Final Fantasy VII anländer mitt under en italiensk senatsession, i en olämplig version

FF7 italienska senaten

Mötena i videokonferens har demokratiserats, även inom regeringar och institutioner. Och som med alla företag kan nycklarna med virtuella konferenser uppstå när som helst.

Bevis på detta är med en av de mest komiska incidenterna som inträffade i den italienska senaten: en porrfilm av Final Fantasy VII bjöd in sig själv till ett regeringsmöte.

När en hentai FF7 bjuder in sig själv till den italienska senaten

Videospel och porr går hand i hand. Sökningar kring spel fortsatte att explodera under 2021 på PornHub. Och en av amatörerna av dessa vuxenvideor är inbäddad mitt under ett möte i den italienska senaten. Lagstiftare samlades på Zoom i går för att diskutera datatransparens med experter i ämnet.

Konversationen blev besvärlig när en hentai-video med Tifa Lockhart från spelet Final Fantasy VII plötsligt dök upp i närbild på mötesflödet under Giorgio Parisis vittnesmål, Nobelpriset i fysik 2021. Denna surrealistiska scen gjorde senatorerna oberörda. Ändå bad senatens president omedelbart att få klippa bilderna.

Vi ser dig komma, nej, det var inte en medlem av den italienska regeringen som hade det bra mitt under ett möte, det här är en “ Zoombombning “. En lite smart lyckades verkligen presentera sig själv under konferensen för att visa upp pornografiska bilder av FF7, med vetskap om att själva mötet sändes live på en lokal kanal. Senator Maria Laura Mantovani ser allvarligt på saken och har lämnat in ett klagomål till de italienska myndigheterna.

Källa: Vice

Relaterade Artiklar

Back to top button