Filmen Super Mario Bros. fördröja dess biopremiär

Mario ledsen © n/a

Den mustaschförsedda rörmokaren ber om ursäkt, men han kommer att vara sen. Ursprungligen planerad till slutet av 2022, filmen Super Mario bröderna. kommer inte ut i tid.

Nintendo of America meddelar nyheten i en lakonisk tweet, som inte förklarar orsakerna till detta uppskjutande.

Super Mario bröderna. kommer att släppas våren 2023

Efter samråd med Chris-san (Chris Meledandri, beskyddare av Illumination, red.anm.), skriver Shigeru Miyamoto, vi har beslutat att skjuta upp den världsomspännande releasen av Super Mario Bros.-filmen. våren 2023 “.

I detalj talar tweeten om en release den 7 april i Nordamerika och den 28 april i Japan. Inget datum har kommunicerats för Europa, men man kan tänka sig en period av gemensam frigivning med USA.

I sin tweet säger Marios pappa ingenting om skälen som driver Nintendo och Illumination att skjuta upp lanseringen av sin film. svårigheter, eller minst produktionsberedskap är potentiellt involverade, med Miyamoto som lovar att ” väntan kommer att vara värt det “.

Om det nya aviserade datumet skulle behållas skulle den nya filmen (där Chris Pratt spelar titelrollen) därför släppas exakt 30 år efter kulten Super Mario bröderna. av Rocky Morton och Annabel Jankel. Vi önskar honom ett lyckligare arv.

Om samma ämne:
En Streets of Rage-inspirerad film är enligt uppgift på gång med John Wicks skapare

Källa: nintendo

Relaterade Artiklar

Back to top button