Filtrerad bild av en kommande avancerad Motorola som integrerar en 200-megapixelkamera

För några veckor sedan gick det ett rykte om att Motorola förberedde en ny avancerad smartphone med en 200-megapixel Samsung ISOCELL HP1-kamerasensor och skulle även integrera Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1-processorn.

Tja, idag har vi redan en officiell bild av det laget som skulle ha som kodnamn “Motorola Frontier 22” och det läckte ut av det tyska mediet WinFuture.

Det som utan tvekan är mest slående är storleken på den bakre kamerans huvudsensor, vilket bekräftar att den skulle använda den 200-megapixel Samsung-sensor som ryktades om för några veckor sedan.

Det sägs att denna sensor skulle ha optisk bildstabilisering (OIS) och kommer att åtföljas av en 50-megapixel ultravidvinkelkamera och en 12-megapixel teleobjektiv som skulle kunna erbjuda oss en 2x optisk zoom.

Dess skärm skulle vara en 6,67-tums Full HD + böjd POLED-panel med en uppdateringsfrekvens på 144 Hz, 20:9, kompatibel med HDR10 + innehåll, och inuti kommer vi att ha en främre kamera som skulle nå 60 megapixlars upplösning.

Inuti har vi processorn Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 Plussom skulle åtföljas av varianter med 8 och 12 GB RAM och 128 och 256 GB lagringsutrymme.

Allt ovanstående skulle drivas av ett 4 500 mAh batteri med snabbladdning på 125 W med kabel, och mellan 30 och 50 W trådlöst. Dess operativsystem skulle vara Android 12 som förväntat.

För tillfället är detta all information som är känd om denna slående Motorola, även om det ryktas att den först skulle kunna presenteras i juli 2022, även om det förmodligen kommer att vara tidigare.

Relaterade Artiklar

Back to top button