Fin rabatt på denna Samsung Smart Monitor PC i sin 4K-version

En Smart Monitor PC kan visa många fördelar för dagligt eller professionellt bruk, och Boulanger erbjuder en fin rabatt på en sådan produkt från Samsung.

smart monitor

Om du behöver mer än bara en 4K PC-skärm kan Samsungs Smart Monitor M7 vara något för dig.

Smart Monitor M7 i korthet

  • En riktig smart display
  • Gediget tekniskt blad
  • Komplett anslutning

Boulanger erbjuder också en fin rabatt på denna produkt, som visas på €339,99, men genomgår ett återbetalningserbjudande från €50 till €289,99 istället för €379.

Hitta Smart Monitor M7 för 289,99 € på Boulanger

Fin rabatt på denna Samsung PC-skärm hos Boulanger

Det här erbjudandet på Samsung Smart Monitor M7 erbjuds av Boulanger, som erbjuder gratis leverans på det franska fastlandet till ditt hem eller till ett upphämtningsställe inom en arbetsdag. Gratis uttag från närmaste Boulanger-butik är möjligt i mån av tillgång. Produkten kommer med två års garanti.

En riktigt smart PC-skärm

Detta erbjudande från Boulanger är därför intresserad av en PC-skärm från Samsung, ett välkänt varumärke inom området, modellen Smart Monitor M7. Som namnet antyder, skiljer den sig från konventionella PC-skärmar, särskilt tack vare närvaron av inbyggda TV-applikationer, möjligheten att arbeta med dokument och komma åt filer på andra anslutna enheter utan problem, och att kontrollera dem på avstånd.

Annars har den en stor 32″ 4K (3840×2160) VA LCD-panel, med upp till 60Hz uppdateringsfrekvens och 1ms svarstid, med ett kontrastförhållande på 3000:1 och en ljusstyrka på 250 cd/m². En skärm som uppenbarligen inte är gjord för spelbruk.

Hur som helst är den full av funktioner som minskning av blått ljus och en antireflexbehandling för att erbjuda bättre användarkomfort.

På anslutningssidan har den två HDMI-portar och en USB-C-port, och har även två 5W-högtalare. I avsaknad av en tv kan Smart Monitor M7 därför göra mycket hedervärt på denna punkt. Den kommer dock att behöva mycket utrymme för att uttrycka sig med sin mycket stora skärm på 81,2 cm lång.

smart-monitor-2.jpg

Hitta Smart Monitor M7 för 289,99 € på Boulanger

Hitta den PC-skärm du behöver med vår jämförelse

Innan du drar nytta av denna fina rabatt från Boulanger, tveka inte att konsultera vår jämförelse av de bästa PC-skärmarna 2022, för att se om det finns ett alternativ till denna Samsung-skärm som ingen annan.

Relaterade Artiklar

Back to top button