Filtrerade officiella renderingar av nästa Sony WH-1000XM5

De berömda trådlösa hörlurarna Sony WH-1000XM4 som sticker ut för sin ljudkvalitet och brusreducering verkar det som att de snart kommer att få sin efterträdare.

den tyska sajten TechnikNews publicerade några officiellt utseende renderingar som avslöjar designen som Sony WH-1000XM5 och som du kan se finns det små men anmärkningsvärda förändringar om vi jämför den med dess tidigare version.

Den här nya designen ser renare ut, de har större kuddar, medan pannbandet verkar ha mer stoppning för att förbättra komforten än vad den tidigare versionen redan var bra.

Vi märkte också en förändring av gångjärnen som håller öronkåporna, vilket förväntas ge en mycket bekvämare passform. Dessutom har strömknappen nu bytts ut mot en skjutreglage, medan den anpassade knappen nu har ersatts med en knapp som växlar mellan aktiv brusreducering och omgivande brus.

De nya modellerna förmodligen De kommer att erbjuda upp till 40 timmars oavbruten uppspelning med brusreducering aktiverad, vilket är 10 timmar mer än XM4. Som väntat har även laddningstiden ökat och hörlurarna kommer att ta 3,5 timmar att ladda helt.

Tyvärr är det all information som hanteras om dessa nya hörlurar som Sony snart kommer att presentera för oss. Vi vet inte heller något presentationsdatum, än mindre vet vi priset.

Relaterade Artiklar

Back to top button