FileASSASSIN hjälper dig att ta bort låsta mappar och filer

Vid något tillfälle kan du ha fått ett av dessa vanliga felmeddelanden som blinkar på din datorskärm när du öppnar en fil: ” Filen kan inte raderas. Åtkomst nekad(Kan inte ta bort filen Åtkomst nekas)” eller “Käll- eller målfil kan användas” eller(Käll- eller målfilen kan vara i bruk eller) « Fil används av ett annat program. eller användare.(Filen används av ett annat program eller en annan användare.)

Även om det kan finnas andra orsaker, infektion skadlig programvara(Malware) är en av de möjliga orsakerna till dessa fel. Det betyder att filerna du vill radera kan ha blockerats eller infekterats med någon form av skadlig programvara och därför inte kan raderas.

FileASSASSIN är en säker gratis programvara som låter dig radera låsta eller icke-raderbara filer och mappar på din dator med Windows , som kan deponeras av skadlig programvara. Detta inlägg kommer att täcka FileASSASSIN från Malwarebytes .

FileASSASSIN recension

Verktyget kommer med en enkel och tydlig översikt, och det finns inga specifika menyinställningar eller alternativ. Du kan bara dra låst(LÅST) fil eller visa den från din PC eller visa de filer/mappar du vill radera.

 • Ladda ner och kör FileASSASSIN.
 • Välj önskad fil/mapp genom att dra den till textområdet, eller använd knappen (…) för att hitta och välja filen på din PC.
 • Välj borttagningsmetod och klicka på ” Springa(Kör) ” .
 • Du gjorde det.

FileASSASSIN kan hjälpa dig att öppna dessa filer eller ta bort dem från din dator om det behövs. Detta lilla verktyg låter PC-användare ta bort blockerade filer som innehåller skadlig programvara på sin dator. Du behöver bara klicka och dra filer för att låsa upp dem.

Ta bort låsta mappar och filer

Programmet tar bort filer och mappar på tre olika sätt −

 1. Ta bort vid omstart
 2. Normal Windows avinstallationsfunktion
 3. FileASSASIN filraderingssystem.

Ta bort låsta mappar och filer

Rent generellt, FileMÖRDARE är en trevlig, enkel och gratis programvara för att radera filer (gratis programvara för att radera filer) som gör sitt jobb effektivt. Detta är ett praktiskt verktyg som inte bara tar bort dina låsta filer och mappar, utan också kan ladda ner moduler och avsluta pågående processer på din PC.

FileMÖRDARE fungerar bra i nästan alla versioner Windows . Han stöttar engelsk(Engelska och spanska. Du kan antingen installera programmet på din dator eller använda det som ett bärbart program. Om du har Malwarebytes Anti-Malware installerat på din dator behöver du inte installera FileMÖRDARE separat.

Du kan ladda ner den från hemsida(hemsida).

Du kan någon gång ha fått ett av dessa vanliga felmeddelanden att blinka på din datorskärm när du öppnade en fil – eller nd

Även om det kan finnas andra orsaker också, är infektion med skadlig programvara en av de möjliga orsakerna till dessa fel. Det betyder att filerna du vill ta bort kan ha blivit låsta eller infekterade med viss skadlig programvara och därför kan inte raderas.

FileASSASSIN är ett säkert gratisprogram som gör att du kan ta bort låsta eller ej raderbara filer och mappar på din Windows-dator som kan ha deponerats av skadlig programvara. Det här inlägget kommer att granska FileASSASSIN från Malwarebytes.

FileASSASSIN recension

FileASSASSIN recension

Verktyget kommer med en enkel och enkel översikt, och det finns inga särskilda meny- eller alternativinställningar tillgängliga. Du kan helt enkelt dra och släppa den LÅSTA filen eller bläddra i den från din PC eller bläddra bland de filer/mappar du vill ta bort.

 • Ladda ner och starta FileASSASSIN.
 • Välj önskad fil/mapp genom att dra den till textområdet eller använd knappen (…) för att bläddra och välja filen från din PC.
 • Välj borttagningsmetod och klicka på Kör knapp.
 • Du är färdig.

FileASSASSIN kan hjälpa dig att öppna dessa filer eller ta bort dem från din dator, om det behövs. Det lilla verktyget låter PC-användare ta bort låsta filer som innehåller skadlig programvara på deras dator. Du behöver bara klicka och dra filerna för att låsa upp dem.

Ta bort låsta mappar och filer

Programmet tar bort filerna och mapparna på tre olika sätt –

 1. Ta bort vid omstart
 2. Windows normal raderingsfunktion
 3. FileASSASINs borttagningsfilsystem.

Ta bort låsta mappar och filer

Sammantaget är FileASSASIN en trevlig, enkel och gratis filraderingsprogramvara som tjänar sitt syfte effektivt. Det är ett praktiskt verktyg som inte bara tar bort dina låsta filer och mappar utan också kan ladda ner modulerna och avsluta de pågående processerna på din PC.

FileASSASIN fungerar bra på nästan alla versioner av Windows. Den stöder engelska och spanska språk. Du kan antingen installera programmet på din PC eller använda det som ett bärbart program också. Om du har Malwarebytes Anti-Malware-programmet installerat på din PC, behöver du inte installera FileASSASIN separat.

Du kan ladda ner den från dess hemsida.

Relaterade Artiklar

Back to top button