Filtrera ny rendering och detaljer om nästa Motorola Frontier och dess 194 megapixelkamera

För några veckor sedan såg vi den första renderingen av nästa Motorola Frontieren avancerad smartphone som kommer att ha en kamera på nästan 200 megapixlar.

Nåväl, nu den berömda läckaren vi känner som Evan Blass att ge oss nya renderingar av denna Motorola, vilket bekräftar designen vi såg i den första renderingen för några veckor sedan.

På bilden kan man se en skärm med böjda kanter, men dess bakre del är fortfarande iögonfallande där vi ser en enorm kamera som tydligen skulle vara på 194 megapixlar, med OIS optisk stabilisering och en storlek på 1/1,5 tum.

Vi kan även se två andra kameror av mer bekant storlek och det ryktas att de skulle vara 50 megapixlar och ett 12 megapixel teleobjektiv.

Dess skärm skulle nå 6,7 tum, den skulle vara av typen pOLED och den skulle ha en uppdateringsfrekvens på 144 Hz. Inuti skulle vi hitta en kraftfull Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 Plus-processor, en version överklockad av den nuvarande Snapdragon 8 Gen 1.

Ryktena fortsätter och hävdar att den skulle ha ett 4 500 mAh batteri med snabb kabelladdning på 125W, och trådlös laddning på upp till 50W. Slutligen sägs det att denna Motorola Frontier skulle planeras att presenteras i juli månad.

Via GSMArena

Relaterade Artiklar

Back to top button