välkända i hemgym och lätta kommersiella miljöer. Löpband för sulor uppdateras också regelbundet för att förbli konkurrenskraftiga, och de prioriterar prestanda och tillförlitlighet framför flash.

  Hur startar du ett Sole F80 löpband?

  Löpbandet kan startas genom att ansluta det till ett lämpligt vägguttag och sedan slå på strömbrytaren under motorhuven. Det är viktigt att säkerhetsnyckeln är installerad, eftersom utan den går löpbandet inte.

  Hur ansluter du Bluetooth till sulan?

  SOLE Fitness-appen kan laddas ner från Google Play eller App Store gratis. Din SOLE Fitness-utrustning måste vara påslagen och Bluetooth aktiverad.

  Har Sole F63 Bluetooth?

  Förutom att inte ha inbyggda streamingalternativ som dyrare löpband, saknar Sole F63 även en inbyggd mikrofon. Surfplattans hållare och Bluetooth-ljud kan dock fortfarande användas för att streama träningspass från andra appar.

  Se är det en enda f80-programuppdateringsvideo


  Relaterade Artiklar

  Back to top button